5-vuotias tyttö pakotettiin muslimisijaiskoteihin Britanniassa - ristikaulakoru otettiin pois

Asui niqabia ja burkaa käyttävien hoitajien kanssa, kehotettiin oppimaan arabiaa ja pakotettiin syömään ateriansa lattialta "kulttuuriin kuuluvana käytäntönä"

Ulkomaat to 31.08.2017 11:34

5-vuotias kristitty tyttö on joutunut olemaan Iso-Britanniassa kahdessa muslimisijaiskodissa vastoin ​​hänen perheensä toiveita, kertoo Breitbart.

Tyttö on viettänyt viimeiset kuusi kuukautta kahdessa erillisessä ankarassa islamilaisessa kotitaloudessa Tower Hamlets Boroughin kunnanvaltuuston lastensuojelupalvelujen määräyksestä.

Neljä kuukautta tyttö asui ensimmäisen hoitajansa kanssa, joka käytti niqabia kodin ulkopuolella. Hänen nykyinen hoitajansa käyttää burkaa, kun hän on julkisesti lapsen kanssa.

The Timesin raportin mukaan tyttö kyynelehti ja pyysi, ettei häntä palautettaisi muslimisijaisperheeseen, koska "he eivät puhu englantia".

Paikallisviranomaisten raportit kuvaavat, miten pieni tyttö nyyhkytti ja aneli, että häntä ei palautettaisi hänen niqabia käyttävän hoitajansa kotiin.

Lapsi kertoi paikallishallinnon valvojalle, että hänen ristikaulakorunsa on otettu pois ja hänen ei annettu syödä suosikkiruokaansa, pasta carbonaraa, koska se sisälsi pekonia.

Tytöltä on myös odotettu "kulttuuriin kuuluvaa käytäntöä" eli hänet on pakotettu syömään ateriansa lattialla, johon hän ei ollut tottunut.

Tyttö on omaksunut joitakin sanoja uusilta "perheiltään". Häntä oli kehotettu oppimaan arabiaa ja hän kertoi biologiselle äidilleen, että joulu ja pääsiäinen ovat "tyhmiä". Hän oli myös sanonut äidilleen, että eurooppalaiset naiset ovat "hölmöjä ja alkoholisteja".

Lapsen perheen ystävä kertoi:

"Tämä on 5-vuotias valkoinen tyttö. Hän syntyi tässä maassa, puhuu englantia äidinkielenään, rakastaa jalkapalloa, hänellä on brittiläinen passi ja hänet on kirkossa kastettu."

"Hän on jo kärsinyt suurta traumaa siitä, että hänet erotettiin voimakkaasti perheestään. Hän tarvitsee ympäristöä, jossa hän tuntee itsensä turvalliseksi. Sen sijaan hän on loukussa maailmassa, jossa kaikki tuntuu vieraalta ja tuntemattomalta. Tämä on todella pelottavaa nuorelle lapselle."

Jihad Watchin johtaja Robert Spencer huomauttaa, että "mikä huuto ja voimakas paheksunta syntyisikään", jos muslimilapsi sijoitettaisiin kristilliseen perheeseen.

"Sellaista ei koskaan voisi tapahtua Britanniassa tai missään muualla lännessä. Theresa Mayn hallitus on niin taipunut ja vääristynyt muslimien ja jihadien rauhoittamisessa, että se mielellään uhraa ei-muslimeja lapsia monikulttuurisen tulevaisuuden houre- ja kauhukuville."

5-vuotiaan lapsen perhe on viimeisen kuuden kuukauden aikana pyytänyt kunnanvaltuustoa - jota on aiemmin syytetty korruptiosta ja muslimien etujen suosimisesta - sallimaan tytön päästä hoitoon perheelleen tai ystävilleen.

Viimeksi virasto hylkäsi pyynnön sijoittaa hänet tilapäisesti isoäitinsä hoitoon.

Englannin lasten oikeuksia edustava The children’s commissioner for Englandin komissaari Anne Longfield kyseenalaisti viraston päätöksen ja ilmoitti, että hänen toimistonsa ottaisi yhteyttä Tower Hamletsin lastenpalvelupäällikköön.

Longfield edustaa lakisääteisiä valtuuksia lasten oikeuksien puolustamiseksi ja etsii kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lapsiin liittyviä piilotettuja asioita. Häntä kuvataan järjestelmän ja koko maan lasten "silmiksi ja korviksi" ja hänen odotetaan suorittavan tehtävänsä "ilman pelkoa tai suosiota" hallitukselta, lasten virastoilta sekä vapaaehtoiselta ja yksityiseltä sektorilta.

Englannin lasten komissaarin uusi analyysi paljastaa ensimmäistä kertaa lasten haavoittuvuuden mittakaavan Englannissa.

Lapsen oikeuksia koskevassa Yhdistyneiden Kansakuntien yleissopimuksessa todetaan, että jokaisen valtakunnallisen järjestön on otettava asianmukaisesti huomioon "yhtäjaksoisuuden toivomus lapsen kasvatuksessa ja kunnioitettava lapsen etnistä, uskonnollista, kulttuurista ja kielellistä taustaa".

Tower Hamletsin alueella toimivien koulujen on lisäksi havaittu olevan vaarassa joutua islamistisille vaikutuksille. Tarkastajat löysivät oppilaita kahdessa valtiollisessa koulussa, jotka olivat altistuneet al-Qaidan rekrytoijan Anwar al-Awlakin saarnoille ja varoittivat, että oppilaat kuudessa yksityismuslimikoulussa saattavat olla "alttiina ääriliikkeen vaikutuksille ja radikalisoitumiselle".

Viimeaikaiset tapaukset ovat osoittaneet myös, että brittiläiset sosiaalipalvelut ovat negatiivisia ja ennakkoluuloisia kristityille pariskunnille.

Sosiaalipalvelu päätti yhden kristityn pariskunnan näkemyksien olevan "haitallisia lasten pitkäaikaisille tarpeille", sillä vanhemmat vastustivat "homopariskunnan" adoptio-oikeutta ja perustelivat sen "eriävillä näkemyksillä" ja sillä, että lapsi tarvitsee äidin ja isän.

Breitbart kertoi myös huhtikuussa tapauksesta, missä sosiaalityöntekijä kertoi kristitylle pariskunnalle, että lapsen kastaminen kristityksi pienentäisi mahdollisuuksia päästä adoptoitavaksi.

Andrea Minichiello Williams Kristinuskon oikeudellisesta keskuksesta sanoi:

"Valitettavasti tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet vihamielisyyttä kristinuskoa vastaan niiltä, jotka ovat vastuussa haavoittuvista lapsista."

Kristinuskon oikeudellinen keskus puolustaa kristittyjen vapautta elää elämäänsä heidän kristillisen uskonsa mukaisesti.

Tower Hamlets on Lontoon etninen erillisalue, jossa vuoden 2011 virallisten tietojen mukaan alle kolmasosa väestöstä on valkoisia brittiläisiä. Sen sijaan siellä on lähes kolmasosa, 32 prosenttia bangladeshilaisia. Se on Tower Hamletsin suurin etninen ryhmä ja suurin Bangladeshin väestö Britanniassa. Yli kaksi kolmasosaa (69 %) Boroughin väestöstä kuuluu vähemmistöetnisiin ryhmiin.

Tower Hamletsin alueella on yksi maan korkeimmista muslimiväestöryhmistä, joka ylittää kristittyjen määrän ja siellä on yli 40 moskeijaa ja islamilaista keskusta.

Tytti Salenius to 31.08. 11:34

Kommentit: 1

Juha. to 31.08.2017 13:16 1

Kun kyse on tuollaisesta hulluudesta ja sairaudesta, jota lastensuojeluviranomaiset ja kaupungin valtuutetut monikulttuurisuus -kupassaan harjoittavat kristittyjä valkoisa lapsia kohtaan. Voin katsoa oikeutuksekseni sanoa omalta ehdottomalta kohdaltani, jos kyseessä olisi oma lapseni. Surmaisin hänet ennemmin kuin antaisian lastani muslimien käsiin "hoidettavaksi". Tämän sanoisin olevan todellisen kunniamurhan. Kestäisin lapseni itse aiheutetun kuoleman ja saamani vankeustuomion ennemmin kuin eläisin joka sekunti sen asian kanssa, että en tapaa lastani koskaan, koska hänestä tehdään muslimisoimalla hänestä kuollut minulle sekä tuntien sen tosiseikan, että lapseni tulee kärsimään joka hetki oikealta perheeltään riistettynä ja vielä elämään perheessä, joka on muslimitaustainen vulgääri murhalahko, jonka olemuksen ydin on sota ja terrorismi sekä kukkujen auki leikkaaminen pyhimpänä sakramenttinä ja "uskonnon" harjoittamisena. En tiedä nyt sitten kumpi loppujen lopuksi puistattaa enemmän lukijoita kirjoitukseni vai itse juttu. Mutta näin se menee ja vielä täälläkin. Sillä sairaiden mielten tsunamia ei estä mikään aivan kuten ei oikeatakaan. Me kyllä näemme varoitukset ja ennusteet oikesta Tsunamista ja saamme sekä voimme varautua siihen, mutta vaikka tästä toisenkin kohdalla on sama asia. Me emme saa tehdä mitään vaan odottaa kuin hirttotuomiota kunnes meidät saatetaan hirttolavalle ja vedetään lankku alta. Tätä voi kutsua painajaisuneksi, josta ei voi herätä.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Saksan hallituskriisi ja hyvisten jenkka

ti 18.09. 23:14

Professorin Ajatuksia

Toivotan sinulle jaksamista, Jani Toivola!

ti 18.09. 23:12

Jukka Hankamäki

"Vihervasemmistoa ei ole" - Kunpa se olisi totta

ma 17.09. 23:24

Timo Vihavainen

Kulttuurin kukkatarhat

ma 17.09. 23:22

Heikki Porkka

"Pieni tyttäreni murhattiin järjettömän maahanmuuttopolitiikan seurauksena"

ma 17.09. 10:29

videot