Tukholman Järfällassa joukkoraiskaus - tekijät 15-20 vuotiaita maahanmuuttajia

Perjantai-iltana tehtiin Tukholman kupeessa Järfällassa paljon huomiota herättänyt joukkoraiskaus.

Ulkomaat su 16.07.2017 00:21

Tapahtumien kulku alkoi selvitä iltayhdeksän aikaan, kun sivullinen löysi kuntopolun viereisestä pensaikosta hysteerisen naisen. Huonokuntoinen nainen toimitettiin sairaalaan ja poliisi eristi nopeasti alueen teknistä tutkintaa varten.

Uhrin mukaan kolme noin 15-20-vuotiasta ”tummahipiäistä” miestä ryntäsi hänen kimppuunsa pensaikosta. Miehet olivat ilmeisesti olleet odottamassa aluskasvillisuuden seassa. Nainen otettiin kuristusotteeseen ja raahattiin pensaikkoon. Teon jälkeen miehet pakenivat mopedeilla Tenstan suuntaan radan varren kävelytietä.

Tapahtuma on herättänyt raivoa Järfällassa. Kaupunkia on piinannut viime syksystä alkaen systemaattiset naisten ahdistelut, raiskaukset ja raiskauksen yritykset. Eritoten juuri nyt tapahtuneen puskaraiskauksen tapaiset teot ovat lisääntyneet merkittävästi sen jälkeen, kun kuntaan perustettiin viime syksynä kolme yksintulleiden turvapaikanhakijalasten asumisyksikköä. Paikalliset kertovat, että ahdistelutapaukset ovat sen jälkeen lisääntyneet.

Järfällalaiset vanhemmat naiset perustivat keväällä oman katupartion, jonka avulla yritettiin turvata mm. nuorten tyttöjen koulumatkaa. Lisäksi naiset partioivat kuntopoluilla ja muutenkin yrittävät varoittaa nuoria tyttöjä ahdistelijoista. Naiset esimerkiksi liimailevat varoitustarroja pahimpiin ahdistelupaikkoihin.

Kansalainen.fi

Jukka Rahkonen su 16.07. 00:21

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

videot