Islamistisen radikalisoitumisen merkkejä jo päiväkoti-ikäisissä lapsissa Belgiassa

Uhkailevat kuolemalla "vääräuskoisia" lapsia ja kädenliikkeillä viittoilevat leikkaavansa ei-muslimilapsilta kurkut auki

Ulkomaat pe 25.08.2017 18:01
Kuvituskuva. Pixabay

The Brussels Timesin mukaan Belgiassa yksi koulu on huomannut islamistisen radikalisoitumisen merkkejä niinkin nuorissa oppilaissaan kuin lastentarhaikäisissä lapsissa, kertoo Clarion Project.

Renaixissa Itä-Flanderissa oleva päiväkoti on huolissaan lastentarhanopettajien havaitsemista lasten islamistisista radikalisoitumisen merkeistä. Het Laatste Nieuwsin maanantaina lähettämä sisäinen kouluraportti Renaixin lastentarhasta osoittaa, että havaitut ongelmakäyttäytymiset ovat erilaisia.

Flandersin kouluissa suoritetun sisäisen tarkastuksen mukaan päiväkodin muslimilapset uhkailivat kuolemalla "vääräuskoisia" (ei-muslimeja lapsia), pitivät ei-muslimeja lapsia "sikoina" ja kädenliikkeillä viittoilivat leikkaavansa ei-muslimilapsilta kurkut auki.

Muslimilapsia ​​tarkkailtiin myös, kun he lausuivat Koraanin jakeita leikkitunnin aikana ja kieltäytyivät pitämästä ei-muslimilapsia kädestä kiinni. Muslimilapset eivät myöskään osallistuneet perjantaisin kouluun uskonnollisista syistä.

Kuulostaa aidolta islamilta.

Belgia käynnisti vuonna 2016 hankkeen flaamilaisten lasten radikalisointiongelman ratkaisemiseksi. Netwerk Islamexperten -projekti työllistää islamin asiantuntijaverkoston, jonka tarkoituksena on tarjota flaamilaisille kouluille räätälöityjä ratkaisuja radikalisoitumisen torjumiseksi. Se on kutsuttu toimimaan 481 tapauksessa tähän mennessä, joissa koulut joko asettavat kysymyksiä tai raportoivat ongelmista.

Viime aikoina muslimit ovat muuttaneet Flanderiin, muodostaen nyt suurimman vähemmistökielen, noin 3,9 prosenttia flaamilaisella alueella ja 25 prosenttia Brysselissä. Suurin muslimiryhmä ovat marokkolaiset, toiseksi suurin on turkkilaiset.

Tytti Salenius pe 25.08. 18:01

Kommentit: 3

Juha. pe 25.08.2017 21:24 0

Muslimi pojat vallankin kasvatetaan heti vaahtosammuttimen kokoisena väkivaltaan esim. laittamalla kaksi natiaista istumaan vastakkain ja aikuinen (isä) tai muu lähisukulaismies käskee kersoja lyömään täysillä vuorotellen toisiaan poskille kumulatiivisin lyönnin kovuuksilla. Myöskin tytöt opetetaan kohtelemaan sikoja (valkoiset vääräuskoiset) lapseia / aikuisia alentuvasti ja torjumaan heidän seuraansa ja katsomaan alaspäin saastaisia vääräuskoisia penskoja olivat he sitten tyttöjä tai poikia. Oma lukunsa on se, että ruumiillinen kuritus on kunniassa muslimikulttuurissa ja uskonnossa, jossa vähäisemmistäkin "tyhmyyksistä" rangaistaan lyömällä, vaikka sitten vain isukin ollessa pahalla päällä; hänen purkaessaan agressiivisuuttaan pari kolme vuotiaaseen lapseen, puhumattakaan esimerkki- ikäluokista ylöspäin. Jopa muslimi äidit pahoinpitelevät lyömällä vitsalla itkevää vauvaa, eivätkä pyry tyynnyttelemään lasta "länsimaisittain" pois lukien sen, että jopa viitsisivät tai edes heillä olisi niin paljon älyä, että alkaisivat tutkimaan itkun syytä, vaikka mahdollisella sairaidella tai muulla vauvan kipuilulla, josta itku voisi johtua.- Olen nähnyt kaikki kertomani tapaukset videolta, joiden aitoudesta ja autenttisuudesta ei ole mitään kyseenalasitettavaa. Olen kuullut jopa täältä Suomestakin "salaista" kokemusperäistä tietoa, että muslimilapset pahoinpitelevät päiväkodeissa ja kouluissa suomalaisia lapsia. Suomalaiset vahemmat ovat joutuneet siirtämään lapsensa pois kunnallisesta päivähoidosta kalliiseen yksityiseen päivähoitoon, koska siellä ei ole muslimilapsia ja näin vääräuskoisten pienokaisilla ei ole enää mustelmia, verenvuotoja nenässä ja nirhamia käsissä ja kehossa. Sanomattakin on selvää, että "monikulttuuriset" kulttuurimarxistiset kaupunkien päättävät elimet ja päiväkotien sekä koulujen viranhaltijat sulkevat suunsa nappiin muslimien tekemistä tarpeettomasta silkasta pahuudesta kumpuavasta vulgääristä väkivallasta suomalaisvanhempien valittaessa lastensa kohtel

Juha. pe 25.08.2017 21:25 0

Päinvastoin asialle ei tehdä yhtään mitään tai todennäköisemmin suvakki tädit ja -sedät käyvät sutena valkoisten vanhempien kimppuun syyttäen heitä rasismista ja natsismista. Jo pienestä lapsesta suomalainen opetetaan ja laitetaan kokemaan se tosiasia, ettei hänellä ole omassa maassaan mitään oikeuksia, eikä oikeusturvaa. Ainoastaan hiljaisen kärsijän ja veronmaksajan osa, jolla rahoitetaan monikulttuurisuus -kuppaa mädättämällä tämä hyvä isänmaa haisevaksi punaviher -lietteeksi, joka on kuin kaiken tuhoavaa polttavaa rikkihappoa, jossa ei voi elää kuin alimman tason alkeellisimmat bakteerit. Suomi suomalaisille ja Eurooppa eurooppalaisille, sillä emme ME ole lähtemässä KOTOAMME mihinkään, vaan jäämme tänne kuollaksemme vasta silloin kun tämä AURINKOKUNTAKIN henkäisee viimeisen henkäyksensä.

Juha. la 26.08.2017 13:36 0

http://static.mvlehti.net/uploads/2017/08/terroristikoulutusta-pikkulapselle.mp4?_=1Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Saksan hallituskriisi ja hyvisten jenkka

ti 18.09. 23:14

Professorin Ajatuksia

Toivotan sinulle jaksamista, Jani Toivola!

ti 18.09. 23:12

Jukka Hankamäki

"Vihervasemmistoa ei ole" - Kunpa se olisi totta

ma 17.09. 23:24

Timo Vihavainen

Kulttuurin kukkatarhat

ma 17.09. 23:22

Heikki Porkka

"Pieni tyttäreni murhattiin järjettömän maahanmuuttopolitiikan seurauksena"

ma 17.09. 10:29

videot