PS:n Taviolta kirjallinen kysymys aikuisista turvapaikanhakijoista kouluissa

"On järkyttävää, että henkilöllisyytensä valehdellut ulkomaalainen aikuinen mies on päästetty samaan koulurakennukseen lasten kanssa"

Kotimaa la 09.09.2017 11:45
Ville Tavio (ps) Kuva: Tuomas Tähti.

Perussuomalaisten kansanedustaja, eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ville Tavio jätti eduskunnassa perjantaina kirjallisen kysymyksen aikuisten turvapaikanhakijoiden opetuksesta peruskouluissa.

Tavion mielestä valtion pitää varmistaa, että taustoiltaan tuntemattomat ja Suomessa opetukseen osallistuvat aikuiset eivät käy kouluaan samoissa tiloissa oppivelvollisuusikäisten kanssa.

Tavio paheksuu, että Turussa terroristi-iskun tehnyt, vuonna 1994 syntynyt marokkolaismies laitettiin perusopetukseen valmistavaan opetukseen turkulaiseen peruskouluun.

Tavion mielestä aikuisten turvapaikanhakijoiden ja muiden taustoiltaan tuntemattomien aikuisten koulutus pitää koululaisten turvallisuuden vuoksi järjestää ehdottomasti muissa tiloissa kuin peruskouluissa.

– On järkyttävää, että henkilöllisyytensä valehdellut ulkomaalainen aikuinen mies on päästetty samaan koulurakennukseen lasten kanssa, Tavio sanoo.

 

Jukka Rahkonen la 09.09. 11:45

Pääuutiset

blogit

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

videot