Jihadisti jutteli ystävällisesti kahden saksalaisturistin kanssa ennenkuin teurasti heidät

Ensin hän on kuin länsimaiden unelma islamilaisesta maahanmuutosta ja seuraavalla hetkellä: todellisuus.

Ulkomaat ti 18.07.2017 12:29

"Abdel-Rahman Shaaban oli maltillinen … ja sitten ei ollutkaan. Ensin hän on kuin länsimaiden unelma islamilaisesta maahanmuutosta ja seuraavalla hetkellä todellisuus", kuvailee Pamela Geller Egyptin järkyttävää jihad iskua. 

“Pysykää sivussa, en ole haavoittamassa egyptiläisiä”, Shaaban huusi arabian kielellä takaa-ajajilleen viranomaisten mukaan, väittää kansainvälinen uutistoimisto Associated Press.

Ei, hän jahtasi ei-muslimeja länsimaalaisia. Puhuttuaan ensin moitteettomalla saksankielellä saksalaisten "vääräuskoisten" uhriensa kanssa, hänen täytyi paetessaan huutaa selitykseksi arabian kielellä takaa-ajajilleen, että hän jahtaa vain kaffireita, vääräuskoisia, Pamela Geller selventää artikkelissaan.

Egyptiläinen yliopisto-opiskelija puukotti kaksi saksalaista naista kuoliaaksi suositussa Punaisenmeren rantahotellissa. Tämä egyptiläinen jihadisti ensin istui ja jutteli naisten seurassa sujuvalla saksan kielellä kunnes äkkiä veti ison keittiöveitsen esiin ja tappoi heidät, turvallisuusviranomaiset kuvailivat lauantaina.

29 vuotias Abdel-Rahman Shaaban pakeni paikalta hotellin työntekijöitä ja vartijoita. Hän ryntäsi seuraavaan hotelliin, jossa hän hyökkäsi veitsen kanssa neljän naisturistin kimppuun haavoittaen heitä vakavasti. Mediatiedotteiden mukaan turistit olivat kaksi armenialaista, yksi ukrainalainen ja yksi tsekkiläinen. Shaaban puukotti naisia kasvoihin, kaulaan ja jalkoihin.

 

Jukka Rahkonen ti 18.07. 12:29

Kommentit: 0Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Faeebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Valehtelu ja pakottaminen ovat luontaista toimintaa totalitaristeille

su 10.12. 17:43

Jukka Hankamäki

Harhat pahenevat Berliinissä

la 09.12. 14:55

Arto Luukkanen

Hätä-alpakka plorahti

la 09.12. 14:43

Professorin Ajatuksia

Punavihreä Helsinki osoittaa äänestämisen tärkeyden

la 09.12. 14:42

Reijo Tossavainen

Persut potkaistiin hallituksesta, koska Euroopan unionista tehdään liittovaltio

pe 08.12. 13:54

videot