YK suosii palestiinalaispakolaisia muiden hädänalaisten kustannuksella

Palestiinalaispakolaisten budjetti YK:n kautta on neljä kertaa suurempi kuin pakolaisille Syyriassa, Irakissa tai Afrikassa.

Ulkomaat to 31.08.2017 12:00

Palestiinalaispakolaisten budjetti YK:n kautta on neljä kertaa suurempi kuin pakolaisille Syyriassa, Irakissa tai Afrikassa.

Näin kertoo Abba Eban instituutti Herzlian Interdisciplinary Center (IDC) tutkimus.

YK:n kahdesta suurimmasta pakolaisjärjestöistä UNRWA tarjoaa apua ainoastaan palestiinalaisille.

Samanaikaisesti YK käsittelee historian suurinta pakolaiskriisiä, jossa noin 68 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa etsii turvaa.

Viime vuoden lopulla UNRWA julkaisi vuosikertomuksen, jossa todettiin organisaation käyttäneen keskimäärin 246 dollaria (2016) jokaiselle 5,3 miljoonalle pakolaiseksi määrittelemälleen palestiinalaiselle.

Vastaavasti UNHCR käytti vain neljänneksen eli 58 dollaria pakolaista kohti.

Tiedot osoittavat myös että UNRWA:ssa on 30 000 työntekijää kun vastaavasti UNHCR joka hoitaa maailmalla kymmeniä miljoonia pakolaisia on vain noin 10 000 työntekijää.

Abba Eban instituutin johtaja Ron Prosor ehdottaa, että yhdistämällä organisaatiot saataisiin rakennemuutos, joka tulisi parantamaan pakolaisten kohtelua maailmalla.

Yhdysvallat on pyrkinyt vähentämään UNRWA:n budjettia. UNRWA:lla on pitkät perinteet Israelin vastaisissa toimissa. Muutaman viikon takaisessa haastattelussa järjestön tiedottaja Gazassa myönsi Hamasin tunneleiden sijainneen UNRWA:n kouluisssa, joissa järjestön työntekijät auttoivat Hamasia aseiden siirtelyssä varastoihin.

UNRWA:n kustantamien pakolaisten oppikirjojen sisältö on erittäin antisemitistinen ja Israel-vastainen.

UNRWA on jo vuosia itse ylläpitänyt pakolaisongelmaa ja täten estänyt pakolaisten integroitumista alueille jossa asuvat. Toimintatapa on täysin vastakkainen kuin UNHCR:ssa.

 

Lähde: Abba Eban Institute of International/Brigdes for Peace News.”Un Spends four times more on palestinian refugees per person” / by Itamar Eichner Augusta 30,2017.

Jukka Rahkonen to 31.08. 12:00

Kommentit: 2

Juha. to 31.08.2017 15:14 0

YK on mätäpesäke samalla tavalla kuin SPR:kin Suomessa. Molemmille järjestöille on oltu vuosien saatossa kyhäämässä sädekehää pään päälle enkelikuoron kera. Lähes Jumalaan rinnastettavissa ihmiskutoisissa byrokraattisissa järjestö hirviöissä, joissa suurin osa herkkäuskoisten hyvisten pienistä tuloistaan ja eläkkeistään tynnyrin pohjaa raapimalla saadut avustusvarat kuluvat pääosiltaa pelkkään tyhjäkäyntiin eli henkilöstökuluihin. Julisteet ja mainokset ovat vetäviä kuin "Vartiotorni" -lehden kansakuva tai Kiinan propakanda kuvissa, jossa Suuri Puhemies Mao syliseeraa kaiken väristen onnesta värisevien hyvä hampaisten eri kansallisuuksien kanssa. YK ja SPR on mafia, joka pyörittää rahanpesua ja petoksella "hyviin tarkoituksiin" rahastamillaan sadoilla miljardeilla samalla kun ne keskittyvät kulttuurimarxistiseen äärikommunistiseen aivopesupolitiikkaan ainoana peritarkoituksenaan rasismi ja viha valkoista rotua olevia länsimaalaisia ihmisiä vastaan Yhdysvalloissa ja Euroopassa korostaen heidän syyllisyyttään aina maitovellin hellalle kiehumisesta alkaen syypäänä kaikkeen pahaan, jota vähemmän lahjakkaan ja älykkäät toisen rotuiset kansakunnat maailmassa ovat saaneet aikaan. Rasismin ja valkoisen kohdistuneeseen patologiseen ja pidikkeettömään vihapuhe ja -teko roduista poiketen juutalaiset ovat liiankin "älykkäitä" ja vain käyttävät mustien ja latinojen joukkioita kaduilla pumppaamalla heidät täyteen vihaa ja katkeruutta - kaduilla "ruskea paitoina" ja väkivaltaisina rähinä -joukkioina kuten myös äärivasemmistolaisia valkoisia "negridejä, jotka ovat Yhdysvaltain ja Euroopankin koulutuspolitiikasta vastaavien juutalaista etnistä taustaa olevien "pedagogien" käsialaa, jossa korostetaan "monikulttuurisuutta" ja oppia siitä, että kansallismielisyys ja isänmaan rakkaus valkoisen rodun asuttamissa maanosissa on "natsismia", "äärioikeistolaisuutta", "sodanlietsontaa" ja kas, kas.... "Antiseminismiä". Kaikki juutalaisten häärääminen johtuu vain siitä yksinkertaisesta maailm

Juha. to 31.08.2017 15:15 0

maailman valtapolittisesta syystä, että heillä on mielestään kana kynittävänä valkoisten eurooppalaisten kanssa ns. Holokaustin tapahtumien vuoksi, josta juutalaiset saavat itse Raamatun perusteella syyttää vain itseään vetämällä Jeesuksen Kristuksen veren päälleen sukupolvien päähän kun Pontius Pilatus sitä heiltä kysyi. Tästä on turha valittaa minulle. Jumala on oikea instanssi. Mitä tulee Suomen kouluhallituksen (mielenhallinnan) monikulttuurisuus politiikan hienouksista tavataan Ällä-tikulla erään juutalaisen Karmela Liebkindin "oppisuunitelmaa", joka saa pikku koulukkaiden monikulttuurisen koulun (suomalaislapsien hakkaus -koulu) rehtorin punavihreän vimman valtaan, kun hänelle kannellaan erään suomalaisen pojan nassikan kaulassa killuvan Suomen Leijonariipuksen. Ei muuta kuin punasipulia ja sirppi ja vasara -kommunismin tunnusmerkit esiin.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Saksan hallituskriisi ja hyvisten jenkka

ti 18.09. 23:14

Professorin Ajatuksia

Toivotan sinulle jaksamista, Jani Toivola!

ti 18.09. 23:12

Jukka Hankamäki

"Vihervasemmistoa ei ole" - Kunpa se olisi totta

ma 17.09. 23:24

Timo Vihavainen

Kulttuurin kukkatarhat

ma 17.09. 23:22

Heikki Porkka

"Pieni tyttäreni murhattiin järjettömän maahanmuuttopolitiikan seurauksena"

ma 17.09. 10:29

videot