Kalifornian päiväkodissa juhlittiin 5-vuotiaan transseksuaalisuutta - lapset traumatisoituivat

Lastentarhanopettaja piti transsukupuolisuudesta "oppitunnin" ja esitteli luokassa "tytöksi muuttumassa" olevan pojan

Ulkomaat su 27.08.2017 09:44
Rocklin Schoolin aluejohtaja Robin Stout

LifeSiteNews kertoo, että Kaliforniassa useat vihaiset vanhemmat harkitsevat oikeudellisia toimia Rocklinin Academy -esikoulun lastentarhanopettajan järjestettyä luokassa 5-vuotiaalle pojalle transsukupuolinen "siirtymäseremonia" ilmoittamatta siitä vanhemmille etukäteen.

Kalifornian Rocklinin Academy -koulujen mielestä vanhemmille ei tarvinnut kertoa transseksuaalisuuden "oppitunnista", koska johdon mukaan sukupuoli-identiteetti ei ole sukupuolikasvatusta eikä se ole oppiaine, johon tarvittaisiin Kalifornian vanhempien suostumusta ja oppitunnilta "poisjättäytymislakeja", kertoi Fox40 News.

Lisäksi osavaltion syrjinnän vastaiset lait suojaavat opiskeljan sukupuoli-identiteettiä ja sukupuolen ilmaisua, eikä siis Sacramenton alueen koululautakunnalle voisi tehdä kantelua 5-vuotiaan "transtytön" tapauksessa.

Rocklin Academy Gatewayn lastentarhanopettaja piti transsukupuolisuudesta oppitunnin, koska luokassa oli "tytöksi muuttumassa" oleva poika, Jonathan Keller Kalifornian perheneuvostosta kertoi LifeSiteNewsille.

Fox40News raportoi, että oppitunnin aikana opettaja luki kaksi kirjaa "Minä olen Jazz" ja "Red Crayon", jonka tarkoituksena oli selittää transseksuaalisuudesta 4-8 -vuotiaille lapsille.

"Minä olen Jazz" kertoo, kuinka jo 2-vuotiaana Jazz tunsi, että hänellä oli tytön aivot pojan kehossa.

LifeSiteNewsin mukaan "valtava pommi" oli kuitenkin se, että opettaja ei vain lukenut kirjoja, vaan myös pisti tämän käytäntöön.

Opettaja esitteli 5-vuotiaan oppilaan luokalle poikana, sitten poika meni vessaan ja tuli pukeutuneena tytöksi.

Sen jälkeen opettaja esitteli lapsen uudelleen selittäen, että hän oli nyt "tyttö", hänellä on tytön nimi ja häntä pitää kutsua tästä eteenpäin tytöksi.

Tämän jälkeen useat lapset olivat todella syvästi ja tunteikkaasti kiusaantuneita ja traumatisoituneita.

Vanhemmat saivat selville tapahtuneesta vain lapsiltaan, kertoo Kalifornian perheneuvoston Jonathan Keller.

"Oli useita pikkutyttöjä, jotka kertoivat asiasta vanhemmilleen ja itkivät sanoen: äiti ja isä, olenko minä muuttumassa pojaksi?" Jonathan Keller huomauttaa.

Ja eräs poika, joka ei ollut aiemmin ajatellutkaan sukupuoli-identiteettiä, kysyi nyt äidiltään, voiko hän pukeutua kouluun tytöksi.

Huolestuneet vanhemmat pyysivät Tyynenmeren oikeusinstituuttia ja Kalifornian perheneuvostoa edustamaan heitä.

"Lapset jotka eivät olleet koskaan kamppailleet heidän sukupuoli-identiteettinsä kanssa, äkkiä pelkäävätkin, että heidät voitaisiin muuttaa pojaksi", sanoi Kalifornian perheneuvoston pääsihteeri Greg Burt.

Vastauksena vanhempien vastalauseelle rehtori Jillayne Antoon kirjoitti kirjeen viikon kuluttua, jossa ei mainittu transsukupuolisuutta.

Kirjeessä ei myöskään mainittu "siirtymisseremoniaa" tai opettajaa, joka esitteli pojan tyttönä hänen 5-vuotiaille luokkatovereilleen.

Antoon vakuutti kirjojen olevan "ikään sopivia" ja että koulun syrjimättömyyspolitiikka "suojelee kaikkia opiskelijoita, myös sukupuolen, sukupuoli-identiteetin ja sukupuolen ilmaisua".

Fox40Newsin mukaan opettaja ei kuitenkaan ole koskaan hakenut koulun johdon hyväksyntää, ennen kuin hän käytti kirjoja "opetuksessaan".

Johtokunta on nyt hyväksynyt politiikan, jonka mukaan opetussuunnitelman ulkopuolella olevat kirjat on hyväksyttävä.

LifeSiteNews otti yhteyttä koulun johtokuntaan, mutta ei saanut vastausta määräajassa.

Rocklin Academyn alueen superintendentti Robin Stout kertoi Fox40Newsille, että vanhemmille ei ilmoitettu, koska lapset eivät voi jättäytyä pois sukupuoli-identiteetin ja ilmaisun oppitunneilta.

Vanhempien huolenaiheiden ratkaisemiseksi koululautakunta järjesti erityiskokouksen asiasta 31. heinäkuuta, johon sisältyi Youngin, Minneyn ja Corrin asianajotoimiston esitys Kalifornian lainsäädännöstä. Esitys toisti Stoutin väitteet.

Koulun palkkaama asianajaja esitteli opiskelijan identiteetin ja Kalifornian kansalaisoikeudet. Asianajaja Kristopher Carpenter selitti, että syrjinnän vastaiset lait suojaavat opiskelijoita sukupuoli-identiteetin perusteella.

"Jos lastentarhanopettaja olisi kieltäytynyt lukemasta luokassa kirjaa, koulu olisi voinut nostaa kanteen", Carpenter selitti.

Tämän esityksen mukaan tammikuusta 2016 lähtien osavaltion lain mukaan vanhemmat voivat valita vain heidän lapsensa sukupuolikasvatuksen.

Siinä korostetaan, että "monimuotoisuuden ja suvaitsevaisuuden opetussuunnitelmat eivät ole sukupuolikasvatusta".

Kalifornian lain mukaan "ohjeita tai materiaaleja, jotka käsittelevät sukupuolta, seksuaalista suuntautumista tai perhe-elämää tai eivät käsittele ihmisen lisääntymiselimiä ja niiden tehtäviä eivät ole vanhempainilmoituksen ja poisjättäytymislakien alaisia".

Opiskelijalla on lisäksi oikeus "itsensä toteuttamiseen" ja oikeus käyttää hänelle ensisijaista ja mieluisimpaa pronominia "he" tai she" koulussa ja luokassa.

Lakiasiaintoimisto väitti myös, että tätä käsitellään sukupuoli-identiteettiin perustuvana häirintänä.

Lastenlääkäri ja American College of Pediatricians -yhdistyksen puheenjohtaja Michelle Cretella on tuominnut "instituutiot, jotka edistävät sukupuolen vaihtamisen oikeaksi vakuuttamista ja vahvistamista". Hänen mukaansa siinä osallistutaan "lasten hyväksikäytön vakiinnuttamiseen", joka voi aiheuttaa lapsille peruuttamattomia psykologisia vaurioita.

"Kaikille lapsille pitäisi kertoa totuus, että sukupuoli ei koskaan muutu eikä sitä voi muuttaa", Cretella kertoi LifeSiteNewsille sähköpostissa.

"Kaikki lapset tulisi kasvattaa omaksumaan heidän kehonsa ja biologisen sukupuolen todellisuus. Kaikkia lapsia olisi vahvistettava ainutlaatuisina poikina tai tyttöinä, kuten heidän ruumiinsa ovat."

Oikea Media kirjoitti aiemmin, että lastenlääkäri Cretellan mukaan julkiset laitokset, media, koulutus- ja oikeusjärjestelmät ja jopa useimmat kansalliset lääketieteelliset organisaatiot ovat omaksuneet sukupuolenvaihtamisen uutena normaalina lähestymistapana sen vakavasta virheellisyydestä huolimatta ja jopa suosittelevat sitä nyt.

Useat perheet eivät ole tyytyväisiä koulun vastaukseen ja ovat päättäneet vetää lapsensa koulusta. Vanhemmat ovat myös levittäneet vetoomusta, jossa selvitettiin mitä tapahtui ja jossa viranomaisia vaaditaan muuttamaan politiikkaansa. Ensinnäkin vanhemmat edellyttävät, että koulun on ilmoitettava vanhemmille, ennen kuin kiistanalainen aineisto tuodaan esille luokassa ja vaihtoehtona on oltava mahdollisuus jäädä pois tällaisesta "opetuksesta". Vetoomus on jo kerännyt 150 vanhemman allekirjoitusta.

Kalifornian perheneuvosto, CFC (California Family Council) harkitsee vaativansa, että vanhempainoikeudet pitää saada suojelluksi osavaltion lainsäädännössä.

"Se on niin törkeä tapaus, että yritämme selvittää, mitä oikeudellisesta ja lainsäädännöllisestä näkökulmasta voidaan tehdä tai ainakin paikallisella tasolla", Keller vahvistaa.

Kellerin mielestä Rocklin -akatemian tapaus on esimerkki "kasvavista ponnisteluista länsimaisissa demokratioissa, joiden tarkoituksena on murtautua vanhempien ja heidän lastensa välisiin suhteisiin ja tehdä lapsista valtion holhottavia".


 

Tytti Salenius su 27.08. 09:44

Kommentit: 4

Alcibiades su 27.08.2017 10:34 2

Vasemmisto on mennyt yhdestä äärilaidasta toiseen, kuten monessa muussakin asiassa. Aletaan taistelemaan vähemmistön sortoa vastaan yrittämällä väittää sitä normaaliksi ja epänormaalistamalla ylivoimainen enemmistö.

AIkuiset osaavat ohittaa tuollaisen höpötyksen sinä mitä se on – höpötyksenä. Lapset eivät kuitenkaan vielä ymmärrä miten maailma toimii. Heidän etunsa on että heille esitellään maailma sellaisena kuin se pääsääntöisesti on, ja harvinaiset poikkeukset esitellään nimenomaan harvinaisina poikkeuksina.

Kun en ollut paikalla, intersektionaalisuuteen hurahtanut sukulaiseni pääsi selittämään tyttärilleni miten jokainen voi päättää onko poika vai tyttö vai jotain ihan muuta, ja sitten tosiaankin on sellainen kuin päättää olevansa. Että kuka tahansa voi päättää koska tahansa olla mitä tahansa. Molemmat tyttäreni olivat ihmeissään: tuleeko heistä poikia jos vain niin pättävät?

Selitin heille miten intersektionaalisuus on eräänlainen pipi päässä. Jos kuvittelen olevani orava, voinko kiipeillä puissa kuin orava ja asua talvet puunkolossa? En tietenkään, ja tämä oli heille itsestään selvää. Kerroin saman pätevän myös siihen onko poika vai tyttö. Poika voi kuvitella olevansa tyttö, mutta hän ei muutu sillä pojaksi vaan on vain poika joka kuvittelee olevansa tyttö.

Kuka tahansa saa minun puolestani kuvitella olevansa mitä tahansa, mutta vedän rajan siihen että hän vaatii muita osallistumaan leikkiinsä. Sukupuolia ei ole kymmeniä, vaan kaksi. Loput ovat joko erikoisuuden tavoittelua, makuasioita, tai johtuvat liian stereotyyppisestä käsityksestä siitä mitä sukupuolet ovat: jaotellaan halut kliseisesti miesten ja naisten lokeroihin, ja kun omat halut eivät sovi täysin kumpaankaan kuvitellaan olevansa jokin genderfluid tai muuta yhtä älytöntä.

No, lopputuloksena tyttäreni pitävät kyseistä sukulaistani mieleltään viallisena, eivätkä ota enää hänen höpinöitään vakavasti. Tätä lähestymistapaa suosittelisin myös muille lapsille opetettavan.

M su 27.08.2017 12:38 2

Toinen mielenkiintoinen asia on että kaikki vähänkin erilaisille keksityille vähemmistöille (eli mielenterveyspotilaille) mielipahaa aiheuttava materiaali eliminoidaan heti opetuksesta.Sen sijaan kuten tässäkin artikkelissa todetaan,lasten enemmistölle mielipahaa aiheuttanut materiaali saa jäädä,jos se koskee näitä hörhöjä.Suvaitsevaisuus on koodisana terveen normaalin halveksunnalle.

Näille mielenterveyspotilaille ei pidä tarjota minkäänlaisia kompromisseja. Kehoitan kaikkia suomalaisia taistelemaan setaa vastaan,joka Suomessa levittää tälläistä samanlaista sairasta politiikkaa myös Suomen kouluihin.

Jaakko Hynninen30916 su 27.08.2017 14:55 2

Uskomatonta, miten tämä gender-massapsykoosi saa vallattua alaa. Liberaalit poliitikot tietysti rypevät tässäkin oksennuksessa. Heiltä ei järkeä (tai moraalia) voi odottaa. Syyttävä sormi osoittaa ennen kaikkea näiden hukassa olevien vanhempien suuntaan,jotka tukevat lastensa sukupuolidysforisia mielenterveydenhäiriöitä. Lapset tulisi nältä tietyissä tapauksissa huostaanottaa lastensa mielenterveyden tahallisen vahingoittamisen takia. Kovia sanoja minulta, mutta olen täysin sanojeni takana.

Juha. su 27.08.2017 17:53 1

Kyseessä ovat niin tärkeät kristilliset ja länsimaiset oikeistolaiset arvot, että perheiden on tehtävä se välttämätön ja vakava investointi lastensa mielenterveyden eteen kiristämällä omaa elintasoaan niin alhaalle, joka mahdollistaa jommankumman vanhemman jäämisen kotiin hoitamaan lapsiaan ja näin turvaamaan heille tasapainoinen ja tervehenkinen lapsuus, joka on kuin graniittipohjan valamista pinenen ihmisen aikuisuutta silmällä pitäen. Homma voi mennä toki persielleen murrosiässä, mutta vaaranpaikkoja tulee vähentää minimiin kun on kyse ihmisestä ja koko hänen loppuelämäänsä vaikuttavista asioista. Aivan kuten alkoholistin perheen lapset tuntevat tukahdutettua ja avointa vihaa joko kumpiakin tai toista vanhempaa kohtaan aikuisena siitä, että hänellä oli "lasinen lapsuus". Voi aivan samaa tapahtua lapsen altistamisesta kulttuurimarxistiselle vasemmisto-juutalaiselle kristittyjen valkoisten ihmisten mädätykselle altistamisesta. Se, mitä ihmiset haluavat olla aikuisena, minulle on aivan sama, vaikka hän ilmoittaa olevansa puimakone, kunhan ei tarvitse olla kuuntelemassa hänen hulluuttaa ja agikaatiotaan. 1970-luvulla samanlaisia järkytyksiä koettiin lasten oman mielentasapainon ja vanhempienkin osalta "edistyksellisten" vassareiden ja huu-haa lastenpsykologien "tabujen" purku peijaisten osalta siinä, että päiväkotilapsille annettiin seksuaalisuusvalistusta ja kerrottiin keskenkasvuisille lapsenteko vimpan päälle. "Pelastakaa lapset hulluilta aikuisilta r.y."Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10. 23:10

Timo Vihavainen

Legioonien aika

la 13.10. 23:03

Professorin Ajatuksia

Australian ilmastohistoria meni uusiksi

la 13.10. 23:02

Olli Pusa

Aki Kangasharju ja asuntovirsi

pe 12.10. 23:29

Juha Ahvio

Sananvapaus uhattuna Suomessa ja somessa

pe 12.10. 20:50

videot