Sodomia on LGBT-liikkeen kantaisä, alkuunpanija ja koossapitävä voima

"Sodomia on kielletty sana, koska se on liian todenmukainen ja rehellinen, liian paljon puhuva, ja se kuvaa täsmälleen ja liiankin tarkkaan sitä ainoaa asiaa, johon koko LGBT -liike perustuu"

Ulkomaat ti 11.07.2017 10:56

Life Site Newsin blogissa pyydetään jokaista miettimään, miksi LGBT-maailma on olemassa. Millaisen ajatuksen ja mielihalun ympärille miljoonat LGBT-ihmiset todella liittyvät ja kerääntyvät yhteen?

Miksi luonnonvastaista epänormaalia seksuaalisuutta juhlitaan ylpeästi?

Armoton, turruttava ja vuosikymmeniä kestänyt mediarummutus julistaa synkkää maailmanlaajuista LGBT-ihmisten yksinäisyyttä, joiden uhriutuminen on kuitenkin jyrkässä ristiriidassa heidän räikeiden "ylpeysjuhlaesitystensä" kanssa.

Blogissa korostetaan, että ei tarvitse olla kristitty ymmärtääkseen, että LGBT-liike väheksyy miesten, naisten ja nuorten elämää. Riittää kun on järkevä aikuinen, jolla on silmät, korvat ja toimiva omatunto.

"Tänä aikana tarvitaan riittävästi rohkeutta kutsua valhetta valheeksi, sillä totuuden kertomisesta on tullut erittäin epäsuosittua ja yhä useammissa maissa jopa rikos."

LGBT-liikkeessä ei itse asiassa oikeastaan ole kyse edes oikeuksista. Kysymys on aidon rakkauden ja luontaisen seksuaalisuuden korvaamisesta keinotekoisella ja tyhjänpäiväisellä elämänkokemuksella.

LGBT-liike ylistää ylimielisen röyhkeällä ja mahtipontisen julkealla käytöksellä sarjakuvamaista ja epätodellista ihmisyyttä, jossa miehet ja naiset ovat menettäneet oikean ja aidon seksuaalisuutensa. "Itsensä sarjakuvittaminen" on oikeutettu ja sallittu, laillinen itsensä ilmaisukeino, merkki että "en enää ole todellisen ihmisyyteni vanki", blogissa painotetaan.

Samalla sisäinen tunnemaailma ja synnynnäinen yksilöllisyys tuhoutuu traagisesti sielu toisensa jälkeen.

Sodomia, vääristynyt seksuaalisuus on liima, joka pitää koko LGBT-liikkeen yhdessä. Toisin sanoen: luonnottomuuden suojelu, levittäminen ja sen normalisointi rohkaisee jokaista LGBT -ryhmään kuuluvaa ympäri maailmaa.

Näille ryhmille ainoa jäseniä yhteen sitova kiinnostuksen kohde on perverssi seksuaalisuus - luonnottomuus. Ainoa syy ryhmien olemassaoloon on sodomia. Ilman sodomiaa side katkeaa.

Meidän poliittisesti korrekteissa länsimaissa termistä ”sodomia” on tullut kielletty ja epäsuosittu ilmaisu.

"Se on kielletty sana, koska se on liian todenmukainen ja rehellinen, liian paljon puhuva, ja se kuvaa täsmälleen ja liiankin tarkkaan sitä ainoaa asiaa, johon koko LGBT-liike perustuu", blogissa huomautetaan.

Sodomia on luonnotonta perverssiä seksuaalista kanssakäymistä. Siinä henkilö "tyydyttää himojaan" luonnonvastaisin teoin, jotka kohdistuvat samaa sukupuolta olevaan henkilöön, lapsiin tai jopa eläimiin.

"Ja nyt yhteiskunta edistää ja korottaa tätä alhaisinta himojen tyydyttämisen muotoa. Postmoderni maailmamme rohkaisee ja opettaa kaikkia tekemään niin."

Sodomia ei ole ainoastaan liima, vaan myös laasti, joka pitää yhdessä koko "LGBT-talon". Se on kivijalka ja perustus, jolla "rakennus" lepää.

Pohjimmiltaan sodomia, perverssi seksuaalisuus, luonnottomuus on LGBT-liikkeelle kaikki kaikessa. Pervous määrittelee liikkeen. Ei rakkautta, ei romantiikkaa, ei sitoutumista, ei vastuuta. Eikä taatusti normaalia lisääntymistäkään. Sodomia on LGBT-liikkeen kantaisä ja alkuunpanija, blogissa tarkennetaan.

LGBT-liikkeen jäsenet pitävät itseään ”erityisinä” ja vetovoimaisina, mutta kun asiat eivät etene heidän vaatimallaan tavalla, ”se on jonkun muun syy” tai ”he ovat huonon kohtelun tai moralisoinnin uhreja".

Homo- ja transseksuaalisuuden omaksuminen normatiiviseksi on enemmän, kuin miltä se näyttää. Yhdessä aborttien ja avioerojen yleistymisen kanssa ne ovat osoitus lähes täydellisestä länsimaiden moraalin, hyveiden ja kunnian romahduksesta.

"Kuten Eesau joka vaihtoi perintönsä keittolautaseen, monet miljoonat tekevät kauppaa ihmiselämällään vaihtaen sen mitä oudompiin ja epänormaaleihimpiin perversiohin."

 

Tytti Salenius ti 11.07. 10:56

Kommentit: 2

MSK ti 11.07.2017 11:51 1

Näyttäisi siltä, että Jumalallinen järjestys on jo reagoinut asiaan. Islamin on kenties sallittu tulla tänne karsimaan tuo lihallisuus pois. Sillä vain on erittäin korkea hinta, samalla menetämme oman kulttuurimme. Jos emme itse sodomiaa hillitse keskuudessamme, niin se luultavasti tullaan tekemään muiden toimesta ja silloin meidät kaikki alistetaan muiden vallan alle.

Juha. ti 11.07.2017 18:49 1

Kaikki se mitä on toimittu marginaaliryhmissä marginaalissa pimeissä luolissa ja kellareissa ennen. Nykyään sitä harjoitetaan keskellä Mannerheiminkatua keskellä päivää kieli keskellä suuta räimien ruoskalla niin, että sivullista heikottaa, mutta "rakkauden" kohdetta ihan kutittaa. Kenties Emertiuspiispa Eero Huoviselta saisi Raamatullisen vastauksen, joka pohjautuu nimonomaisesti tuon turhan vähälle huomiolle jäänyttä opukseen sen nimenomaisen kuvauksen lukuisissa kohdissa millaiseksi maailma menee ja muuttuu kun Saatana pääsee valloilleen rienaamaan kaikkea Pyhää, jonka Isä-Jumala on luomiskertomuksessa asettanut tälle luomakunnalle. Mitä tulee ns. "sodomiaan", niin Suomen käsinukkien eli ns." hallituksen" kanisterien "työskentelyn" seuraaminen on nimenomaisesti sitä (sodomiaa). Tulette vielä näkemään senkin päivän, että noita sairaita sairaitten ihmisten tapoja tullaan esittelemään päiväkoteihin eräänlaisena "yleissivistävänä" keikauspäivänä. Mikä sen estäisi. Joku ministerikö tai pappiko. Ja HAH!!!Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Raakuuden koulussa

to 20.09. 22:31

Professorin Ajatuksia

Suurin osa eurooppalaisista haluaa pakolaisia

to 20.09. 22:29

Mikko Paunio

Jani Toivola, vammaiset ja vihreä identiteettilässytys

to 20.09. 16:44

Reijo Tossavainen

Eduskunta on Suomen tehottomin ja turhauttavin työpaikka

to 20.09. 07:17

Jukka Hankamäki

Moniosaajat loihtivat kaikille miehille porttikiellon omilla raiskauksillaan

ke 19.09. 22:12

videot