Haastattelussa terrorismin vastaisen mielenilmauksen järjestäjä Henri Nieminen

"Turun terrori-isku oli viimeinen niitti", sanoo Henri ja jatkaa "tämä on hallituksen syy, järjettömän maahanmuuttopolitiikkan ja siitä vastuullisten syy."

Kotimaa la 26.08.2017 11:06

Tänään Helsingin Narinkkatorilla klo 15:00 alkaa mielenilmaus terrorismia vastaan ja tuhannet ihmiset ovat ilmoittaneet kiinnostuksensa osallistumiseen. Mielenilmauksessa sytytetään myös muistokynttilät Turun terrori-iskun uhreille.

Oikea Media tavoitti tapahtumaa koordinoivan Henri Niemisen lyhyttä haastattelua varten. Henri on saapumassa tapahtumaan Lapualta.

"Turun terrori-isku oli viimeinen niitti", sanoo Henri ja jatkaa "tämä on hallituksen syy, järjettömän maahanmuuttopolitiikkan ja siitä vastuullisten syy." 

"Paikalle on ilmoittautunut Facebookissa 1150 osallistujaa ja yli 7000 on osoittanut olevansa kiinnostunut saapumaan paikalle."

Yhteiskuntajärjestystä vastustavana roskajoukkona tunnetuksi tulleet anarkistit ovat ilmoittaneet omissa Facebook-ryhmissään aikovansa järjestää vastamielenosoituksen. Poliisi on jo ilmoittanut siirtävänsä kaikki vastustajat toiseen paikkaan pois Narinkkatorilta sekä kulkureitiltä Kesärantaan.

Myös kansanedustajia on haastettu mukaan puhumaan ja vastaamaan kansalaisille, mutta toistaiseksi he ovat päättäneet vaikuttaa omalla paikallaan parlametaarisin keinoin, toisin kuin vuosi sitten isoin resurssein masinoidussa "peli poikki"-mielenilmauksessa, jossa nähtiin myös pääministeri Juha Sipilä osoittamassa mieltään.

Tapahtuma on saanut paljon hyvää ja kannustavaa palautetta jo nyt, kertoo Henri Nieminen. 

"Tapahtumaan on tulossa paljon osallistujia ympäri Suomea.  Sotkamosta, Vaasasta ja Oulusta on jo junalla tulossa paljon joukkoa. Samoin Virosta on tulossa mukaan osallistujia. Ja tottakai pääkaupunkiseudulta on tulossa suurin joukko, mutta toivomme että pääkaupunkiseudulta tulee vielä paljon lisää", Henri iloitsee laajasta kannatuksesta ja innostavasta palautteesta, jota osallistujilta on tullut.

 

Tapahtuman lehdistötiedote kokonaisuudessaan:

Tuhannet ihmiset ovat ilmoittautuneet osoittamaan mieltään terrorismia vastaan Helsingissä Narinkkatorilla lauantaina 26.8. alkaen klo 15. Alkupuheiden jälkeen marssimme pääministerin virka-asunnolle Kesärantaan sytyttämään muistokynttilät Turun uhreille.

Vaadimme hallitusta ryhtymään pikaisiin toimiin. Kaikki laittomasti maassa oleskelevat on poistettava välittömästi, eikä enää yhtään kielteisen päätöksen saanutta turvapaikanhakijaa pidä päästää vapaasti kulkemaan Suomessa. Rajavalvonta on käynnistettävä, Suomeen ei pidä päästää enää yhtään turvapaikanhakijaa turvallisen maan kautta.

Olemme kutsuneet Suomen kansanedustajat ja ministerit sekä etenkin eduskuntapuolueiden johtohenkilöt paikalle kertomaan, miten he aikovat toimia, että ihmiset olisivat turvassa terrorismilta ja muulta hallitsemattoman maahanmuuton aiheuttamalta rikollisuudelta Suomessa. Lähes kaikki heistä ovat vastuussa siitä, että Suomi ei ole enää turvallinen maa. Kysymme, miten he aikovat kantaa vastuunsa?

Meille on enää turha sanoa, että ”ei saa antaa pelolle valtaa”, meitä on turha kieltää olemasta vihaisia, me haluamme turvallisen maan ja vaadimme nopeasti päätöksiä. Jos hallitus on kyvytön korjaamaan aiheuttamaansa ongelmaa, sen on erottava.

Kaikkien osallistujien puolesta,
Henri Nieminen
mielenilmauksen järjestäjä
 

 

Jukka Rahkonen la 26.08. 11:06

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

videot