Yhdysvaltojen osavaltio luokitteli äärivasemmistolaisen Antifan terroristijärjestöksi

New Jerseyn The Department of Homeland Security on virallisesti luokitellut Antifan kotimaiseksi terroristijärjestöksi.

Ulkomaat ke 05.07.2017 21:15

New Jerseyn The Department of Homeland Security luokittelee virallisesti äärivasemmistolaisenAntifan ”kotimaiseksi terroristijärjestöksi”.

”Viime vuosina Antifan ryhmät ovat aktivoituneet Yhdysvalloissa, ja ne käyttävät nykyään useita tapoja mielenosoitusten häiritsemiseksi,” tiedotteessa sanotaan, ja se listaa myös pitkähkön luettelon Antifan suorittamia väkivaltaisia iskuja.

Tiedotteessa kerrotaan myös, että Antifa on paljastanut yksityishenkilöiden tietoja saattaakseen heidät alttiiksi väkivallalle ja häiriköinnille.

Luokittelu on oikeutettu, sillä Antifaan sopii terrorismin määritelmä: ”terrorismi on yksilön tai ryhmän harjoittamaa väkivaltaa, jonka tarkoitus on viranomaisten uhkaamisen ja yleisöön kohdistuvan pelon avulla vaikuttaa päätöksentekoon”.

Antifan ryhmät ovat myös järjestäneet lukemattomia väkivaltaisia mellakoita – esimerkiksi Donald Trumpin virkaanastujaisten aikaan – joista on aiheutunut miljoonien omaisuusvahingot.

Toukokuussa Diablo Valleyn collegen professori Eric Clanton pidätettiin sarjasta järjettömiä iskuja, joissa hän käytti aseenaan teräksistä polkupyörän lukkoa. Iskut oli suunnattu Trumpin kannattajia vastaan sananvapauden puolesta järjestetyssä tilaisuudessa Berkeleyssä.

Kansalainen.fi

Jukka Rahkonen ke 05.07. 21:15

Kommentit: 5

Juha. ke 05.07.2017 22:12 0

Jo oli aikakin. Tuo terroristi ryhmä mustissaan peitetyin kasvoin harjoitti pelkurimaista toimintaansa Barak Obaman, George Soroksen rahoittamana, "Demokraattisen" puolueen ja murha-mamma Killaryn kommunistisessa suojeluksessa likaisentyöntekijöinä. Suomessakin samat "paremman väkivallan" harjoittajat saavat vapaasti terrorisoida polpon suojeluksessa ja onpa eräs "natsin" mukiloija maijassa heidän vasikkansa ja "kenttätyöntekijä". Näin makaavat asiat Suomessa. Yhdysvalloissa sen sijaan Donald Trumphin luuta on alkanut lakaisemaan valkoisten elämää ehkäpä hieman turvallisemmaksi kuin 8-vuotta kestänyt Black Lives Matter -aikakausi sai mustien harjoittaman väkivallan kukoistamaan valkoisia kohtaan. "Valkoiset negridit", jotka sikäläinen juutalaisvetoiset "rasismi" -yliopistot ovat aivopesseet konsanaan pahemmiksi kuin ne "oikeat" vihaa ja epäjärjestystä lietsomaan kaduille oli sitten päivä tai yö. Jos 8-vuotta kestänyt asian tila oli järjellistä ja hyväksyttävää edes jollain tasolla. Kannattaisi olla ensin sen miehen saappaissa, jota arvostelee.

Alcibiades to 06.07.2017 12:24 0

On hyvä mainita että antifan jäsenet eivät ole mitään vähäosaisia, vaan tyypillisesti yliopisto-opiskelijoita, yliopistojen työntekijöitä, opettajia, jne.

Heidän väkivaltapotentiaaliaan rajoittaa (onneksi) äärivasemmistolaiseen radikalismiin taipuvaisten ihmisten pieni fyysinen koko ja yleinen epäatleettisuus. He kykenevät heittelemään kiviä kaukaa, tekemään yllätyshyökkäyksiä aseistettuna naisten selän takaa (kuten juuri Eric Clanton), hyökkäämään lukumääräisellä ylivoimalla yksittäisten (yleensä sivullisten) henkilöiden kimppuun, käymään naisten ja jopa lasten kimppuun, tai hakkaamaan tajuttomia ihmisiä. Kohteena ovat yleensä ihmiset jotka eivät ole valmistautuneet käyttämään väkivaltaa.

Kun he lopulta saavat vastapuolen suututettua ja nyrkit alkavat heilua myös heidän suuntaansa, he kipittävät karkuun, kuten Battle of Berkeley:n mellakassa kävi. Siinähän monituhatpäinen antifa-joukko kävi Trumpin sekä sananvapauden kannattajien ja kekistaanien mielenosoituksen kimppuun heitellen kiviä, lasipulloja, räjähteitä ja savupommeja. Myös Eric Clantonin tapaus oli nimenomaan tässä "taistelussa". Lopulta mielenosoittajilta paloivat hermot ja antifa ajettiin alueelta täydellisen paniikin vallassa, jossa hitaammat jätettiin väkijoukon armoille. Tämä oli monessa suhteessa käännekohta, eikä antifa ole enää uskaltautunut avoimeen konfliktiin vastapuolensa kanssa. He keskittyvät nyt yllätyshyökkäyksiin yksittäisiä ihmisiä vastaan.

Alcibiades to 06.07.2017 12:35 0

Mistä tulikin mieleeni. CNN teki äskettäin massiivisen virheliikkeen. Joku teki lyhyen gif-animaation jossa Trump pieksee CNN:n logoa, ja Trump jakoi animaation Twitterissä.

CNN onnistui selvittämään hänen henkilöllisyytensä ja lähetti miehelle uhkaavan sähköpostin jossa hänen henkilöllisyytensä uhattiin julkistaa jos hän ei tuhoaisi kaikkia nettitilejään ja lupautuisi olemaan postaamatta mitään vastaavaa enää tulevaisuudessa. CNN vielä ilmoitti varaavansa oikeuden julkistaa miehen henkilöllisyyden jos tämä tavataan vielä tekemässä jotain vastaavaa.

Ok, melkoinen ylireagointi yhdeltä maailman suurimmista uutisorganisaatioista. Tämä on hirvittävän huonoa PR:ää jo ennalta uskottavuusongelmien kanssa painivalta yritykseltä, minkä aiheuttama henkinen paine oli varmaankin tämän ylilyönnin takana. Mutta asia ei rajoitu PR-vahinkoon. Nimittäin Usassa on seuraava laki (ulkomuistista):

"Joka väkivallalla uhkaamalla tai uhkaamalla paljastaa jotain mitä kohde ei haluaisi julkisuuteen estää jotakuta tekemästä jotain mihin hänellä on laillinen oikeus, tai pakottaa häntä tekemään jotain mitä ei halua, tuomittakoot kiristyksestä."

Aika selvä tapaus. Olisipa mielenkiintoista nähdä millaista supinaa yhtiön oikeusosastossa tällä hetkellä käydään. CNN on tunnustanut julkisuudessa syyllistyneensä rikokseen yksittäistä henkilöä vastaan, joka itsessään ei ole syyllistynyt mihinkään rikolliseen. Epäilemättä ensisäikähdyksen mentyä ohi hän tajuaa että hänelle on tulossa sellaiset vahingonkorvaukset CNN:ltä ettei hänen tarvitse tehdä loppuelämässään päivääkään töitä.

Alcibiades to 06.07.2017 12:36 0

Väkivallan uhkahan tulee nimenomaan antifan suunnalta. Jos CNN julkistaa henkilön nimen ja osoitteen, se on suoranainen kutsu antifalle alkaa vainoamaan häntä.

Juha. pe 07.07.2017 19:41 0

CNN voi liittää antifan -järjestöön elimellisenä osana, kuten YLE:n ja Helsingin Sanomat Suomessa.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Miehistä, naisesta, mediasta ja direktiiveistä

Klo 11:41.

Reijo Tossavainen

Punavihreä kenttäoikeus Kärkkäistä vastaan jatkuu Hesarin johdolla

Klo 07:24.

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

ma 21.05. 11:11

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

ma 21.05. 11:10

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot