Raportti: Yli 500 poikaa joutunut homojen hyväksikäyttämiksi tai heidän väkivaltansa uhriksi Saksassa

Saksassa ainakin 547 poikaa on joutunut jälleen homojen seksuaalisen tai muun fyysisen väkivallan kohteeksi vuosikymmenien mittaan, kertoo tuore raportti.

Ulkomaat ke 19.07.2017 01:32

Selvityksen laati saksalainen lakimies.

Uhrit olivat Regensburger Domspatzen -katedraalikuoron oppilaita. Rikokset tapahtuivat vuodesta 1945 aina 1990-luvun alkuvuosiin asti. 

Lakimies Ulrich Weber kirjoittaa loppuraportissaan, että hänen löytämistään tapauksista 65 liittyi seksuaaliseen väkivaltaan ja 500 muuhun fyysiseen väkivaltaan. Niitä molempia oli joutunut kestämään osa kuoron entisistä laulajista. Näiden homomiesten uhreiksi joutuneet kuvailivat kuorokoulua vankilaksi, helvetiksi tai keskitysleiriksi.

Regensburger Domspatzen on peräti vuosituhannen ajan toiminut katedraalikuoro Baijerissa. Seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvä ja homoseksuaalien organisoiman kuorokoulun skandaali alkoi paljastua vuonna 2010.

Lakimies Weber teki selvityksensä paikallisen hiippakunnan toimeksiannosta. Hän tuo esiin raportissaan "vaikenemisen kulttuurin" ja syyttää tapahtuneesta osaltaan koulun entistä kuoromestaria Georg Ratzingeria.

- Häntä voi syyttää puuttumatta jättämisestä ja ohikatsomisesta, Weber sanoo.

Edellinen suuri vyyhti uutisoitiin 6.2.2017 kun Australian katolisessa kirkossa toimivat homot olivat käyttäneet hyväkseen yhteensä yli 4 000 lasta vuodesta 1950 lähtien. 

Pedofilia on hyvin yleinen ilmiö erityisesti homoseksuaalien keskuudessa ja homoseksuaalit etsivät toistuvista skandaleista päätellen myös hyväksikäytettäviä organisaatioita, joissa he pystyvät käyttämään hyväkseen organisaation tarjoamaa auktoriteettiasemaansa nuoriin poikiin.

Toukokuussa 2016 julkaistun tutkimuksen mukaan katolisen kirkon organisaatiossa tapahtuneista seksuaalisista hyväksikäyttötapauksista yli 80% kohdistui nuoriin poikiin ja oli siten organisaatioon hakeutuneiden homoseksuaalien tekemiä.

Jukka Rahkonen ke 19.07. 01:32

Kommentit: 2

Gideon ke 19.07.2017 10:16 1

"Kaikkialla nuorisotyössä ja lapsityössä pitäisi organisaatioiden pystyä valikoimaan työntekijänsä niin, ettei homoja oteta tuollaisiin tehtäviin, joissa ongelmia ilmeisesti tulee. Nyt tämä globaali homoparaati on kuitenkin edennyt pisteeseen, jossa tällainen terve ja välttämätön valikointi on tehty lähes mahdottomaksi. Ja sitten kauhistellaan organisaatioita jotka myös ovat joutuneet homojen työkaluiksi ja uhreiksi. Sairasta." - eräältä fb seinältä kommentti

Juha Kivelä ke 19.07.2017 13:57 0

Saksassa on jo vuosien ajan ollut meneillään aivan sama, täysin organisoitu lasten ja nuorten hyväksikäyttöepidemia, jossa laittomia "siirolaisia" käytetään vuorostaan täysin härskisti ja sairaasti hyväksi pedofiliaan ja vastaaviin.

Ehkä tuostakin kirjoitetaan sitten joskus noin 40-50 -vuoden kuluttua, mikäli kaikkia ei vielä ole konformoitu ja assimiloitu islamilaisuuteen tai muuten kulttuurimarxistisen vihervasemmistolaisittain feminisoitu hyväksymään kaikki sairas pedofilioineen..

.. jota Suomessa evankelis-luterilainen kirkko yrittää kaikin keinoin edistää, eikä Suomen Poliittinen Poliisikaan yritä toimintaa estää, vaan pikemmin kannattaa ja kiihdyttää!Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Professorin Ajatuksia

Valaisevia mellakoita

Klo 11:15.

Timo Vihavainen

Kaksi miljoonaa tuli täyteen

la 21.07. 19:43

Arto Luukkanen

Ay-porhot ja SDP - ruunan kummit?

pe 20.07. 20:22

Petteri Hiienkoski

Onko YLE korjannut Trump-uutisointiaan vastuullisemmaksi?

to 19.07. 05:17

Heikki Porkka

Nelson Mandelasta maan rakoon

ke 18.07. 11:54

videot