Neljän maahanmuuttajamiehen epäillään pitäneen nuorta naista seksivankina Salossa - yksi miehistä kateissa

Salon Seudun Sanomien mukaan neljää maahanmuuttajaa vastaan on nostettu syyte törkeästä ihmiskaupasta.

Kotimaa ti 11.07.2017 14:15
Kuvituskuvaa maahan laittomasti tulleista. Kuvan henkilöt eivät todennäköisesti liity tapaukseen.

Neljän maahanmuttajamiehen uskotaan pitäneen nuorta naista seksivankina Salossa, kertoo Salon Seudun Sanomat. Lehden mukaan näitä neljää teosta epäiltyä vastaan on nostettu syyte törkeästä ihmiskaupasta.

Lehden mukaan rikoksesta piti olla rikosoikeudenkäynti Salossa juhannusviikolla, mutta istunto peruttiin, koska yksi syytetyistä maahanmuuttajista ei saapunut paikalle.

Käräjäoikeus on määrännyt maahanmuuttajamiehen noudettavaksi ja mies on etsintäkuulutettu. 

Salon Seudun Sanomien tietojen mukaan törkeän paritusrikoksen uhri asui Turussa palveluasunnossa. Tapaus oli tullut poliisin tietoon, kun asuntolassa oli huolestuttu naisen katoamisesta.

Lehden mukaan kaikki neljä epäiltyä ovat maahanmuuttajia, joiden mukana uhri oli tuotu Saloon, jossa häntä pidettiin vankina maahanmuuttajien käytössä olleessa asunnossa.

Salon Seudun Sanomien tietojen mukaan miehet olivat käyttäneet naista seksuaalisesti hyväkseen ja myyneet häntä myös muille.

Salon Seudun Sanomat otsikoi uutisen: "Salonseutulaisille miehille syyte törkeästä ihmiskaupasta". Myös itse uutisessa kirjoitetaan aluksi vain "salonseutulaisista miehistä", vaikka seuraavassa lauseessa lehti myöntääkin, että kyse on maahanmuuttajista. 

 

Lähteet: Iltalehti, Salon Seudun Sanomat

 

Jukka Rahkonen ti 11.07. 14:15

Kommentit: 1

Juha. ti 11.07.2017 20:14 1

Siis nämä maamme puppet Sipilä, Orpo, Soini, Elo, Risikko. + Päivi Nerg "Todellisia aarteita"??? ovat sitä mieltä, että Suomi tarvitsee selvitäkseen tulevaisuuden haasteista NÄITÄ!!! Hoitamaan vanhenevaa kansakuntaamme, paikkaamaan työvoimapulaa, rikastuttamaan geeniperimäämme (Euroopan rikkain ja tervein geeniperimä on suomalaisilla, lisäksi eroamme viiteryhmistämme niin paljon, että olemme jopa suojeltavia, jos olisimme eläimiä) Ai niin. Olen pahoillani tuon naisparan vuoksi ja hänen suurista henkisistä ja fyysisistä kärsimyksistä, joista eroonpääseminen on työn ja tuskan takana sekä suurena mahdollisuutena se, ettei hänestä tule koskaan ehjää ihmistä, joka mahdollistaisi ehkäpä hänen haaveilemansa perheen perustamisen. Paljonkohan tälläkin tienattiin? On jo riittävän vastenmielistä liittää tähän yhteyteen käsite raha.Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Petteri Hiienkoski

Sisäministeri kansalaisten turvallisuutta ja avointa yhteiskuntaa vastaan

Klo 10:41.

Timo Vihavainen

Volga-matushkan varrelta

Klo 10:38.

Professorin Ajatuksia

Antoiko Yle tahallaan väärän vaikutelman?

Klo 10:35.

Heikki Porkka

Turvapaikanhakija sai kymmenen vuoden tuomion Virossa

pe 22.09. 23:26

Reijo Tossavainen

Hallituksen arvoton arvopohja

pe 22.09. 21:14

videot