Yhdysvaltojen osavaltio luokitteli äärivasemmistolaisen Antifan terroristijärjestöksi

New Jerseyn The Department of Homeland Security on virallisesti luokitellut Antifan kotimaiseksi terroristijärjestöksi.

Ulkomaat ke 05.07.2017 21:15

New Jerseyn The Department of Homeland Security luokittelee virallisesti äärivasemmistolaisenAntifan ”kotimaiseksi terroristijärjestöksi”.

”Viime vuosina Antifan ryhmät ovat aktivoituneet Yhdysvalloissa, ja ne käyttävät nykyään useita tapoja mielenosoitusten häiritsemiseksi,” tiedotteessa sanotaan, ja se listaa myös pitkähkön luettelon Antifan suorittamia väkivaltaisia iskuja.

Tiedotteessa kerrotaan myös, että Antifa on paljastanut yksityishenkilöiden tietoja saattaakseen heidät alttiiksi väkivallalle ja häiriköinnille.

Luokittelu on oikeutettu, sillä Antifaan sopii terrorismin määritelmä: ”terrorismi on yksilön tai ryhmän harjoittamaa väkivaltaa, jonka tarkoitus on viranomaisten uhkaamisen ja yleisöön kohdistuvan pelon avulla vaikuttaa päätöksentekoon”.

Antifan ryhmät ovat myös järjestäneet lukemattomia väkivaltaisia mellakoita – esimerkiksi Donald Trumpin virkaanastujaisten aikaan – joista on aiheutunut miljoonien omaisuusvahingot.

Toukokuussa Diablo Valleyn collegen professori Eric Clanton pidätettiin sarjasta järjettömiä iskuja, joissa hän käytti aseenaan teräksistä polkupyörän lukkoa. Iskut oli suunnattu Trumpin kannattajia vastaan sananvapauden puolesta järjestetyssä tilaisuudessa Berkeleyssä.

Kansalainen.fi

Jukka Rahkonen ke 05.07. 21:15

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot