Poliisi tutkii Turun iskua terroritekona - tekijä 18 vuotias Marokon kansalainen

Kansalaiset odottavat uutta paremmin informoivaa ja vähemmän kansalaisten omaa älyä loukkaavaa tiedotustilaisuutta tänään.

Kotimaa la 19.08.2017 11:52

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) yritti viimeiseen saakka uskotella, ettei kyse ole terrori-iskusta. Eilen Helsingin Sanomat uutisoi: "Pääministeri Sipilä: Ei ole mitään näyttöä siitä, että Turun puukotukset olisivat olleet terroritekoja". Myös sisäministeri Paula Risikko (kok) ja poliisi kiirehtivät eilen kiistämään, että tekoa tutkittaisiin terroritekona.

Nyt Poliisi on lauantaina 19.8. 11:00 ilmoittanut tutkivansa Turun ilmiselvää terrori-iskua terroritekona. Poliisi on nyt myös vahvistanut, että tekijä on 18 vuotias Marokon kansalainen. 

Teon luonne oli ulkomaista mediaa ja silminnäkijöiden todistuksia seuranneille täysin selvä jo eilen iltapäivällä. Poliisin ja sisäministeriön hidas kyky yhdistellä ilmiselviä asioita hämmentää suomalaisia sivustaseuraaajia.

Sisäministeri Paula Risikko ei kertonut poliisin tiedossa ollutta totuutta eilen varsinaisessa tiedotustilaisuudessa. Oikean Median saaman tiedon mukaan niin tekijän kansallisuus kuin asuinpaikkakin olivat poliisin tiedossa tiedotustilaisuuden alkaessa. Myös islamilaisille terroriteoille tyypillinen tekotapa oli poliisin sekä haavoittuneita hoitaneiden viranomaisten tiedossa.

Kansalaiset odottavat uutta paremmin informoivaa ja vähemmän kansalaisten omaa älyä loukkaavaa tiedotustilaisuutta tänään. 

 

Paikalle pääseviä median edustajia pyydetään kysymään seuraavia asioita:

Mistä takaa-ajaville ulkomaalaisille ilmestyi pesäpallomaila kouraan? Onko astalon kantaminen heidän yleinen tapansa?

Oliko tekijän islamilaisesta taustasta ja aktiivisuudesta merkkejä?

Olivatko mailamiehet tekijän tuttuja? Samasta kulttuuri- tai uskontopiiristä?

Missä sairaalassa nyt makaava tekijä on asunut Suomessa?

Millainen status tekijällä on? Onko hän Vokissa asuva turvapaikanhakija, yksi kateissa olleista vai jotain muuta? Jos hän oli Vokissa asuva, oliko hänellä päätös turvapaikasta?
Kuinka kauan hän on ollut Suomessa?

 

Jukka Rahkonen la 19.08. 11:52

Kommentit: 3

Paavali la 19.08.2017 12:06 3

Sipilä ei oli eilen TV:ssä aivan itkuisen oloinen. Syytä onkin. Hän sai kutsullaan islam-taustaisten nuorten miesten vyöryn kohti pohjolan paratiisia.

Vähin mitä Sipilä voi nyt tehdä on pyytää Suomen kansalaisilta (koskee myös Orpoa) tekojaan. Ja tämän jälkeen hallitus alkaa tehostetut/nopeutetut palautukset. Lisäksi koko viranomaiskenttä alkaa operaation, jossa pyritään löytämään täällä piileksivät ulkomaalaiset, jotka eivät ole viranomaisten rekistereissä. Tähän pyydetään myös kansalaisten apua, koska se ei muuten onnistu.

Lisäksi pimeiden ihmisten piilotteluun syyllistyneille annetaan ankarat rangaistukset. Koskee myös kirkkoa ja SPR:n tyyppisiä järjestöjä.

Tämä on nyt vähintä, mitä hallitus voi tehdä virheidensä jälkeen.

Juha. la 19.08.2017 13:08 2

Pääministeri Juha Sipilä (KESK) on kuvitus kuvassa aivan SHOKISSA olevan näköinen ja jotesankin poissaoleva. En tiedä mistä yhteydestä tuo kuva on, mutta mies on ilmiselvästä vatuloinut itsensä piippuun ja polttanut kynttilää molemmista päistä. Ilmeisesti EU ja Saksan Angela Merkel ei ole aivan helppo isäntiä palveltaviksi. Katsoin ensimmäisen "tiedotustilaisuuden" eilen (18.8) klo 19. ja se oli kuin olisi seurannut koiraan poikimista. Ylimielinen poliisi pamppu istui yrmynä tuolissaan peri suomalaiseen viranomaistyyliin ja kertoi mahdollisimman vähän kuten tiedotustilaisuudessa on tarkoituskin toimia. Jos syyllinen olisi ollut kantasuomalainen "äärioikeistolainen" meininki olisikin ollut aivan toinen. Veikkaanpa Lotto Kolehmaisen mieliksi, että sylky olisi suusta lentänyt pöydän takaa sekaäänisesti kun kaikki olisivat pölöttäneet yhteen ääneen ääntään aina toisen yläpuolelle korottaen. Sipilällä on ja oli oma Kameli Keitaalla kun yritti HS:n ansiokkaalla siionistisella avustuksella vesittää tekoa tavalliseksi ärtyneen miehen huitomiseksi, liekö miehellä äitiä ikävä. Jokainen täysi älyinen suomalainen sivistynyt koulutettu ja vähemmän koulutettu elämänkoulua käynyt ihminen ymmärsi sen, että nyt pajatso vihdoinkin tyhjeni islamistiseksi terrori-iskuksi ja osoitti sen, että valehtelulla on lyhyet ja veriset jäljet. 9 joista kaksi kuollutta raa'an puukotuksen uhrina oli jotain sellaista, joka tulee olemaan jakolinja surullinen merkkipaalu Suomen historiassa ja yhteiskuntaelämässä tapahtumana, joka pysäytti Suomen sekä siirsi jotain sellaista menneisyyteen joka ei koskaan enää palaa. Kiitos poliitikkojemme rahanahneuden ja EU globalistien sekä kulttuurimarxsistien vähämielisen ideologian mädättyneisyyden ja ihmisten äärettömän tyhmyyden työnä suomalaisuuden sekä pohjoismaisen yhteiskuntarauhan suunnitellun murhaamisen kaikkien raskauttavien syiden vallitessa.

Mauri Hyhkö su 20.08.2017 13:58 2

Jos tämä ei ollut terrori-isku, niin tilannehan olisi jos mahdollista vieläkin vaarallisempi. Eli jokainen turvapaikanhakija saadessaan kielteisen turvapaikkapäätöksen olisikin potentiaalinen joukkosurmaaja. Toisaalta niinhän se taitaa nytkin olla, eli paras ratkaisu on sijoittaa sotaa pakenevat ihmiset YK:n ylläpitämille ja sen jäsenvaltioiden maksamille pakolaisleireille heidän kotimaihinsa tai niiden välittömään läheisyyteen, joilta on sitten helppo palata koteihinsa sodan loputtua, nehän aina loppuvat ennemmin tai myöhemmin. Sitä vartenhan pakolaisleirejä ylläpidetään suurella rahalla, että ihmisten olisi niissä turvallista asustaa pidempiäkin aikoja sensijaan, että tekisi hengenvaarallisen merimatkan ihmissalakuljettaien ja meren armoilla itselle täysin vieraaseen kulttuuriin muukalaisten joukkoon.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Yhdysvallat eroaa YK:n ihmisoikeusneuvostosta

Klo 08:54.

Timo Vihavainen

Demokratian variantteja

ti 19.06. 13:13

Professorin Ajatuksia

Ei syytä huoleen

ti 19.06. 13:13

Reijo Tossavainen

Bagdadissa on turvallisempaa kuin paikoitellen Ruotsissa

ti 19.06. 09:04

Arto Luukkanen

Hallitus sai neljät "ehdot"

ma 18.06. 13:22

videot