Huhtasaari valisti eduskuntaa: Suomessa käynnissä islamisaatio

"Onko Suomen hallituksella kanttia puolustaa Suomea, suomalaisia ja suomalaista identiteettiä?"

Kotimaa la 09.09.2017 09:16

Eduskuntapuolueiden puheenjohtajat esittivät keskiviikkona luottamuksensa suomalaisen oikeusvaltion toimivuudesta ja viranomaistoiminnasta keskusteluun perustuvassa tilannekuvapäivityksessä Suomen sisäisestä turvallisuudesta ja kansalaisten huolista.

Yhteisvetoomuksen tavoitteena oli hillitä ja estää yhteiskunnallista keskustelua Suomen sisäisestä turvallisuudesta ja muun muassa turvapaikanhakijoiden palautuksista kärjistymästä.

Vetoomuksessa puheenjohtajat tuomitsivat jyrkästi terrorismin kaikissa muodoissa sekä kaikenlaisen väkivallan ja vihapuheen sekä sitoutuivat omien puolueiden edustajina huolehtimaan Suomen turvallisuuden ja yhtenäisyyden rakentamisesta.

Pääministeri Juha Sipilän rakentavaksi, rauhalliseksi, tosiasioihin perustuvaksi ja kunnioittavaksi kuvaama "yhteinen" eduskuntapuolueiden puheenjohtajien julkilausuma nousi esille myös torstaina eduskunnan kyselytunnilla.

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari nosti esille eduskunnan kyselytunnilla terroristien vihapuheen suomalaisia ja länsimaisia arvoja kohtaan ja korosti perussuomalaisten tuomitsevan sen.

Huhtasaari valaisi asiaa ja sanoi Suomessa olevan käynnissä islamisaatioilmiö, joka etenee koko ajan. Hän totesi myös, että radikaalin islamistisen terrorismin uhka on Suomessa kohonnut ja sitä mukaa sisäinen turvallisuus on heikentynyt.

Huhtasaari muistutti, että islamin normit poikkeavat länsimaisen yhteiskunnan normeista ja laajamittainen muslimimaahanmuutto johtaa muslimien eriytymiseen isäntäyhteiskunnasta sekä muslimiväestön kasautumiseen omille alueilleen, joissa vallitsee islamilaiset arvot.

Huhtasaari kysyi myös, mitä hallitus aikoo tehdä, ettei Suomi seuraisi huonossa kehityksessä muita Euroopan kaupunkeja. Hän huomautti eurooppalaisten johtajien ja poliitikkojen vain katselevan, kun Euroopan kaupunkien kokonaisia alueita muutetaan ulkomaisiksi vyöhykkeiksi.

"Onko Suomen hallituksella kanttia puolustaa Suomea, suomalaisia ja suomalaista identiteettiä?" Huhtasaari tiedusteli ja huomautti Unkarin toimivan toisin.

"Mahtaa Unkarin kansa olla ylpeä johtajistaan", Huhtasaari vakuutti.

Ylen mukaan muut puoluejohtajat olivat pitäneet Huhtasaaren lausumia sanoja islamisaatiosta ja Unkarista vaarallisena, epämiellyttävänä ja hirvittävänä.

Ainoa helpottunut oli ollut perussuomalaisista irtaantuneen sinisten ministeriryhmän vetäjä, urheilu- ja kulttuuriministeri Sampo Terho, joka oli kiitellyt nykyistä asemaansa, missä "ei enää tarvitse edes noteerata näitä puheita".

Tämän viikkoisilla Jyväskylän vastaanottokeskuksessa poliisien maastapoistamisen täytäntöönpanotehtävää estävällä mielenosoittajajoukon aiheuttamalla kaaoksella ja Kauhavan Alahärmän yläkoulussa tapahtuneella turvapaikanhakijoiden nujakalla sekä parin viikon takaisella Turun terrori-iskulla on arveltu olevan vaikutuksensa tuoreessa Ylen kannatusmittauksessa näkyneessä perussuomalaisten nousussa. Viime viikkojen vilkkaana käyneen keskustelun turvapaikkapolitiikasta ja sisäisestä turvallisuudesta pelätään nyt siivittävän suosiota perussuomalaisille.

Ylen mukaan puolueen kannatus nousi Jussi Halla-ahon puheenjohtajakauden aikana ensi kertaa kaksinumeroisiin lukuihin, 10,3 prosenttiin. Edellisestä tutkimuksesta suosio lisääntyi 1,5 prosenttiyksiköllä.

Jopa Helsingin Sanomat pitää Perussuomalaisten Laura Huhtasaaren menestystä presidentinvaaleissa "varmana asiana".

HS myöntää, että Huhtasaari pystyy erottumaan muista ehdokkaista parhaiten ja väittää hänen osaavan "käyttää tilannetta hyödykseen".

"Huhtasaari ottaa tarjotun ilmatilan tehokkaasti haltuun."

Myös Iltalehti on arvioinut, että Huhtasaarella olisi hyvät edellytykset erottua presidentinvaalissa muista ehdokkaista maahanmuuttokriittisillä teemoilla. Ne puhuttavat tällä hetkellä suomalaisia "erittäin paljon, itse asiassa paljon enemmän kuin pelkästään valtamediaa seuraamalla voisi kuvitella".

Vihreiden uusi puheenjohtaja Touko Aalto sen sijaan ihastelee tuoretta Ylen gallupia, jossa vihreiden suosion väitettiin nousseen ennätyskorkealle toiselle sijalle ja Vihreät suunnittelevat jo tulevia hallituskumppaneiden valintoja.

"Ainoa puolue, jonka kanssa en ole valmis menemään hallitukseen, on Halla-ahon perussuomalaiset", hän kirjoittaa Facebookissa ja olettaa sillä saavan politiikalleen kansan avoimen tuen.


 

Tytti Salenius la 09.09. 09:16

Kommentit: 8

Juha Kivelä la 09.09.2017 09:26 3

Perussuomalaisten todellinen kannatus on tällä hetkellä Suomen Kansan keskuudessa noin 20 %. Seuraavaksi onkin hyvä asettaa realistinen tavoite 40 % vuoden loppuun mennessä!

Ja mikäli täysin laiton - täydellisestä legitimiteettivajeesta kärsivä - kriisistä ja katastrofista toiseen kompuroiva "hallitus" yrittää nitkuttaa seuraaviin parlamenttivaaleihin normaalirotaation aikataulussa, onkin hyvä nostattaa perussuomalaisten kannatus siihen mennessä yli 50 %:n, jotta Suomi selviää kriiseistään ja katastrofeistaan!

Kysymys on vain siitä, tahtooko Suomen Kansa edelleen jatkaa rähmällään rämpimistä kriisistä ja katastrofista toiseen, vai astua aidosti uuteen ja parempaan aikaan?!

Olkoon tämä vaikka tyhmyystesti Suomen Kansalle! ;)

HTK la 09.09.2017 11:36 3

Suomalaisilla on perustuslain suoma sananvapaus. Lisäksi kansanedustajan sananvapaus on erityisen laaja. En tiedä, ymmärtääkö Sipilä ym. sekä perinteisen valemediamme edustajat tätä tosiasiaa. Tai tietävätkö he edes sitä. Näiden tahojen yleistiedon taso ei muutenkaan vakuuta. Huhtasaaren puheen tuomitseminen sanotuilta tahoilta on joka tapauksessa uskomattoman röyhkeää parlamentarismin halventamista.

Winston Smith la 09.09.2017 12:43 2

Euroopan islamisaatiosta on keskustelu vuosikausia esimerkiksi quora.com palstalla. Miten tämä on voinut jäädä Suomen vanhojen puolueiden poliitikoilta huomaamatta? Suomen poliitikoille yksinkertaisetkin asiat tulee yllätyksenä? Miten voi olla että vihapuheleimakirves heiluu jopa pääministerin kädessä? Tosin hän on osoittanut harkinnan ja todellisuuden tajun puutetta hallitsemattomassa maahanmuutossa alusta alkaen. Islamisaatio on lyhyelläkin tähtäimellä eurooppalaisen elämänmuodon ja kulttuurin kohtalonkysymys, tärkein asia. Kannattaa katsoa väestön kasvukäyriä, monien islamilaisten valtioiden väestö on 5-kertaistunut 1960-luvulta. Verrataan USA:han. Stratforin George Friedman arvioi 2009 kirjassaan että USA saattaa hajota 2060-2080 luvulla ellei hallitsematonta maahanmuuttoa Meksikon kautta saada kuriin. Tosin USA:ssa islam ei ole niin sanottu haaste. Donald Trump ryhtyikin toimiin tämän skenaarion estämiseksi. Euroopassa ei ole saatu mitään aikaiseksi. Luen parhaillaan Tannerin (Lehtinen) ja Sukselaisen (Perttula) tuoreita elämänkertoja. Ennen Suomessa oli johtajia jotka rakensi nykyisen yhteiskunnan. Nykypoliitikot keskittyvät sen hajottamiseen.

Antero la 09.09.2017 13:59 1

"Olkoon tämä vaikka tyhmyystesti Suomen Kansalle!"

Suomalaiset ovat "turaaninen kansa"(ainakin RKP:n mielestä). Kyllä on niin, että toiseutta kohdatessamme ilmeemmekin muuttuvat maireiksi = on hienoa kohdata ulkomaalainen, toisenlainen. Palvelua tarjoamme pyyteettä jolloin meitä käytetään hyväksi.

Suomalainen ulkomailla on ihan tavis ulkomaalainen - ei saa osakseen maireutta eikä erityiskohtelua.

Juha. su 10.09.2017 00:42 1

"Ylen mukaan muut puoluejohtajat olivat pitäneet Huhtasaaren lausumia sanoja islamisaatiosta ja Unkarista vaarallisena, epämiellyttävänä ja hirvittävänä."

Heh, heh. Yllä oleva lause kertoo kaiken oleellisen kaikessa surkuhupaisuudessaan

Pertti su 10.09.2017 11:55 1

Minä olen tosi iloinen Sampo Terhon puolesta. Reipas vuosi ja hänen ei enää tarvitse selitellä edes omia tekemisiään!

MSK su 10.09.2017 16:03 1

Voi miten piristävää on välillä kuulla suomalaisessa politiikassa järjen ääni. Että joku uskaltaa sanoa äänen sen, mikä kaikki kuitenkin näkevät omilla silmillään. Valhe ja vääryys väistyy edes hetkeksi.

Kaarle Akkanen ma 11.09.2017 10:42 1

Huhtasaari on selvä ehdokas pressavaalien toiselle kierrokselle!Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Reijo Tossavainen

Punavihreän agendajournalismin kesäteatteri

ke 20.06. 21:15

Jukka Hankamäki

Kultaranta-keskustelut: paljon puhetta, vähän asiaa

ke 20.06. 17:44

Juha Ahvio

Amerikkalaiset konservatiiviset kirkkokunnat Soros-solutuksen kohteina

ke 20.06. 17:42

Timo Vihavainen

Enkeleitä on

ke 20.06. 17:40

Professorin Ajatuksia

Suomi ja Unkari työttömyyden kimpussa

ke 20.06. 17:39

videot