Haastattelussa terrorismin vastaisen mielenilmauksen järjestäjä Henri Nieminen

"Turun terrori-isku oli viimeinen niitti", sanoo Henri ja jatkaa "tämä on hallituksen syy, järjettömän maahanmuuttopolitiikkan ja siitä vastuullisten syy."

Kotimaa la 26.08.2017 11:06

Tänään Helsingin Narinkkatorilla klo 15:00 alkaa mielenilmaus terrorismia vastaan ja tuhannet ihmiset ovat ilmoittaneet kiinnostuksensa osallistumiseen. Mielenilmauksessa sytytetään myös muistokynttilät Turun terrori-iskun uhreille.

Oikea Media tavoitti tapahtumaa koordinoivan Henri Niemisen lyhyttä haastattelua varten. Henri on saapumassa tapahtumaan Lapualta.

"Turun terrori-isku oli viimeinen niitti", sanoo Henri ja jatkaa "tämä on hallituksen syy, järjettömän maahanmuuttopolitiikkan ja siitä vastuullisten syy." 

"Paikalle on ilmoittautunut Facebookissa 1150 osallistujaa ja yli 7000 on osoittanut olevansa kiinnostunut saapumaan paikalle."

Yhteiskuntajärjestystä vastustavana roskajoukkona tunnetuksi tulleet anarkistit ovat ilmoittaneet omissa Facebook-ryhmissään aikovansa järjestää vastamielenosoituksen. Poliisi on jo ilmoittanut siirtävänsä kaikki vastustajat toiseen paikkaan pois Narinkkatorilta sekä kulkureitiltä Kesärantaan.

Myös kansanedustajia on haastettu mukaan puhumaan ja vastaamaan kansalaisille, mutta toistaiseksi he ovat päättäneet vaikuttaa omalla paikallaan parlametaarisin keinoin, toisin kuin vuosi sitten isoin resurssein masinoidussa "peli poikki"-mielenilmauksessa, jossa nähtiin myös pääministeri Juha Sipilä osoittamassa mieltään.

Tapahtuma on saanut paljon hyvää ja kannustavaa palautetta jo nyt, kertoo Henri Nieminen. 

"Tapahtumaan on tulossa paljon osallistujia ympäri Suomea.  Sotkamosta, Vaasasta ja Oulusta on jo junalla tulossa paljon joukkoa. Samoin Virosta on tulossa mukaan osallistujia. Ja tottakai pääkaupunkiseudulta on tulossa suurin joukko, mutta toivomme että pääkaupunkiseudulta tulee vielä paljon lisää", Henri iloitsee laajasta kannatuksesta ja innostavasta palautteesta, jota osallistujilta on tullut.

 

Tapahtuman lehdistötiedote kokonaisuudessaan:

Tuhannet ihmiset ovat ilmoittautuneet osoittamaan mieltään terrorismia vastaan Helsingissä Narinkkatorilla lauantaina 26.8. alkaen klo 15. Alkupuheiden jälkeen marssimme pääministerin virka-asunnolle Kesärantaan sytyttämään muistokynttilät Turun uhreille.

Vaadimme hallitusta ryhtymään pikaisiin toimiin. Kaikki laittomasti maassa oleskelevat on poistettava välittömästi, eikä enää yhtään kielteisen päätöksen saanutta turvapaikanhakijaa pidä päästää vapaasti kulkemaan Suomessa. Rajavalvonta on käynnistettävä, Suomeen ei pidä päästää enää yhtään turvapaikanhakijaa turvallisen maan kautta.

Olemme kutsuneet Suomen kansanedustajat ja ministerit sekä etenkin eduskuntapuolueiden johtohenkilöt paikalle kertomaan, miten he aikovat toimia, että ihmiset olisivat turvassa terrorismilta ja muulta hallitsemattoman maahanmuuton aiheuttamalta rikollisuudelta Suomessa. Lähes kaikki heistä ovat vastuussa siitä, että Suomi ei ole enää turvallinen maa. Kysymme, miten he aikovat kantaa vastuunsa?

Meille on enää turha sanoa, että ”ei saa antaa pelolle valtaa”, meitä on turha kieltää olemasta vihaisia, me haluamme turvallisen maan ja vaadimme nopeasti päätöksiä. Jos hallitus on kyvytön korjaamaan aiheuttamaansa ongelmaa, sen on erottava.

Kaikkien osallistujien puolesta,
Henri Nieminen
mielenilmauksen järjestäjä
 

 

Jukka Rahkonen la 26.08. 11:06

Kommentit: 4

Samuli la 26.08.2017 11:28 3

Otan järkkärin mukaan ja photoshoppaan parhaat kuvat näyttämään mahd. hienoilta. Kuvat (public domain) levitän nettiin ja kaikkiin mahdollisiin ulkomaisiin vaihtoehtomedioihin.

Kyllä stadistakin on porukkaa tulossa...ainakin me.

Torilla Tavataan!

Juha Kivelä la 26.08.2017 11:52 3

Torilla Tavataan! - Toivottavasti vielä suuremmalla joukolla kuin Suomen jääkiekkomaajoukkueen voitettua MM-turnauksen!

Jos tämän osallistujamäärä ei ylitä em. juhlintaa "Tavataan Torilla" -tyyppisenä tilaisuutena, voinemme todeta, että suurinta osaa suomalaisista ei kiinnosta Suomen tulevaisuus, hyvinvointi, jne.. jolloin mahdollisia tulevia jääkiekon MM-turnausten voittoja on aivan turha kenenkään mennä juhlimaan toreille!

Jääkiekon seuraamisen voi siinä tapauksessa - ja eritoten kaikkien jääkiekkojoukkueiden kannattamisen - lopettaa tämän päivän osallistujamäärän perusteella, sekä sen määrän perusteella, kuinka moni - varsinkin NUORI TUNNETTU SUOMALAINEN JÄÄKIEKKOILIJA - saapuu paikalle ilmaisemaan tukensa TERRORISMIN UHREILLE sekä VASTUSTAMAAN TERRORISMIA SUOMESSA!

Jos etenkin nuoret tunnetut suomalaiset jääkiekkoilijat eivät nyt osoita ISÄNMAALLISUUTTAAN, on heitä aivan turha fanittaa tai kannattaa, sekä heidän tulee tykönänsä miettiä, ovatko he olleet Suomessa vain kasvamassa ja kuorimassa Suomessa pohjatyön mahdollistamaa kermaa, ja jotka eivät todellisuudessa välitä tuon taivaallista Suomesta eivätkä Kantasuomalaisista!

Jos näin on, he ovat vain tyhjäpäisiä hurskastelijoita, joiden edesottamuksia ei kannata vastaisuudessa seurata! - Eikä heidän seuransa missään nimessä ole soveliasta Suomen Nuorisolle, joiden idoleiksi heistä ei sen jälkeen ole!

Sama koskee kaikkia SUOMALAISIA - varsinkin teiniartisteja - niin Kantasuomalaisia kuin tänne ulkomailta muuttaneita suomalaistuneita suomalaisia MUUSIKKOJA!

Jos he eivät saavu näyttävästi tuomitsemaan TERRORISMIA ja Suomen Valtion täysin järjetöntä politiikkaa, ei heidän musiikkinsa ole kuuntelemisen arvoista ja tiedostavien vanhempien on suojeltava lapsiaan ja nuoriaan heidän ajatusmaailmaltaan, musiikiltaan, fanittamiselta, kannattamiselta ja kaikelta mahdolliselta, joka ilmeisen selvästi olisi erittäin vahingollista!

Juha. la 26.08.2017 13:49 1

OIKEAT S U O M A L A I S E T kokoontuvat aivan kuten tämän julkaisunkin nimi on: OIKEA MEDIA!!!

Saara su 17.09.2017 09:14 0

Ongelmana on se, että ihan perinteinen oikeisto (porvaristo) ei osoita mieltään minkään asian puolesta joukkomarsseilla. Se tuntuu vasemmistolaiselta vaikutuskeinolta - ja vieläpä tehottomalta keinolta.

Jotenkin olen itsekin omaksunut tällaisen asenteen. En ole koskaan ollut missään mielenosoituksessa, vaikka se olisi ollut täysin arvojeni mukaisen ja kannattamani asian puolesta. Tämäkin mielenosoitus olisi ollut juuri sellainen, jonka aatetta kannatan.

Itse olen sellainen, että pyrin vaikuttamaan kirjallisilla keinoilla ja äänestyksellä jne. Jos tilanne kärjistyy sisällissodaksi tai jos satun terroriteon todistajaksi iskupaikalle, toimin kyllä oman kykyni mukaan terroristeja tai heidän apureitaan vastaan.

Vasemmistoanarkistien vastamielenosoitukset ovat erityinen kuvotuksen aihe! He pyrkivät saamaan mellakan aikaan, ja valtamedia on puolueellisesti aina heidän puolellaan.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Yhdysvallat eroaa YK:n ihmisoikeusneuvostosta

Klo 08:54.

Timo Vihavainen

Demokratian variantteja

ti 19.06. 13:13

Professorin Ajatuksia

Ei syytä huoleen

ti 19.06. 13:13

Reijo Tossavainen

Bagdadissa on turvallisempaa kuin paikoitellen Ruotsissa

ti 19.06. 09:04

Arto Luukkanen

Hallitus sai neljät "ehdot"

ma 18.06. 13:22

videot