Facebook SETA-aktivistien harjoittaman mielipidevainon välineenä?

"Yhteisönormit" ovat hyvin tulkinnanvaraisia ja käytännössä sensuuri toimii vain suuntaan, joka edistää globaalin punavihreän ideologian levittämistä.

Kotimaa ke 06.09.2017 09:53

Facebookin sensuuri perustuu pääasiassa nimettömiin ilmiantoihin. Facebook tietää ilmiantajat, mutta heidän ilmiantojaan ei paljasteta muille. Ilmiantojen syytä ei tarvitse perustella eikä täsmällisiä perusteita anneta ilmiannetullekaan. Facebook julkaisukiellon kohteeksi joutuneelle järjestelmä viittaa vain "Yhteisönormeihin".

"Yhteisönormit" ovat hyvin tulkinnanvaraisia ja käytännössä sensuuri toimii vain suuntaan, joka edistää globaalin punavihreän ideologian levittämistä.  

Tämä Facebookin menettely mahdollistaa poliittisille aktivisteille systemaattisen mielipidevainon harjoittamisen. "Brigading" eli organisoitu ryhmävaikuttaminen äänestyksiin ja kommentointeihin on ollut poliittisen vaikuttamisen väline jo kauan - nyt on Facebookin käytäntöjen myötä tullut käyttöön suoranainen sensuuri, joka toimii vain yhteen suuntaan.

Erityisen vainottuja mielipiteitä ovat kriittiset kirjoitukset islamin ideologiaa sekä SETA-propagandaa vastaan.

Ohessa kirjoitus, joka viittasi Ylen uutiseen kouluihin lobatusta SETA-propagandasta ja jonka Facebook poisti nimettömien ilmiantojen perusteella ja josta julkaisijalle tuli 30 päivää julkaisukieltoa 28.8.2017:

 

"Muistatteko kuinka meille Setan lobbaamat poliitikot ja virkamiehet valehtelivat, että opetushallituksen "Tasa-arvo on taitolaji"-opas on "vain ohjeellinen"?

Vasemisto pelaa aina valheella. Heille totuudella ei ole mitään merkitystä. Kaikki valehtelu on sallittua, jos se vain edistää "lopullista hyvää", oman utopian saavuttamista. (Muistuttaa islamin taqiyyaa).

Nyt Seta on julkaissut uuden oppaan opettajien "avuksi". Näin se valhe saadaan vaihe vaiheelta ujutettua instituutioihin ja lapsillemme. Ja tuon oppaan oppien toteuttamista Seta-sertifioidut ajatuspoliisit alkavat valvoa?

Lasten ja nuorten päiden sekoittaminen kouluissa tällä pseudotieteellisellä pervo-hölynpölyllä alkaa nyt toden teolla, "valheen kaikella voimalla".

Varoitimme Aito avioliitto -kampanjan aikana että näin tulee varmasti käymään. Nyt on lasten vanhempien järjestäydyttävä ja kiellettävä tällaisen propagandan syöttäminen omille lapsilleen! Kootkaa kouluissa vanhempien ryhmiä ja suojelkaa omat lapsenne tältä. Siihen on laillinen oikeus. Ottakaa yhteyttä Aito Avioliitto ry:n toimijoihin ja pyytäkää sieltäkin tukea asialle.

Ja vaaleissa äänestäkää vain sellaisia ehdokkaita, jotka varmasti puolustavat perinteisiä, ikuisia ja ajattomia moraaliarvoja ja jotka ovat valmiita myös murtamaan valtion monopolin koulutuksessa, koska nyt olemme nähneet mihin se monopoli johtaa.

https://yle.fi/uutiset/3-9788970
"

 

Myös kymmenet henkilöt, jotka jakoivat kuvaa tuosta tekstistä ja tietoa sen tuomasta julkaisukiellosta saivat Facebookin julkaisukieltoja ja sisältö poistettiin kommenteista ja jaoista.

Vaihtoehtoisten ja vapaiden medioiden rooli aidon sananvapauden puolustajina tulee yhteiskunnassa ja poliitiikassa yhä tärkeämmäksi. Ilman vapaita medioita vapaa keskustelu on tukahtumassa kokonaan. Mielipidevainot ovat tuttuja menneistä tuhoutuneista ja valtavaa kärsimystä aiheuttaneista yhteiskuntakokeiluista Neuvostoliitossa ja DDR:ssä.

 

Jukka Rahkonen ke 06.09. 09:53

Kommentit: 3

Juha. ke 06.09.2017 12:46 2

Kommunismi on Ebola.

Janne Suuronen ke 06.09.2017 15:06 3

Facebook-bännin ja sosiaalisella eristämisellä uhkailu on vielä pientä siihen verrattuna, että ihmisiltä uhataan viedä työpaikka ja elanto näkemystensä vuoksi: http://aitoavioliitto.fi/artikkelit/sananvapauden-hinta-on-nousussa/

MSK ke 06.09.2017 18:58 3

Uusi opetussuunnitelma on tedellakin aivan hirveää luettavaa. Miten tuollainen voi olla edes mahdollista. SETA on kieltämättä avainsana siinä. Oppilailta yritetään kieltää omat pulpetitkin. Tarkoituksena on kai saada aikaan maksimaalinen rauhattomuus ja siitä seuraavan huonon koulumenestyksen kautta saada länsimainen sivistys romahdutettua. Puhumattakaan sitten noista sukupuolihöpötyksistä. Eipä sekään asia selvempi voisi olla. Nyt sitten tuon selvyyden äänen sanomisesta on tehty lähes rikollista. Aina on ollut tyttöjä ja poikia ja aina tulee olemaan tyttöjä ja poikia.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Reijo Tossavainen

Punavihreän agendajournalismin kesäteatteri

ke 20.06. 21:15

Jukka Hankamäki

Kultaranta-keskustelut: paljon puhetta, vähän asiaa

ke 20.06. 17:44

Juha Ahvio

Amerikkalaiset konservatiiviset kirkkokunnat Soros-solutuksen kohteina

ke 20.06. 17:42

Timo Vihavainen

Enkeleitä on

ke 20.06. 17:40

Professorin Ajatuksia

Suomi ja Unkari työttömyyden kimpussa

ke 20.06. 17:39

videot