Pääministeri Orban: Monikulttuurisuus on täysin epäonnistunut

Unkarin pääministeri Viktor Orban on Budapestissa pitämässään puheessa todennut monikulttuurisuuden epäonnistuneen täysin.

Ulkomaat ke 28.06.2017 23:52

– Monikulttuurisuus on täysin epäonnistunut, ja sen hinta halutaan maksattaa kaikilla Euroopan unionin jäsenmailla, Unkari mukaan lukien, sanoi Orbán.

Pääministeri Orbánin mukaan siirtolaiset päästettiin Eurooppaan epäviisaasti, ja nyt ne halutaan jakaa maihin, jotka ovat puolustaneet itseään eivätkä ole päästäneet niitä maahan. Orbánin mukaan siirtolaisia ei pitäisi päästää Eurooppaan, vaan ne tulisi kuljettaa pois Euroopasta.

Pääministeri Orbán syytti Saksaa siitä, että se on yrittänyt väärentää historiaa, että Unkari olisi päästänyt laittomat siirtolaiset Eurooppaan.

Viktor Orbán myös viittasi massaintegraation illuusion epäonnistuneen, sillä on syntynyt rinnakkaisyhteiskuntia, joissa rikollisuus on kasvussa ja yleinen turvallisuus heikentynyt.

– Unkarilaiset eivät halua laittomia siirtolaisia, ei yhtään, ei tilapäisesti, ei ollenkaan. Unkarilaiset haluavat, että me teemme kaikkemme suojellaksemme maatamme laittomilta siirtolaisilta, pääministeri Orbán totesi.

Orbán totesi Fidesz-puolueen tilaisuudessa, että niin kauan, kun Unkarissa on työttömiä, ei Unkarin tulisi antaa näitä töitä muille. Orbánin mukaan kyse ei ole ainoastaan taloudesta, vaan myös kulttuurisesta ja henkisestä puolesta.

– Jos haluamme Unkarin olevan vahva kansakunta, meidän tulee antaa työtä kaikille ja meidän tulee kunnioittaa kaikenlaista työtä, pääministeri Orbán sanoi.

Lähteet: Fidesz.huHungary Today
Kansalainen.fi

Jukka Rahkonen ke 28.06. 23:52

Kommentit: 4

Juha. to 29.06.2017 22:21 1

Äkkiseltään voisi kuvitella, ettei tuon oivaltamiseen tarvitse olla ns. järjen jättiläinen. Mutta rakkaat maatuvart ystäväni. Ei se vain näin olekaan. Ellei sitten muista rakkaan Hölmölämme kohdalla sitä, etteihän käsinukeilla voi olla aivoja. TRAIT - TRAIT - TRAL -LAL- LAA , TRAIT - TRAIT - TRAL -LAL- LAA !!!

MSK pe 30.06.2017 08:35 1

Viisata puhetta Orbanilta. Näissä maahantulijakuvioissa ei ole ainakaan vielä puhuttu työssäkäyvien suomalaisten halusta ja voimista edelleen käydä töissä. Nimittäin nyt, kun poliisi tuolla Rautatientorin toiminnallaan on osoittanut, että suomalaiset ovat kakkosluokan kansalaisia siinä maassa, jota he joskus luulivat omakseen, niin voi käydä niin, että veronmaksajat eivät enää jaksakaan tai halua tehdä töitä entiseen malliin. Pyhä kirja sanoo" älä sido puivan härän suuta". Nyt sitten on osoitettu ettei suomalaisella ole sananvapautta, kokoontumisen vapautta tai edes oikeutta liikkua tai olla tässä maassa siellä missä haluaisi. Valhe ja vääryys on ottanut vallan. Yleisellä turvallisuudella tätä perustellaan. Kymmeniä kertoja on nähty videolla miten juuri ne ihmiset, jotka suomalaisia haluavat alistaa, olivat niitä rähinöitsijöitä. Selvähän se tietysti on, että poliisin piti valita. Joko yrittää pistää rähinöitsijät kuriin tai sitten ajaa se vähemmistö pois, jota vastaan hyökätään. Se vähemmistö päätettiin ajaa pois. Ja se vähemmistö oli Suomen etua ajavat suomalaiset. Enemmistöltä saa vaaleissa enemmän prosentteja, selvää sekin.

Antero pe 30.06.2017 13:53 0

On todella järkyttävää seurata laillisten ja laittomien mielenosoituksia Rautatientorilla. Suomalaisilta kansallismielisiltä on tukahdutettu perustuslain oikeudet TEKOSYIN samalla kun laittomat ilkkuvat vieressä!? Jopa väkivaltaisia kyydityksiä poliisin putkaan.

Poliisin resurssipulasta ei näytä olevan puutetta? Tusinan verran partioita riittääkin asematorille - turhasta!

Mistä saisimme Suomeen Orbanin kaltaisen päättäjän?

Juha. pe 30.06.2017 15:35 0

"Mistä saisimme Suomeen Orbanin kaltaisen päättäjän?"

Emme mistään. Ja vaikka saisimme, kuinka kauan tuo ihminen saisi pitää henkensä. Ja vaikka eläisi ja hengittäsi, kuinka hän voisi hallita maata, jossa häntä kohdellaan välittömästi kuten Yhdysvaltain Donald Trumphia sikäläisen valhemedian taholta, suoltan täyttä paskaa ja johon vielä yhtyy kaukaisen Suomen punavihreä kulttuurimarxistinen ja juutalaisomisteiset media-talot toistaen kuin papukaija, mitä USA:n valepukit sepittävät ja lisäten vielä YLE -lisää paisutellen olemattomia epäoleellisia asioita, että se nousee kuin pullataikina. Kuinka kävi persujen hallitukseen pääseminsen? Heidät käveltiin yli räikeästi rikkoen Suomen perustualakia. Kuinka EU antaisi hallita Suomea isänmaallisen johtajan, jota maata Saksa ja Angela Merkel tarvitsee toteuttaakseen George Soroksen ja NWO pan-eurooppalaisen sekarotuisen vajaa-älyisen kansan toteuttamiseksi ja korvaamaan nykyiset fiksut ja terve sieluiset henkevät valkoisen rodun edustajat, jotka ovat omista rodullisista ominaispiirteistään ja kulttuurillisista eroistaan huolimatta homogeeninen valkoinen rotu, joka voi itseoikeutetusti hallita tätä mannerta ilman, että kenelläkään muulla rodulla tulee koskaan olemaan minkäänlaista oikeutusta vaatia meitä täältä poistumaan tai edes antamaan tilaa, jos emme sitä itse tahdo. Ja ME EMME TAHDO!!!Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Kaksi miljoonaa tuli täyteen

la 21.07. 19:43

Arto Luukkanen

Ay-porhot ja SDP - ruunan kummit?

pe 20.07. 20:22

Professorin Ajatuksia

Fanatismismi, Pirkko Saisio, HS ja sikaporsas

pe 20.07. 20:19

Petteri Hiienkoski

Onko YLE korjannut Trump-uutisointiaan vastuullisemmaksi?

to 19.07. 05:17

Heikki Porkka

Nelson Mandelasta maan rakoon

ke 18.07. 11:54

videot