Jihadisti jutteli ystävällisesti kahden saksalaisturistin kanssa ennenkuin teurasti heidät

Ensin hän on kuin länsimaiden unelma islamilaisesta maahanmuutosta ja seuraavalla hetkellä: todellisuus.

Ulkomaat ti 18.07.2017 12:29

"Abdel-Rahman Shaaban oli maltillinen … ja sitten ei ollutkaan. Ensin hän on kuin länsimaiden unelma islamilaisesta maahanmuutosta ja seuraavalla hetkellä todellisuus", kuvailee Pamela Geller Egyptin järkyttävää jihad iskua. 

“Pysykää sivussa, en ole haavoittamassa egyptiläisiä”, Shaaban huusi arabian kielellä takaa-ajajilleen viranomaisten mukaan, väittää kansainvälinen uutistoimisto Associated Press.

Ei, hän jahtasi ei-muslimeja länsimaalaisia. Puhuttuaan ensin moitteettomalla saksankielellä saksalaisten "vääräuskoisten" uhriensa kanssa, hänen täytyi paetessaan huutaa selitykseksi arabian kielellä takaa-ajajilleen, että hän jahtaa vain kaffireita, vääräuskoisia, Pamela Geller selventää artikkelissaan.

Egyptiläinen yliopisto-opiskelija puukotti kaksi saksalaista naista kuoliaaksi suositussa Punaisenmeren rantahotellissa. Tämä egyptiläinen jihadisti ensin istui ja jutteli naisten seurassa sujuvalla saksan kielellä kunnes äkkiä veti ison keittiöveitsen esiin ja tappoi heidät, turvallisuusviranomaiset kuvailivat lauantaina.

29 vuotias Abdel-Rahman Shaaban pakeni paikalta hotellin työntekijöitä ja vartijoita. Hän ryntäsi seuraavaan hotelliin, jossa hän hyökkäsi veitsen kanssa neljän naisturistin kimppuun haavoittaen heitä vakavasti. Mediatiedotteiden mukaan turistit olivat kaksi armenialaista, yksi ukrainalainen ja yksi tsekkiläinen. Shaaban puukotti naisia kasvoihin, kaulaan ja jalkoihin.

 

Jukka Rahkonen ti 18.07. 12:29

Kommentit: 0Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Henna Kajava

#Me NOT

pe 20.10. 17:57

Jessica Vahtera

Me too - valkoinen huora

pe 20.10. 11:19

Reijo Tossavainen

Soinismeja Soinille

pe 20.10. 11:02

Professorin Ajatuksia

Huhtasaari sallisi kaikille sananvapauden

pe 20.10. 10:11

Vieraskynä

Logiikan halveksuntaa: Hamasin ja Fatahin sovinto johtaa rauhaan

to 19.10. 22:07

videot