Halla-aho: Suomen on palautettava rajavalvonta Ruotsin-vastaiselle rajalle

"Suomella - toisin kuin monella Keski-Euroopan maalla - on vielä olemassa toimiva rajavartiolaitos"

Kotimaa to 06.07.2017 22:04

Jussi Halla-aho kirjoittaa tänään Facebookissa:

”Toistan sen, mitä olen sanonut monta kertaa aiemminkin:

1) Suomen on palautettava rajavalvonta Ruotsin-vastaiselle rajalle. Tähän ei ole sen enempää laillisia kuin käytännönkään esteitä, koska Suomella - toisin kuin monella Keski-Euroopan maalla - on vielä olemassa toimiva rajavartiolaitos.

2) Suomen on aivan heti omaksuttava se linja, että Ruotsista tulevilta ihmisiltä ei oteta vastaan turvapaikkahakemuksia, eikä sellaista tyrkyttäviä tai muitakaan dokumentittomia päästetä rajan yli.”

Rajavalvonta olisi voitu aloittaa jo vuonna 2015 ja asiasta silloin vastuussa ollut sisäministeri Petteri Orpo olisi voinut valtuuttaa rajavartioston pysäyttämään turvallisesta maasta Suomeen pyrkivät rajalle, kuten Halla-aho esitti alkusyksystä 2015.

Rajavalvonnan lisäksi Halla-aho esitti erillistä suljettua aluetta, jossa tulijat olisivat odottaneet päätöstään. Yksinkertainen päätös olisi estänyt ne henki- ja seksuaalirikokset, joita syksyllä 2015 maahan laittomasti tunkeutuneet ovat tehneet.

Jukka Rahkonen to 06.07. 22:04

Kommentit: 4

Mauri Hyhkö pe 07.07.2017 09:01 2

Ehkä näemme vielä sen päivän, jolloin maamme sisäisen turvallisuuden suhteen leväperäisesti toimineet tahot tuomitaan valtakunnanoikeudessa.

Antero pe 07.07.2017 16:31 2

Käsittämätöntä on se, että Ruotsiin/Viroon/Saksaan vaaditaan virallinen hlötodistus rajan ylittämiseksi MUTTA Torniojokilaaksossa ei tarvita mitään vastaavaa, senkus kulkee yli?

Kyllä Halla-aho on täysin oikeassa.

Anneli pe 07.07.2017 17:20 1

Väkiluku räjähtää Afrikan maissa. YK:n ennusteen mukaan Afrikan väkiluvun odotetaan yli kaksinkertaistuvan nykyisestä 1,1 miljardista 2,4 miljardiin vuoteen 2050 mennessä. Ennusteen mukaan Afrikassa asuu jopa 4,2 miljardia ihmistä vuonna 2100. Vuoteen 2100 mennessä maailmassa on entistä enemmän väkiluvultaan suuria maita. Yli 200 miljoonan asukkaan rajapyykin olisivat siihen mennessä ohittaneet mm. Tansania, Etiopia, Uganda, Nigeria, Kongon demokraattinen tasavalta. Mitä luulette, loppuuko siirtolaisvirta Eurooppaan milloinkaan? Suomi on kehitysavustanut samoja maita kymmenien vuosien ajan, esim. Tansaniaa vuodesta 1962 lähtien, siis 55 vuoden ajan mutta Tansania (18 milj.eu) on tälläkin hetkellä neljän suurimman avustusmaan joukossa. Ja väki vain lisääntyy...Keniaa avustettu v. 1965 alkaen, Mosambikia v. 1977 lähtien, Afganistania 2002 alkaen, toivotonta. Eikö tälläkään rahanjaolla ole tavoitteita?

Juha. pe 07.07.2017 19:52 1

Suomen maassa mateleva hallinto on paradoksaalisesti se korkein muuri palaamisesta järjen tielle. Mutta valitettavasti elämme historian aikana toista kertaa Ruotsi-Suomen hallinnon kaltaista tilaa, jossa nyt Berliini määrää mitä täällä tapahtuu. Ja niin kuin siinä ei olisi tarpeeksi. Jokainen kyllä muistaa millainen nainen siellä pitää valtaa ja samalla määrää koko Euroopassa luoden Euroopan onttopohjalla olevaa Liittovaltiota. Saksan Liittokansleri Angela Merkel ei ota ainoatakaan taka-askelta maahanmuuttopolitiikassaan, sillä kuten tiedämme tämän ihmistyypin ja näköjänsä saksalaisen periluonteen ja -synnin - jääräpäisesti jyrkkää uppiniskaisuutta soveltaen hän sulkee korvansa, silmänsä, mutta ei suutaan perustellen Saksan kansan ja erityisesti sen naisväestön kestämätöntä ja helvetillistä elämää, joka vallitsi Berliinissä WWII v. 1945 neuvostoliittolaisten vyöryessä tuohon luhistuneeseen ja raunioina olevaan kaupunkiin. Näin tapahtui kun viimeinenkin vanha miehet ja pojat olivat kaatuneet tai jääneet vangiksi. Herran vuonna 2017 Saksa seisoo jaloillaan rauhantilassa poliisivoimineen ja armeija sullottuina parakkeihinsa miljardi aseistuksineen tyhjänpanttina kun maan pehmytpäinen Liittokansleri ei tee mitään kansansa hyväksi, vaan on päättänyt tuhota sen syystä, jonka vain yksin Jumala voi tietää.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Kaksi miljoonaa tuli täyteen

la 21.07. 19:43

Arto Luukkanen

Ay-porhot ja SDP - ruunan kummit?

pe 20.07. 20:22

Professorin Ajatuksia

Fanatismismi, Pirkko Saisio, HS ja sikaporsas

pe 20.07. 20:19

Petteri Hiienkoski

Onko YLE korjannut Trump-uutisointiaan vastuullisemmaksi?

to 19.07. 05:17

Heikki Porkka

Nelson Mandelasta maan rakoon

ke 18.07. 11:54

videot