Islamin valta kasvaa Ranskassa nopeasti: Moskeijoita rakennetaan ja kirkkoja puretaan

"Ranskassa suojellaan vanhoja puita, valtio voi kuitenkin vapaasti jyrätä vanhat kristilliset kirkot ja täyttää maiseman kukoistavilla moskeijoilla"

Ulkomaat ke 09.08.2017 20:40

Ranskan viranomaiset ja kaupunginjohtajat ovat valmiita tuhoamaan kirkkoja, mutta aina kun on kyse moskeijoista, he ovat jalomielisiä ja anteliaita.

Raukkamaiset Ranskan viranomaiset eivät koskaan kohtelisi islamia niin, kuin ne nyt tekevät kristinuskolle.

Näin kirjoittaa italialainen kulttuurituottaja ja kirjailija Giulio Meotti Gatestone Instituutin artikkelissaan.

"Ranska ei ole mikään sattumanvarainen alue. Viisitoista vuosisataa historiaa ja maantietoa määritti sen persoonallisuuden. Maisemakuvamme syvyyksissä kirkot, katedraalit ja muut pyhiinvaelluspaikat antavat merkityksen ja muodon isänmaallisuudelle. Kansalaisten pitää vaatia viranomaisia kunnioittamaan sitä. "

Kaksi vuotta sitten ranskalainen toimittaja Denis Tillinac esitti vetoomuksen, jonka kymmenet ranskalaiset henkilöt allekirjoittivat sen jälkeen, kun muutamat ranskalaiset imaamit olivat vaatineet hylättyjen kirkkojen muuntamista moskeijoiksi.

Vuotta myöhemmin Islamilaiselle valtiolle kuuliaiset terroristit hyökkäsivät Saint-Étienne-du-Rouvrayin kirkossa olevien katolisten seurakuntalaisten päälle murhaten vanhan papin, Isä Jacques Hamelin alttarin juurella. Sitten toisen maailmansodan se oli vakavin isku kristinuskon symbolille ja siitä seurasi suuri tunteiden vuodatus.

Hyökkäyksen jälkeen Ranskan viranomaiset estivät monia islamistisia juonia Pariisin Notre Damen katedraalia vastaan. Viime kesäkuussa poliisi ampui muslimimiehen katedraalin ulkopuolella hänen yritettyään hyökätä. Toinen ranskalaisnaisten terrorisolu, jota Islamilaisten valtion päämiehet johtivat Syyriassa, oli aiemmin estetty ennen heidän hyökkäystään Notre Dameen.

Meottin mukaan Ranskan kuuluisin katolinen jumalanpalveluspaikka on jihadistien tärkein kohde.

"Samanaikaisesti Ranska on hylännyt Ranskan katolisen uskonnollisen ja kulttuurisen perinnön, jotka olisi sen sijaan suojattava aarteina ja voiman lähteinä."

Viime kuussa Isä Hamelin murhan ensimmäisen vuosipäivän aikaan kuuluisa Saint Martinin kappeli Sablé-sur-Sarthe -alueella rikottiin. Se oli rakennettu vuosina 1880-1886 ja uudelleen vihitty käyttöön vuonna 2015. Parkkipaikka tulee korvaamaan nyt tämän vanhan kristillisen rakennuksen. Sosiaalisessa mediassa julkaistut kuvat ja videot muistuttavat maisemiltaan Mosulissa sijaitsevien kirkkojen ISISin ilkivaltaa ja niissä näkyy kirkosta olevan risti revitty pois ja kirkko tuhottu.

Pari päivää aiemmin Rouenissa, ei kovinkaan kaukana paikasta, jossa Isä Hamel tapettiin, paikalliset viranomaiset käskivät tuhota Saint-Nicaise-kirkon tornin "turvallisuussyistä".

Vuonna 1907 Ranskan valtio omisti koko kirkon omaisuuden ja nyt yhä useammat paikalliset viranomaiset päättävät, ettei kirkkoja voi peruskorjata ja uudistaa. Ranskan kaupunginjohtajat kutsuvat tätä prosessia "dekonstuktioksi".

Isä Hamelin marttyyrikuolemavuonna Ranska oli hyvin kiireinen purkamaan ja hävittämään kirkkoja. Patrimoine-en-blog -verkkosivusto välittää säännöllisesti selvityksiä puretuista kirkoista ja ilmoittaa Ranskassa yksistään vuonna 2016 hajotetun seitsemän kirkkoa ja kaksi vuoden 2017 ensimmäisellä puoliskolla. Tuhottujen kristillisten rakennusten lisäksi 26 kirkkoa kiinnitettiin myyntiä varten vuonna 2016 ja 12 kirkkoa listattiin myytäviksi vuonna 2015. Vuonna 2017 monet kirkot muunnettiin toimistoiksi, huoneistoiksi, viihdekeskuksiksi, kuntosaleiksi ja taidegallerioiksi.

Tulevaisuuden kuva ei ole lupaava Ranskan katolilaisuudelle:

"Viimeisten kahden vuoden aikana kristilliset yhdistykset ovat myyneet lähes 40 kirkkoa koko maassa ja hinnat vaihtelevat 100 000 ja 400 000 euron välillä. 27 muuta kirkkoa on hävitetty. Katolisen kirkon mukaan enemmän kuin 1000 kirkkoa tullaan myymään tai purkamaan koko Ranskassa."

Observatory of Religious Heritage -raportin mukaan Ranska voisi menettää 5 000-10 000 uskonnollista rakennusta vuoteen 2030 mennessä. Joka vuosi Ranskassa myydään ja muunnetaan 20 kirkkoa.

Kirkkojen ahdinko on herättänyt taidehistorioitsija Didier Ryknerin huomion. Hän sanoi, että "emme sitten toisen maailmansodan ole nähneet kirkkojen muuttuvan raunioiksi".

"Nämä kaupunginjohtajat ovat uusi vihollisemme. He ovat parhaillaan tuhoamassa omien kyliensä syvintä sielua. Kirkoilla ei ole vain historiallista ja taiteellista arvoa, niihin liittyy myös yksityistä henkilökohtaista historiaa - ristiäiset, häät, hautajaiset."

Valeurs Actuelles -lehden raportissa huomautetaan, että nykyinen määrä, lähes 2400 moskeijaa, verrattuna 1 500: een vuonna 2003, on näkyvin merkki islamin ripeästä kasvusta Ranskassa. Se on seuraus maahanmuuttajaväestöstä ja voimakkaasta uudelleenislamisoitumisprosessista.

Kirjailija ja toimittaja Élisabeth Schemla selittää yksityiskohtaisesti, kuinka ranskalaisista kaupunginjohtajista on tullut "moskeijoiden rakentajia". Näin siksi, että viimeisten 30 vuoden aikana Ranskassa on rakennettu enemmän moskeijoita ja muslimien "rukouskeskuksia", kuin kaikkia katolisia kirkkoja koko viime vuosisadalla.

Pari viikkoa Isä Hamelin murhan jälkeen, ranskalainen poliisi raivasi Pariisin Santa Rita -kirkon. Se on nyt parkkipaikka.

Ranskan Kansallisen rintaman puheenjohtaja Marine Le Pen huomauttaakin terävästi:

"Entä jos rakentaisimme parkkipaikkoja salafistimoskeijoille kirkkojemme sijaan?"

"Kun Ranska muutetaan Jacques Hamelin marttyyriudella ja pääministeri Manuel Valls puhuu vain moskeijoiden rahoituksesta ja imaamien koulutuksesta, emme ymmärrä, että kirkot turmellaan, hylätään surulliseen kohtaloonsa ​​ja tuhotaan", kirjoitti Eloise Lenesley tuolloin Le Figaro -lehdessä.

Ranskassa suojellaan lakien avulla vanhoja puita umpimähkäiseltä hakkaukselta. Valtio voi kuitenkin vapaasti jyrätä vanhat kristilliset kirkot. Ranskan maisemaa ollaan jo täyttämässä kukoistavilla moskeijoilla, Meotti korostaa.

 

Tytti Salenius ke 09.08. 20:40

Kommentit: 4

Omat Aivot to 10.08.2017 00:48 3

Kulttuurimarksilaisuus jyrää kirjaimellisesti. Frankfurtin koulukunnan perustaman aatesuunnan tavoite on tuottaa hämmennystä ja sekaannusta rikkomalla perinteet ja perinteiset arvot. Niiden puolesta puhuminen katsotaan nykyään vihapuheeksi. Siksi moni ei enää leimaamisen pelossa uskalla puhua mitään perinteisestä avioliitosta, lasten kasvatuksesta, Raamatun opetuksista yms.

Mikäpä onkaan tehokkaampi työkalu kulttuurimarksilaisten käsissä länsimaisen perinteen ja yhteiskunnan hajottamiseksi kuin tuoda laumoittain muslimeja Eurooppaan. Vaikka mitään perinteisiä omia arvoja ei enää saa puolustaa vähemmistöjen "suojelemisen" vuoksi, hyväksytään islamin taholta tulevat vaatimukset, vaikka ne merkisisivät kuolemantuomiota kyseisille vähemmistöille.

Päättäjät, nuo hyödylliset idiootit alistuvat Allahille ja levittävät punaista mattoa röyhkeille valloittajille.

Juha. to 10.08.2017 08:40 3

Todella vastenmielistä toimintaa Ranskan viranomaisilta hävittää kristittyjen kirkkoja kivijalkaan vain siksi, että tilalle rakennetaan murhalahkon moskeija, jossa saarnataan vääräuskoisten teurastusta ja verenvuodatusta. Viimeksi tälläistä papiston ja kristittyjen vainoamista ja kirkkojen järjestelmällistä hävitystä tapahtui Venäjän Lokakuun vallankumouksen aikana ja jälkeen v. 1917 bolsevikkien toimesta, jolloin ortodoksiset kirkot raunioitettiin tai otettiin "muuhun" käyttöön esim. elokuvateattereiksi sekä päällepäätteeksi kirkkojen papit ja papisto teloitettiin jättäen kuitenkin heistä ne heikoimmat ainekset, jotka olivat valmiit palvelemaan Neuvostoliiton kommunistista puoluetta ulospäin annettavan kuvan koristeeksi ja julkisivuksi Länsimaissa oleville "hyödyllisille idiooteille". by Vladimir Iljitš Lenin. Ranska ja ranskalaiset ovat kuoleman omia. Yhtä hyvin he voisivat mennä metsään ja ampua itsensä, sillä sekin on arvokkaampi kuolema sen rinnalla minkä he tulevat kokemaan. Ihmisen tyhmyydellä ei ole rajaa.- Sen osoittivat jo Länsivallat ennen WWII nöyristelmällä Saksan Adolf Hitleriä viimeiseen asti vain välttääkseen väistämättömän. Eli sodan Euroopan mantereella eskaloituen aina Afrikan aavikoille saakka. Pääarkkitehtina tähän "kyyristelyyn" oli silloinkin Ranskan "ylpeä" kansakunta, joka näki yhä painajaisia WWI:sta ja sen suunnattomista miestappioista ja aineellisista menetyksistä traumatisoituen toiveajatteluun siitä, että Hitler olisi jotenkin hallittavissa myöntyväisyydellä ja kirjoittamalla Münchenin sopimuksen, joka oli takaava rauhan Euroopassa, kuten Ison-Britanian pääministeri Neville Chamberlain (1869-1940) julisti saavuttuaan Heathrown kentälle Saksasta neuvotteluista Adolf Hitlerin kanssa ja jossa "välittäjänä" toimi Italian Duce, Benito Mussolini (1883-1945).

Mauri Hyhkö to 10.08.2017 09:28 2

Ranskan juutalaisia on paennut maasta joukoittain kasvavan antisemitismin johdosta. Heillä sentään on pakopaikka jossa heidät otetaan avosylin vastaan toisin kuin Ranskan valtaväestöllä. Kun Saksa valtasi Ranskan toisessa maailmansodassa, niin silloin ei juutalaisilla ollut pakopaikkaa. Suurin osa heistä joutui keskitysleireille joilta vain harvat selvisivät.

Kaarle Akkanen to 10.08.2017 10:36 1

Odottakaa ja katsokaa, miten "meidän" moskeijan kaavoitus ja hanke edistyy Helsingin valtuustossa! Jalomielisyys ja anteliaisuus (typeryys) huipussaan?Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Saksan hallituskriisi ja hyvisten jenkka

ti 18.09. 23:14

Professorin Ajatuksia

Toivotan sinulle jaksamista, Jani Toivola!

ti 18.09. 23:12

Jukka Hankamäki

"Vihervasemmistoa ei ole" - Kunpa se olisi totta

ma 17.09. 23:24

Timo Vihavainen

Kulttuurin kukkatarhat

ma 17.09. 23:22

Heikki Porkka

"Pieni tyttäreni murhattiin järjettömän maahanmuuttopolitiikan seurauksena"

ma 17.09. 10:29

videot