Blogi: Pauli Vahtera, ti 11.07.2017 10:17

"Hyvien" ihmisten hyökkäys

Olen joutunut hyvien ihmisten rajun hyökkäyksen kohteeksi. On vain päivien kysymys, että olen taas bannattu Facebookista. Siksi käytän viime hetkiäni Facebookissa julkaisemalla tämän kirjoituksen siellä. (Kirjoitus julkaistu nyt myös Oikeassa Mediassa, jonne "hyvien" ihmisten hyökkäys ei ylety). 

Aina on ihmisten joukossa maailmaa syleileviä, joilla omat ihanteet ja maailmankatsomus ovat niin vahvoja, etteivät he siedä eri mieltä olevia eikä heidän mielipiteitään. Heillä riittää empatiaa viimeiseenkin kolkkaan Afrikassa, mutta suomalaisista vain niille, jotka jakavat heidän maailmankatsomuksensa. Niin pahaa joukkoraiskaajaa tai tappajaa ei Suomeen tule, etteikö hyvät ihmiset ottaisi hänet avosylin vastaan ja yrittäisi estää palauttamisen omaan kotiinsa.

Hyvät ihmiset eivät pysty ymmärtämään, että eri mieltä olevillakin on perheet, lapset ja omat läheisensä. He eivät pysty ymmärtämään, että nämä ihmiset ovat rakentaneet Suomen omin käsin sodan runtelemasta maasta hyväksi elää myös heille, hyville ihmisille.

He eivät pysty ymmärtämään, millaista on yhteiskunnassa, jossa ei ole sosiaaliturvaa, eikä vastikkeetonta elämää. Siksi rautalangasta vääntäen. Sodan jälkeen Suomen miehet joutuivat heti töihin. Sosiaaliturvaa heillä ei ollut. Heidän kauhunsa olivat todellisia, mutta mitään palveluja he eivät unettomiin öihinsä saaneet.

 

Sosiaaliturva sukupolvi sitten

1960-luvulla Suomessa ei ollut yleistä sosiaaliturvaa. Työttömyysturva oli hätäaputöitä. Opintotukea ei ollut, ei asumistukea. Ei toimeentulotukea. Siksi opiskelijat kävivät töissä ja asuivat alivuokralaisasunnoissa kimpassa. Tämän päivän VOK-asukkaiden elämä on ihan muuta, kaikki ilmaista ja vielä rahaa käteen. Lapsilisä oli ja ilmainen ruoka kansakoulussa. Kaikkein pelottavinta oli vanhuksena joutua vanhainkotiin, joka monella tavalla muistutti vaivaistaloa.

Siitä on vasta 50 vuotta ja me suomalaiset olemme tänä aikana rakentaneet nykyisen sosiaaliturvan. Rakensimme sen suomalaisille, mutta nyt se halutaan jakaa koko maailmalle – kaikille, jotka tänne tulevat. Hyvinvointivaltio on kasvanut liian suureksi ja sitä joudutaan ajamaan alas, koska töitä ei enää riitä kaikille.

Yhteiskunnan rakentaminen oli hieno ja upea asia meille kaikille. Jokainen päivä oli edellistä parempi. Tämän ilon olemme ottaneet pois monilta tämän päivän suomalaisilta ja haluamme ottaa niin afrikkalaisilta kuin lähi-idän muslimeilta.

Hyvät ihmiset eivät pysty ymmärtämään, että eri mieltä olevatkin ovat ihmisiä. Olen ihmetellyt, miten Jussi Halla-aho ja hänen perheensä on jaksanut kaiken tämän loanheiton keskellä kaikki nämä vuodet. Nyt kun olen itse samassa tilanteessa huomaan, että ei loanheitto tapa. Eikä se vaienna minua. Sain omat keksintöni läpi kun toin esille yhä uusia ja uusia faktoja asiani puolesta. Nuo muutosten vastustajat olivat vain ymmärtämättömiä, ei ole heidän vikansa, ettei heidän tietonsa ja osaamisensa riittänyt osaamistani vastaan.

 

Vain tieto voittaa uskomukset

Sama se on maahanmuuttoasioissa. Minun ja meidän muiden kriittisten tulee tuoda lisää ja lisää faktoja ja riskiennusteita julki. Hyvät ihmiset muuttavat mielensä vuosikymmenten kuluessa. Joskus 50 vuoden kuluttua nuorimmat rasmuslaiset häpeävät mielipiteitään samalla tavalla kuin taistolaiset tänään. Kun tieto yhteiskunnassa lisääntyy, yhä useampi alkaa kannattamaan erilaista maahanmuuttopolitiikkaa. Samalla tavalla kävi tiliote tositteena-keksinnössäni. En olisi saanut niitä läpi ilman enemmistön tukea. Tänään he, jotka vastustivat, ovat hiljaa. He eivät pyydä anteeksi, eivätkä tunnusta olleensa väärässä, mutta he ovat hiljaa.

Olen ollut maahanmuuttokriittinen vuodesta 1990 ja julkisesti parinkymmenen vuoden ajan. Vasta nyt olen joutunut kokemaan eri mieltä olemisen ongelmallisuuden. Toki totuin olemaan eri mieltä 30 vuotta sitten kun ajoin miljardiluokan vuosittaisia säästöjä suomalaisille tuoneet keksintöni osaksi meidän kaikkien elämää. Vastustajia riitti. Heidän perustelunsa olivat heppoisia, minkä takia hekin menivät henkilökohtaisiin törkeyksiin eri tavoin.

Mutta silti, heitä vastaan pystyi taistelemaan faktoilla. Siksi heidät voitin. Nykyajan kiusanhenkiä ei saa hiljaiseksi faktoilla. He eivät muuta mielipiteitään edes silloin kun ulkomaalainen raiskaa oman veljentyttären. Yhteiskunta ja oikeuslaitos ovat näitten hyvien ihmisten puolella meitä kriittisiä vastaan.

Sekin on maailmassa muuttunut, että hyvistä ihmisistä on tullut ikäviä ja ilkeitä, suorastaan pahoja. Vaikka omassa nuoruudessani oltiin monesta aikuisten ajatuksista eri mieltä, emme koskaan sanoneet pahaa sanaa ihmisistä, jotka olivat Suomen pelastaneet Neuvostoliitolta. Päinvastoin, kunnioitimme heitä silloinkin kun vasemmistolaiset ja etenkin taistolaiset heitä pilkkasivat.

Pauli Vahtera ti 11.07. 10:17

Kommentit: 2

Juha. su 09.07.2017 19:56 1

Pauli Vahteran kaltaisia miehiä tarvitaan. Näitä pitkän linjan miehiä ja naisia, jotka ovat latoneet pöytään aikaa sitten ne tosiasiat ja näkemykset, jotka seisovat hallitsevina maamerkkeinä tänäpäivänä kuin New Yorkin Kaksoistorni -vainaat vajaat 20-vuotta sitten. Facebookin lukuisat bannit ovat kansallismielisten ja maahanmuuttokriittisten kiusana ja etenkin totuuden, joka pyritään suorastaan teloittamaan tai vähintäinkin telomaan raajarikoksi sakoilla ja sanktioilla totuuden sanomisesta ja eräänlaisena Väinämöisenä toimimisesta laulaen siitä mitä ympärillä tapahtuu. Se, että "vastapuoli" saa suoranaisesti valuttaa verta näytön täyteen, ei sitä katsota pahalla silmällä, vaan se on EU:n globalistien, George Soroksen ja NWO:n kannattamaa konnankoukkuista juoksuhiekkaa, jolla Euroopan ja Yhdysvaltojen valkoinen rotu pyritään hävittämään tai vähintäinkin sekoittamaan sekaroduksi, jota on helpompi hallita ja käyttää halpatyövoimana ilman turhaa sivistyksen pelkoa. Jokainen voi tehdä johtopäätöksensä, mutta ellei muuta. Nyt elämme aikoja, jolloin ei ole syytä nukkua ruususen unta ellei sitä halua. Historiassa aina koittaa ajanjaksoja, jotka tulevat jättämään jälkensä historiankirjoihin merkittävimpinä ajanjaksoina ja vedenjakajina. Silloin ne ihmiset, jotka "saavat" elää itse kokien tuon aikakauden läpi iloineen ja suruineen on ns. aitiopaikalla seuraamassa jotain sellaista josta muiden täytyy vain lukea siitä. Oli sota tai rauha, mutta jokainen sukupolvi on erityisasemassa omana aikanaan vaikuttamassa siihen omalta vähäiseltä osaltaan. Jos siihen voi vaikuttaa. Ei silloin pitä laittaa käsiään ristiin, vaan osallistua ja tehdä tekoja, olivatpa ne kuinka vähäisiä hyvänsä.

Reijo Tossavainen3402 su 09.07.2017 21:44 0

Olen suurinpiirtein samaa ikäluokka kuin Pauli. Kokemukseni ja johtopäätökseni ovat myös pitkälti samanlaisia.

Kiitos Pauli, kun kirjoituksiasi voidaan lukea myös täällä Oikean Median puolella.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pauli Vahtera

Olen kansakoulun loppuun käynyt kauppatieteiden kandidaatti ja KHT-tilintarkastaja. Asun Vantaalla, osa-aikaisena Ristiinassa ja reppumatkailijana eri puolilla maailmaa.

tuoreimmat

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10. 12:43

Vaalimuistoja

ma 17.07. 11:31

"Hyvien" ihmisten hyökkäys

ti 11.07. 10:17

blogit

Vieraskynä

Ooppera too

la 14.04.2018 14:49

Juha Ahvio

Salaperäisen suomalaisen voimahahmon taustat paljastuvat

pe 20.04.2018 16:04

Professorin Ajatuksia

Kohti parempaa journalismia

su 22.04.2018 13:33

Jukka Hankamäki

Maailma olisi parempi ilman mediaa

pe 20.04.2018 16:03

Petteri Hiienkoski

Kristinusko ja islam X: Allah on Raamatun Jumalan irvikuva

ke 06.12.2017 08:52

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Uusi Facebook-ryhmä: kantisten syntyvyys nousuun!

pe 13.04.2018 14:00

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

"Syrjäytyneet miehet romuttavat syntyvyyden" -narratiivi

ke 18.04.2018 06:51

Arto Luukkanen

Geza Szilvay ja pysäyttävä patriotismi

la 21.04.2018 21:45

Mika Niikko

Yksi äiti, kaksi äitiä, kolme äitiä

ke 21.02.2018 20:30

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

"Vain mamut synnyttävät" ja siinä on suurin turvallisuuspoliittinen uhkamme

la 21.04.2018 09:48

Heikki Porkka

Yleisradion toimittaja johti katsojia harhaan A-studiossa

pe 20.04.2018 14:03

Olli Pusa

Euroopan suuri huijaus

ti 17.04.2018 09:59

Alan Salehzadeh

Näkökulma: Turkin hyökkäys Pohjois-Syyriaan ruokkii konfliktia ja synnyttää pakolaisia

la 27.01.2018 19:25

Janne Suuronen

Punikkitoimittajat taas vauhdissa

pe 06.04.2018 21:32

Reijo Tossavainen

Kyllä kansa tietää ja on oikeassa. Siksi pitää toimia kansan tahdon mukaisesti.

la 21.04.2018 11:21

Jessica Vahtera

Tehkää enemmän töitä, siskot!

ke 01.11.2017 09:55

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Voimaantukaamme itse kukin

su 22.04.2018 13:34

Matti Viren

Vehviläinen

ke 11.04.2018 00:52