Massiivinen iranilaisten rahoitus Israel-vastaisille terroristiryhmille paljastui

Iranin tuki Hezbollahille on 75 miljoonaa dollaria ja Hamasille 50 miljoonaa dollaria vuodessa

Ulkomaat ma 26.06.2017 23:57
Kenraalimajuri Hertzi Halevi.

Iranin massiivinen rahoitus Israel-vastaisille terroristiryhmille oli shokki Israelin armeijan tiedustelun päällikölle kenraalimajuri Hertzi Haleville keskiviikkona.

Puhuttuaan IDC Herzliya konferenssissa Halevi kertoi, että Iranin tuki Hezbollahille on 75 miljoonaa dollaria ja Hamasille 50 miljoonaa dollaria vuodessa. Iranin tuki Islamic Jihad järjestölle on noin 70 miljoonaa dollaria.

Konferenssissa keskusteltiin myös siitä, mikä on Hamasin oma osuus Gazan alueen sähköongelmiin, vaikka julkinen kritiikki kohdistuu vain Israeliin.

Hamas käyttää Gazan alueelle Israelin moninkertaistaman tarvikeviennin omiin sotavarusteluihinsa eikä jälleenrakentamiseen, johon apu on tarkoitettu.

 

Lähde: The Jerusalem post ”Massive Iranian funding anti-Israel terror groups revealed” by Yonah Jeremy Bob 06/23/2017

 

Jukka Rahkonen ma 26.06. 23:57

Kommentit: 7

Juha. ti 27.06.2017 00:36 0

So, what? Mitäpä tuosta, vaikka Israelin ystävät ovat takajaloillaan. Minä en ole, sillä täällä ei ole yhtään pyhimystä tai toistaan parempaa. Uskoisinpa Rooman Paavin olevan kaikkein mädättynein, vaikka Josef Stalinin kettuilemana sillä ei olekaan ainoatakaan divisioonaa. Stalin totesi häntä pelkääville myötäjuoksijoilleen heidän kaiketi ilmoittaessa Paavin vastalauseista WWII aikana Herra tietää mistä syystä. Stalin kysyi ivallisesti. "Kuinka monta divisioonaa Paavilla on?" Nuo rahasummat ovat linjassa kaikkien muidenkin "tukityöllistettävien" saamien rahojen kanssa, joita eri pyhimys-valtiot jakavat pöydän alta ja puhuvat kauniita juhlaillallisella ja kehuskelevat emännän kauniita silmiä ja syvää kaula-aukkoa henkevään sävyyn niin sivistyneesti ettei siitä voi pahastua, vaikka äiti niin neuvoi tekemäänkin. Miksi pyhän liiton takia Israel vie Hamasin alueelle yhtään mitään "jälleenrakentamiseen", koska se on huomattavan tyhmää ja siksi toisekseen Lähi-idässä on aivan turhaa rakentaa mitään, koska se seuraavana hetkenä paikallisen elämänmenon mukaisesti pommitetaan hajalle. Hamas on hävitettävä yksiselitteisesti pois, eikä sen kanssa voi kuherrella kuin Suomi Neuvostoliiton kanssa. Olen erittäin pettynyt Israelin riuskaan pääministeriin, joka yksityisesti puhuu tekstiä, joka ei sovi Goiymin korville alkuunkaan. Mutta eihän meidän sitä tarvitse "tietää". Ja etten olisi ulkokultainen voin kertoa ja vakuuttaa, että Suomikin rahoittaa veronmaksajiensa rahoilla ISIS:tä ja ravitsee sekä vaatettaa ynnä huolehtii joukkojen viihdytyksestä valmiina vihollismaan kamaralla kunnes Minareetista kajahtaa käsky laskea verta kuivaan maahan, jotta Islam kukoistaisi ja eläisi yhtä kehittymättömänä ja takapajuisena toiset 1400-vuotta. Lisäksi Suomen armeija jonka menneet sankarit "Kestivät Kollaalla" kantoivat uuden Herra kansan kapsäkitkin Vokkeihin, ettei viriili vire pääse laskettumaan.

Artturi Noitalahti ti 27.06.2017 13:19 2

"So, what? Mitäpä tuosta, vaikka Israelin ystävät ovat takajaloillaan. Minä en ole, sillä täällä ei ole yhtään pyhimystä tai toistaan parempaa."

Olisiko Juhan pitänyt sittenkin pysyä siellä Mangneettimediassa?

Juha. ti 27.06.2017 15:08 0

Tietääkseni en ole käynyt siellä vuoteen. Siksi toisekseen ns. monimuotoisuuteen kuuluuvat kaikki julkaisut ja oikeus niiden toimimiseen. Se mitä lukee ja mihin uskoo. On jokaisen yksittäisen ihmisen asia. Toinen tykkää äidistä toinen tyttärestä. Se siionisti-kristitty, joka haluaa keikailla kipa päässä, kuten Suomen ylä-5 -hallituksen tyhjäpäiset ministerit ovat tehneet voivat sen tehdä, sehän on jokaiselle Lännen päämiehille ja -naiselle kuin pyhiinvaellus Mekkaan käydä sormeilemassa Itkumuuria niin kuin se olisi rotumme kannalta jotensankin tärkeää. Ne, jotka kristityt, jotka haluavat ykkösluokassa Taivaaseen ottavat kaiken irti liehakoitsemalla Jumalaa palvomalla juutalaisia eikä Jeesusta Kristusta. Eli rikkovat 10-käskyä vastaan pitämällä "muita epäjumalia" palvomalla kuolevaista ihmislihaa, vain koska juutalainen on kuin pyhä talismaani, joka saattaa peräti tuottaa onnea vastaisessa elämässä. Itse en pidä minkäänlaista "Jäniksen käpälää" kaulassani taikauskoni takia. 70-vuotta kestänyt aivopesu, jota voi kutsua voittajan historiaksi WWII jälkeen on yksipuolisesti pitänyt Yhdysvaltain juutalaisomisteisen Hollowoodin tukemana esillä Holokaustia kansanmurhana, joka olisi jotesankin ainutlaatuinen maailmanhistoriassa. YK ei tunne "Rasisminvastaisissa" pippaloissaan muuta kuin juutalaiset ja heidän kärsimyksensä, jonka he Uuden Testamentin Jeesuksen Kärsimyskertomuksen mukaan huusivat itse päälleen ja vielä lastensa ja lastenlastensa päälle. "Kansa" halusi Barabbaan Jeesuksen sijaan eikä edes Pontius Pilatus nähnyt vikaa tuossa ruoskitussa ja kiusatussa miehessä vaan pesi ne kuuluisat kätensä koko paskasta. Juutalainen kansa sai sen minkä tilasi 2000 vuotta sitten WWII Kansallissosialistisessa Saksassa Adolf Hitlerin ollessa käsikassarana. Kun asian arkipäiväistää voi kysyä onko se kirveen vika jos sillä halkaistaan klapi ja se, joka sillä lyö on syytön ja puhdas sivullinen tuohon klapin kannalta väkivaltaiseen tapaukseen. Israelilla on Kansainvälisen Ydinsulkuso

Juha. ti 27.06.2017 15:11 0

Ydinsulkusopimuksen vastainen ydinase, jota se ei edes suostu tunnustamaan. Tästä maksoi hengellään Yhdysvaltain presidentti J.F. Kennedy joutuessaan laajan salaliittoisen salamurhan kohteeksi, jonka takakana olivat CIA, Mafia, Mossad ja päällimäisenä Lyndon Jonhson. Israel ei ollut tyytyväinen Kennedyn itsenäiseen näkemykseen Lähi-idän poliittisesta tilanteesta ja hän lisäksi vaati Israelia luovuttamaan ydinaseensa, koska se on laiton. Yhdysvaltain presidentin on tehtävä kuten ennen Suomalaisen politiikon Moskovat reissu, että on kelvollinen toimimaan - sama koskee jokaista USA:n presidenttiä käydä Israelissa paiskaamassa kättä ja tunnustautua kannattamaan ja tukemaan kaikki teot mitä tuo valtio tekee. Yhdysvallat on sotinut Israelin sotia ja tapattanut kristittyjä poikiaan ja tyttöjään vieraan valtion puolesta, joka käyttää hyväksi "pohjasakkaisia kristittyjä, koska heistä on hyötyä, mutta sitä ei saa kertoa heille". Tuon on sanonut pääministeri, jolla on samalainen ajatuksen juoksu kuin Vladimir Leninillä. Kristityt luulevat olevansa arvostettuja ja juutalaisten kaveria, mutta kristitty on juutalaiselle valitulla kansalle, joka palvelee yhtä Jumalaa pelkkiä pakanoita ja "vääräuskoisia", jotka harjoittavat uskontoaan rukoilemalla ja palvelemalla "Huoran penikkaa", joka yhtyi siihen aasiin, jolla ratsasti Jerusalemiin." Useat Länsimaalaiset turistiryhmät ovat saaneet yhtälaista kohtelua, kuin Sudanissa, Saudi-Arabiassa, Afganistanissa ym. muslimi-arabimaissa eli juutalaiset ovat avoimesti hyökänneet tavallisia turisteja vastaan ja saaneet "ystävällisiä" kehoituksia lähteä pois saastuttamasta saastaisuudellaan ja pakanuudellaan Pyhää Maata. Juutalainen George Soros rahoittaa ja kannattaa niin Yhdysvaltoihin kuin Eurooppaan tsunamin lailla vyöryvää muslimi-invaasiota, jota Euroopan juutalaiset kannattavat riemumielin, ja julistavat yhteistä taistelua muslimien kanssa kansallismielisä vastaan. Valkoinen rotu ei saa olla isänmaallista tai olla ylpeä rodustaan ilman sy

Juha. ti 27.06.2017 15:14 0

syyllisyyden tunnetta, mutta juutalainen Israel on tähän kaikkeen verilinjaiseen (joka, on rasismia) puhdasverisyyteen kelvollisia ja hyväksyttävää tätä alleviivata Israelin rajojen sisäpuolella. Jos Eila Kännön voisi herättää haudastaan ja laittaa hänelle kipa päähän, silloin kaiketi Suomen kansa saisi elää rauhassa keskenään maassa, jossa suomalaista ei lyö kuin toinen suomalainen oli sitten siihen syytä tai ei. Aamen.

Saara ti 27.06.2017 22:31 0

Juha, olet todella harhainen juutalaisuuden suhteen. Olet ilmeisesti jonkin erikoisen natsismiin liittyvän aivopesun uhri - en keksi muuta syytä, miksi harrastat ihmeellistä rotuoppia ja haluat aina erotella valkoihoiset erilleen kaikista muista ja lisäksi halveksia juutalaisia sekä pelkän etnisen taustan että uskonnon perusteella.

Juutalaiseen uskontoon liittyvää asiallista selvittelyä voisi lukea jonkun teologin kirjoittamana mutta asiatonta halveksintaa ei jaksaisi, koska juutalaisuudesta ei ole missään yhteiskunnassa eikä missään maassa ilmennyt mitään haittaa ympäröivälle yhteiskunnalle.

Juutalaisten aiempi epäluuloisuus kristittyjä kohtaan liittyy meidän roomalaiskatolisten kirkkoesi-isiemme aloittamaan ja osittain myös protestanttisten tahojen jatkamaan juutalaisten sortoon. Keskiajalla vielä käytettiin hieman kirjoittamasi suuntaisia perusteita (Jeesukseen liittyen), joista valistusajalla kuitenkin luovuttiin.

Hitler ja kumppanit nosti rotuoppinsa myötä myös muut erikoiset syytökset esille. Tuot jatkuvasti esille samaa juutalaisvihaa, jota ei enää esiinny muualla kuin Hitleriä ihannoivissa piireissä ja äärivasemmistossa - muslimien lisäksi. Hehän ovat aina olleet tunnettuja juutalaisvihaajia ja aikanaan myös Hitlerin kumppaneita juuri tästä syystä.

Juutalaisviha on äärimmäisen vastenmielistä ja jotenkin sairasta - oikeastaan jopa demonista!

Artturi Noitalahti ke 28.06.2017 00:57 0

Minua tässä Juhassa hämmästyttää lähinnä se, että kirjoituksistaan päätellen muutoin niin tolkullinen ihminen on mennyt nielemään nämä juutalaisista sepitetyt tarinat karvoineen päivineen.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Reijo Tossavainen

Median kenttäoikeus unohtaa kohtuuden. Tärkeintä ovat punavihreät klikkiotsikot.

Klo 11:43.

Arto Luukkanen

ÄsDeePee - sun rahaas himoitsee??

Klo 10:06.

Timo Vihavainen

Jussi Juonion nauru

Klo 10:03.

Professorin Ajatuksia

Koiran vastuu raiskauksista

Klo 10:02.

Henna Kajava

Islam - yhdestoista vitsaus -kirjan julkistamistilaisuus

ma 19.03. 00:47

videot