New York Daily News: Imaami syyttää amerikkalaisia shariafobiasta

Lähi-idässä kasvanut muslimisyntyinen AZ Mohamed: "Amerikkalaisten sharian pelko on kaikkea muuta kuin typerää"

Ulkomaat la 01.07.2017 12:23

Islamilaista oikeusjärjestelmää, shariaa, kaunistellaan ja sen julmia kauheuksia yritetään peitellä, kieltää ja puolustella kaikin tavoin, kirjoittaa muslimisyntyinen ja Lähi-idässä kasvanut AZ Mohamed Gatestone Instituutin artikkelissaan.

Yli 25 vuotta Masjid al-Farah -moskeijassa New Yorkissa palvellut kuwaitilais-amerikkalainen imaami, sufipappi ja aktivisti Feisal Abdul Rauf väitti äskettäin New York Daily Newsissä, ettei kenenkään Yhdysvalloissa pitäisi olla huolissaan islamilaisen sharialain sisällyttämisestä osaksi oikeusjärjestelmää tai tule vastustaa sitä, toteaa AZ Mohamed.

"Hälventääkseen ja tyynnytelläkseen amerikkalaisissa heränneitä pelkoja, Rauf väittää valheellisesti, että sharia ei edellytä Yhdysvaltain lain korvaamista, vaan yhtyy sen perustana oleviin arvoihin ja edistää niitä."

Itse asiassa molemmat poliittisen islamin perustajat, Sayyed Qutb ja Hassan al-Bannan ovat aivan avoimesti selittäneet, että Islam haluaa tuhota kaikki valtiot ja hallitukset, AZ Mohamed korostaa.

AZ Mohamed huomauttaa, että Rauf puolustaa shariaa ja kirjoittaa New York Daily Newsin artikkelissaan lukijoille väärää tietoa.

Esimerkiksi Raufin vakuuttelu, että "shariassa ei ole kyse amputaatioista ja kivityksestä ja että islamin historiassa sellaista on harvoin tapahtunut", on AZ Mohamedin mukaan täysin vääristeltyä tietoa sharialaista.

Feisal Abdul Rauf on Cordoba House -nimisen islamilaiskeskuksen perustaja ja puheenjohtaja.

Verkkosivujen mukaan Raufin visio Cordoba Housesta syntyi yli viisitoista vuotta sitten kuuluisan 11.9 -terrori-iskun vanavedessä. Hänen tavoitteenaan oli luoda "muslimiversio" New Yorkiin, monitoimitalo rukoustiloineen, jossa tarjotaan kulttuuri- ja koulutusohjelmia, kehitetään amerikkalaista muslimi-identiteettiä juuri "Amerikan olosuhteisiin" sekä rakennetaan siltoja muihin uskontoihin ja kytketään niitä toisiinsa.

"Minun tavoitteeni on edelleen laajentaa organisaatiota ja nopeuttaa kykyämme tehdä vieläkin enemmän, sekä määrällisesti että laadullisesti. Parantaa erityisesti alalla työskenteleviä ymmärtämään islamilaisen uskon kauneutta ja muslimien globaalia yhteisöä", imaami Feisal Abdul Rauf maalailee herkkiä ja maltillisia maailmanlaajuisia tulevaisuuden kuvia islamin valloitusmissiostaan.

AZ Mohamedin mukaan New York Daily Newsin artikkeliin valittu kuva muslimimorsiamen "shariahäistä" on todiste Raufin huiputuksesta ja harhautuksesta.

Sharia nimittäin kieltää kuvien ottamisen, painatuksen tai levittämisen, paitsi jos niitä tarvitaan esimerkiksi passin saamista varten. Lisäksi sharian mukaan naispuolisen muslimin täytyy peittää hänen koko kehonsa, hiuksensa ja mieluiten hänen kasvonsa, ettei hän herätä seksuaalista halua muissa kuin omassa miehessä.

Ja siksi, koska se on kirjoitettu Koraaniin (33:59):

"Profeetta, kerro vaimoille, tyttärille ja uskovaisille naisille, että heidän pitää vetää ylleen jilbab (päällysvaate) julkisella paikalla. Tämä edistää heidän tunnistamistaan kunnollisina naisina eivätkä he joudu ahdisteltavaksi."

Raufin artikkelin kuvassa olevalla morsiamella on yllään erittäin paljastava mekko, mikä paljastaa paitsi hänen kasvonsa ja hiuksensa, myös hänen koko ylävartalonsa ja rintavakonsa alueen. Vaikka kuvassa morsian onkin naisten kanssa, se on nyt julkisesti nähtävillä, jolloin muutkin miehet kuin hänen miehensä näkevät sen, AZ Mohamed painottaa.

Yhden usein siteeratun hadithin, perimätiedon mukaan nainen joka on pukeutunut, mutta näyttää kuin olisi alasti, "kutsuu pahaan" ja saa toisetkin eksymään eivätkä he voi päästä paratiisiin. Hadith on profeetta Muhammadin elämää, hänen tekojaan ja sanojaan. Hadith määrittelee Koraanin ohella islamilaisen elämäntavan, sunnan.

Näin ollen siis kaikkia artikkelin sosiaalisessa mediassa jakaneita, mutta myös Raufia voidaan pitää sharian mukaan vastuussa kuvan levittämisestä ja "pahan kutsumisesta", myös morsianta itseään, hänen sulhastaan ja miespuolisia huoltajiaan, kuten hänen isäänsä ja veljiään, näpäyttää AZ Mohamed.

Joka maassa sovelletaan shariaa kuten Iranissa. "Tällaiset luopiot voivat odottaa paitsi jumalallista kostoa, myös rangaistusta (" ta'zir "), muslimihallitsijan, uskonnollisen poliisin tai muiden tahojen kurinpidollisia toimia, kuten väkivaltaa. Rangaistus on usein vankeutta tai julmaa ruoskimista", tietää Lähi-idässä kasvanut AZ Mohamed.

Saudi-Arabiassa eräs nainen pidätettiin viime joulukuussa, kun hän oli twiitannut kuvan itsestään ilman hijabia tai abayaa. Abaya on musliminaisten pääasiassa Arabian niemimaan valtioissa käyttämä kangasasuste, joka peittää koko kehon jättäen kasvot, kämmenet ja jalkaterät näkyviin. Abayaa voidaan käyttää niqabin kanssa, jolloin vain silmät ovat näkyvissä kasvoista. Abaya on hijabin hyvin perinteinen muoto.

Saudi-Arabiassa sharialaki säätelee abayan käyttöä: naisten on käytettävä abayaa julkisilla paikoilla ja miesten seurassa. Maan uskonnollinen poliisi valvoo sääntöjen noudattamista. Pukeutumissääntö koskee myös ulkomaalaisia naisia, jotka matkustavat Saudi-Arabiaan.

Tällaisia esimerkkitapauksia Rauf ei kerro ollenkaan artikkelissaan, huomauttaa AZ Mohamed.

AZ Mohamedin mielestä Raufin ja New York Daily Newsin artikkelissa olevan kuvan perheen sekä muslimimorsiamen imaamin pitäisi olla kiitollisia elämisestään Yhdysvalloissa, jossa he eivät ole alttiina tällaisille ​​sharian langettaville todellisille julmille ja järjettömille rangaistuksille.

"Kun amerikkalaista sharian pelkoa kutsutaan typeräksi, on kysymyksessä sharian valkopesu ja rauhoittelu. Amerikkalainen sharian pelko on kaikkea muuta kuin "typerä". Se ei tule hetkeäkään liian aikaisin", AZ Mohamed vakuuttaa.

Tytti Salenius la 01.07. 12:23

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot