Bild: Kuka tuntee nämä rikolliset?

Kuka tuntee nämä G20-rikolliset, kysyy Bild-lehti ja pyytää ilmoittamaan havainnoista poliisille.

Ulkomaat ma 10.07.2017 23:41

Kuka tuntee nämä G20-rikolliset, kysyy Bild-lehti ja pyytää ilmoittamaan havainnoista poliisille. Lehti näyttää jutussaan (linkki) Hampurissa erilaisiin tekoihin osallistuneiden henkilöiden kasvoja.

"Bild-lehti etsii kuvien kanssa Hampurin väkivaltaisia mellakoitsijoita. 
Poliisi kertoo saaneensa yksityishenkilöiltä käyttöönsä jo yli 1000 kuvaa ja videota. 
Kaksi helikopterilentäjää laserilla sokaissutta odottaa syyte tapon yrityksestä. Saman syytteen tulevat saamaan poliiseja vastaan polttopulloilla iskeneet. 186 pidäteystä vasemmistoradikaalista on 54 ranskalaisia, italialaisia ja muita ulkomaalaisia.", kirjoittaa toimittaja Pertti Rönkkö Facebookissa.

"Naamioituneiden äänekäs sodanjulistus kapitalismia vastaan osoittautuikin sodaksi kansaa vastaan. Tämä on vasemmistolaisfasistista ylimielisyyttä, kirjoittaa Gerd Novakowski vasemmistoliberaalisa Tagesspiegel-lehdessä pohtiessaan Hampurin väkivaltaa."

"Saksan poliisien ammattiliiton pj Wendt vaatii Hampurin politiikkaa tilille mellakoista. Hänen mukaansa kaupungin punavihreä politiikka on "hellinyt rikollista, vasemmistolaista joukkoa" vasemmistoautonomien lähes omaksi valtiokseen tehneessä Schanzen kaupunginosassa. Wendt vaatii pormestari Olof Scholzia (sd) ottamaan vastuun tilanteesta ja eroamaan.", Pertti Rönkkö jatkaa.

"Saksalaiset ja eurooppalaiset äärivasemmistolaiset suunnittelivat Hampurin väkivaltaa elokuusta 2016 lähtien, sanoo politiikan ääri-ilmiöitä tutkiva professori Klaus Schroeder Berliinin vapaasta yliopistosta. Äärivasemmistolaisten vihollisia ovat kapitalismi ja valtio, jota edustaa katutasolla poliisi. Tavoitteena on kommunismi. Schroeder sälyttää osavastuun tapahtuneesta vasemmistopuolue Linkelle ja vihreille. Saksan perustuslakipoliisin mukaan maassa on yli 28 000 vasemmistoradikaalia. Heistä yli 8000 luokitellaan väkivaltaisiksi. Schroederin mukaan vasemmistoradikaalit saavat nuoria mukaan joukkoihinsa mm. vanhempien vihanlietsojien avulla."

 

Pertti Rönkkö on Berliinissä asuva suomalainen freelance toimittaja, joka raportoi Saksan tapahtumia saksalaisen median sekä sananvapauden puolustajan silmin.

 

 

Jukka Rahkonen ma 10.07. 23:41

Kommentit: 1

Juha. ti 11.07.2017 20:05 0

Napoleon Bonabarte (1769-1821). En siis luule olevan hän, vaan haluan raottaa hieman historian verhoa. Siis tämä suurmies Korsikasta hankki ensimmäiset kannuksensa ja sotilaallisen ylennyksen teolla, johon hyvin harvalla aktiivipalveluksessa olevalla sotilaalla oli tuohon aikaan, jota nyt sanotaan olevan. En kerro tämän tarkemmin, koska fiineinä aikoina se ei ole fiiniä, mutta kommunististen anarkistien eli EU:n ylimmässä suojeluksessa olevan George Soroksen kolkkapojat ja -tytöt harjoittavat sellaista väkivaltaa ja täysimittaista sotaa yhteiskuntaa ja kansaa vastaan, että he itse edes ajattelematta sitä, millaisen valtakirjan ja oikeutuksen tuollainen käytös periaatteessa ojennetaan vastapuolella verisellä lautasella. "Joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön." "Sota on helppo aloittaa, mutta vaikea lopettaa."Pandoran lipas". Saksalaisen tutkimuksen mukaan (julkaistu) ainakin poikia koskien, he asuvat vielä kotonaan äitinsä taloudessa ja "kerhovaatteet" pesee Mutti. Varsinaisia sankareita.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Ay-porhot ja SDP - ruunan kummit?

pe 20.07. 20:22

Timo Vihavainen

Jättiläisen paluu

pe 20.07. 20:21

Professorin Ajatuksia

Fanatismismi, Pirkko Saisio, HS ja sikaporsas

pe 20.07. 20:19

Petteri Hiienkoski

Onko YLE korjannut Trump-uutisointiaan vastuullisemmaksi?

to 19.07. 05:17

Heikki Porkka

Nelson Mandelasta maan rakoon

ke 18.07. 11:54

videot