Pommi-iskua valmistelleet islamistit vapaalle jalalle Saksassa

Oikeus päätti vapauttaa kaikki pidätetyt, koska heidät oli tuotu tuomareiden mukaan liian myöhään - yli 13 tunnin kuluttua - pidättämisestä päättävien tuomarien eteen.

Ulkomaat to 27.07.2017 17:39

Saksan poliisin erikoisyksikkö otti keskiviikkona kiinni Güstrowissa kolme terrori-iskun valmistelusta epäiltyä islamistia, kirjoittaa toimittaja Pertti Rönkkö Facebookissa.

Islamistien käytössä olleesta autotallista löytyi muun muassa pommin rakentamiseen tarvittavia nesteitä.

Oikeus päätti kuitenkin vapauttaa kaikki pidätetyt, koska heidät oli tuotu tuomareiden mukaan liian myöhään (yli 13 tunnin kuluttua) pidättämisestä päättävien tuomarien eteen.

Saksan syyttäjänviraston ja Mecklenburg-Etupommerin sisäministerin mukaan islamistit määrättiin pidätettäviksi, koska heidän epäiltiin valmistautuvan välittömästi edessä olevaan vakavaan rikokseen.

Poliisi on tehnyt tuomareiden vapauttamispäätöksestä valituksen, mikä tulee maaoikeuden käsittelyyn. Kommentoimaan ehtineet kansalaiset haukkovat sanan mukaisesti henkeään, kuvailee Pertti Rönkkö kirjoituksessaan.

Jukka Rahkonen to 27.07. 17:39

Kommentit: 3

Omat Aivot to 27.07.2017 20:34 1

Tässä on esimerkki siitä, kuinka epätoivoinen ja epäsymmetrinen asetelma on. Länsimaat ovat omien lepsujen demla-säännöstensä vankeja. Muslimit sen sijaan halveksivat länsimaiden lakeja. Sama asia olisi, jos nyrkkeilyottelussa toisella osapuolella on nyrkkeilyhanskat ja toisella kalashnikov. Tässä tapauksessa, nyrkkeilytermein ilmaistuna kongi pelasti terroristit.

Länsimaat ovat muslimien silmissä naurettavia ja muslimit voivat tulkita tilanteen vain yhdellä tavalla: Allah on antanut vääräuskoiset muslimien käsiin lamauttamalla jopa itsesuojeluvaiston. Ja sekös vain lisää jihadistisotilaiden intoa.

Läsimaat eivät harrasta kovia otteita edes itsepuolustukseksi maahan tunkeutuneita vihollissotilaita kohtaan. Järkevä yhteiskunta katsoisi terroriteot ja niiden valmistelun sotatilalakien alaisiksi, jolloin kuolemantuomionkin pitäisi olla mahdollinen.

Kaarle Akkanen pe 28.07.2017 11:13 1

Euroopan rikoslainsäädäntö on niin "pehmeä", liberaali ja epäiltyjä ymmärtävä! Yleensä uhri on vaikeuksissa tämän pehmolainsäädännön edessä. Terroristit kiittää!

Juhani Sirkiä Hollolasta su 30.07.2017 05:00 0

Osoittaa länsimaiden (ja siinä sivussa Suomenkin) oikeuslaitoksen älyttömyyden - vastaavassa tilanteessa joku saksalainen olisi tuomittu rasismista - ja kyllähän Suoessakin esim. Halla-ahoa ja muista PS-läisiä muistutetaan todella vanhoista asioista.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Suomalainen sanan- ja mielipiteenvapaus orwellilaisen aivopesun kourissa

la 23.06. 17:03

Heikki Porkka

Yhdysvaltain Kansallinen rajavartioviranomaisten liitto nimittää Peter Fondaa terroristiksi

la 23.06. 10:26

Timo Vihavainen

Huumorinvastuu

pe 22.06. 16:01

Professorin Ajatuksia

Onko Kreikan kriisi nyt ohi?

pe 22.06. 16:00

Reijo Tossavainen

Vastarannalla huutaa suomalainen!

pe 22.06. 07:55

videot