Tanskassa syntyneet muslimit väkivaltaisempia ja agressiivisempia kuin maahanmuuttajat

Tuoreiden tutkimusten mukaan Euroopassa syntyneet muslimit, jotka eivät koskaan ole asuneet Euroopan ulkopuolella, harkitsevat väkivaltaisia iskuja tukeakseen muslimien rintamaa muualla.

Ulkomaat ti 01.08.2017 00:03

Kansainvälinen Milan Obaidin johtama tutkimusryhmä Uppsalan yliopistosta teki kaksi tutkimusta löytääkseen merkkejä uhriutumiskäyttäytymisestä. Tutkimuksissa selvisi, että uhriutumisen äärimmäisissä muodoissa Euroopassa syntyneet muslimit, jotka eivät koskaan ole asuneet muualla, saivat niin kovia agressioita muiden muslimien kohtelusta ulkomailla, että suunnittelivat tekevänsä väkivaltaisia iskuja Euroopassa, kertoo Breitbart.

Tutkijat tutkivat kahta erilaista ryhmää: muslimeja, jotka olivat syntyneet Tanskassa ja muslimeja, jotka olivat syntyeet ja asuneet konfliktialueilla, joissa länsimaat olivat suorittaneet sotilasoperaatioita. Tutkimuksessa pyrittiin löytämään eroja näiden ryhmien välillä islamilaisessa identiteetissä, ryhmävihassa ja suhtautumisessa länsimaiden sotilaalliseen osallistumiseen konflikteihin maissa, joissa on muslimienemmistö.

Tutkimuksessa selvitettiin myös näiden joukkojen taipumusta väkivallan käyttöön sekä heidän pyrkimyksiään puolustaa tai tukea islamia ja muita muslimeja myös väkivallattomasti.

Tanskassa syntyneiden muslimien huomattiin olevan todennäköisempiä terrori-iskujen tekijöitä ja enemmän sitoutuneita muihin muslimeihin maailmalla kuin vasta viime vuosina saapuneet muslimimaahanmuuttajat.

Tanskassa syntyneet muslimit myös “pitivät länsimaista ulkopolitiikkaa epäoikeudenmukaisempana, tunsivat enemmän ryhmän yhteistä vihaa ja olivat innokkaimpia tukemaan muita muslimeja myös väkivallattomin keinoin,” raportin mukaan. Raportissa todettiin voimakkaan ryhmävihan ennakoivan suoraa väkivaltaa.

Tutkijat olivat yllättyneitä tuloksista. He olivat odottaneet päinvastaisia tuloksia omaan kokemukseensa ja tuntumaansa perustuen. Toisaalta he myös totesivat tulosten olevan linjassa sen kanssa, että toisen ja kolmannen polven muslimimaahanmuuttajat usein ovat omiin muslimiyhteisöihinsä eristäytyneitä.

Jukka Rahkonen ti 01.08. 00:03

Kommentit: 2

Kaarle Akkanen ke 02.08.2017 11:10 0

Onko ko. kehitys Tanskassa suuntaa antava kehitys tulevaisuudessa myös meille?

Juha. ke 02.08.2017 21:03 0

Ei mikään vieras ilmiö. Ketkä ovat sen isänmaallisempia kuin esimerkiksi Kandadan ja USA:n suomalaiset, jotka säilyttävät sydämessään sen wanhan Suomen ja sen kirkkaimmat sekä rakkaimmat arvot sillä aikaa kuin "varsinaiset" suomalaiset kantamaassaan - ainakin ns. "älymystö" - Hoh Hoijaa - kilpailevat siitä kuka halventaa ja loukkaa suomalaisuutta ja sen menneiden polvien uhrityötä pahiten. Eräänkin suoraselkäisen miesnäyttelijän olisi pitänyt 1960-luvulla tanssia TV "teatterissa" alushoususillaan Suomen siniristilipun päällä. Eipä tuo pohjalainen sellaiseen mielettömyyteen suostunut ja katso. Työtilaisuudet vähenivät kuten politiikkaan kuulukin. Ei nyt sentään viety "saunan taa", koskapa paratiisi oli vielä tarpeeksi "kaukana". Tiedän tämän näyttelijän nimenkin, mutta jääköön mainitsematta. Iranilainen nuoriso pitää länsimaisia biletyksiään salassa papistolta ja sharia-poliisilta ja naiset pukeutuvat länsimaisittain siinä kuuluissa "komerossa", josta siellä päin ei saa nimeään lehtiin vaan itsensä kuoppaan "pyhien" miesten kivitettäväksi. "Oi kallis Suomenmaa..."Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Suomalainen sanan- ja mielipiteenvapaus orwellilaisen aivopesun kourissa

la 23.06. 17:03

Heikki Porkka

Yhdysvaltain Kansallinen rajavartioviranomaisten liitto nimittää Peter Fondaa terroristiksi

la 23.06. 10:26

Timo Vihavainen

Huumorinvastuu

pe 22.06. 16:01

Professorin Ajatuksia

Onko Kreikan kriisi nyt ohi?

pe 22.06. 16:00

Reijo Tossavainen

Vastarannalla huutaa suomalainen!

pe 22.06. 07:55

videot