Tukholman Järfällassa joukkoraiskaus - tekijät 15-20 vuotiaita maahanmuuttajia

Perjantai-iltana tehtiin Tukholman kupeessa Järfällassa paljon huomiota herättänyt joukkoraiskaus.

Ulkomaat su 16.07.2017 00:21

Tapahtumien kulku alkoi selvitä iltayhdeksän aikaan, kun sivullinen löysi kuntopolun viereisestä pensaikosta hysteerisen naisen. Huonokuntoinen nainen toimitettiin sairaalaan ja poliisi eristi nopeasti alueen teknistä tutkintaa varten.

Uhrin mukaan kolme noin 15-20-vuotiasta ”tummahipiäistä” miestä ryntäsi hänen kimppuunsa pensaikosta. Miehet olivat ilmeisesti olleet odottamassa aluskasvillisuuden seassa. Nainen otettiin kuristusotteeseen ja raahattiin pensaikkoon. Teon jälkeen miehet pakenivat mopedeilla Tenstan suuntaan radan varren kävelytietä.

Tapahtuma on herättänyt raivoa Järfällassa. Kaupunkia on piinannut viime syksystä alkaen systemaattiset naisten ahdistelut, raiskaukset ja raiskauksen yritykset. Eritoten juuri nyt tapahtuneen puskaraiskauksen tapaiset teot ovat lisääntyneet merkittävästi sen jälkeen, kun kuntaan perustettiin viime syksynä kolme yksintulleiden turvapaikanhakijalasten asumisyksikköä. Paikalliset kertovat, että ahdistelutapaukset ovat sen jälkeen lisääntyneet.

Järfällalaiset vanhemmat naiset perustivat keväällä oman katupartion, jonka avulla yritettiin turvata mm. nuorten tyttöjen koulumatkaa. Lisäksi naiset partioivat kuntopoluilla ja muutenkin yrittävät varoittaa nuoria tyttöjä ahdistelijoista. Naiset esimerkiksi liimailevat varoitustarroja pahimpiin ahdistelupaikkoihin.

Kansalainen.fi

Jukka Rahkonen su 16.07. 00:21

Kommentit: 0Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Faeebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Vieraskynä

Iran koettelee Israelia Syyriassa

Klo 12:42.

Arto Luukkanen

Satu Sotesta

Klo 11:29.

Timo Vihavainen

He söivät mitä saivat

Klo 11:25.

Professorin Ajatuksia

Kiina nousee tutkimuksen ja talouden välisen positiivisen kierteen varassa

Klo 11:20.

Heikki Porkka

There is no business like VOK-business

Klo 00:12.

videot