Blogi: Professorin Ajatuksia, ma 26.06.2017 23:38

Väkivalta satoi maahanmuuttoklusterin kukkaroon

Poliisi määräsi Helsingin Rautatientorin laittomien maassaolijoiden mielenosoitusta vastustaneen mielenosoituksen lopetettavaksi. Perusteena mielenosoituksen lopetuspäätökseen olivat poliisin mukaan kolme pahoinpitelyä, joista epäillään kolmea eri mielenosoittajaa.

Mielenosoitusta on ylläpitänyt Suomi ensin -järjestö, joka on pyrkimässä myös puoluekartalle. En ollut tätä ennen käynyt heidän nettisivullaan, mutta nyt kävin ja huomasin siellä listattuna järjestön keskeiset vaatimukset.

Niiden mukaan Suomi ensin vaatii Suomen poliittista (Fixit), taloudellista (Markka) ja kansallista (rajakontrolli) itsenäisyyttä, rajan sulkemista luvatta tuleville ja jo tulleiden palauttamista, auttamisresurssien kohdistamista YK:n pakolaisleireille, sananvapautta mielipiteen ilmaisuun sekä päättäjiltä kansan kuuntelemista ja suoraa demokratiaa sitovine kansanäänestyksineen. Näistä vain aivan ensimmäistä (Fixit) en pidä millään tavalla järkevänä.

Poliisin mukaan mielenosoittajille annettiin 10 päivää sitten kehotus taata turvallisuus mielenosoituksessa, mutta näin ei siis ole tapahtunut, vaan paikalla on ollut kolme pahoinpitelytapausta. Siksi mielenosoitus päättyy nyt.

Jos ja kun edellä kerrottu pitää paikkansa, eikä minulla ole syytä epäillä ettei pitäisi, on Suomi ensin tehnyt palveluksen maamme maahanmuuttoklusterille. Koska suurin osa kansasta ei erota maahanmuuttokritiikin esittäjiä toisistaan, tulevat demokraattisesti maahanmuuttopolitiikkaan järkeä ajavat tahot leimatuiksi samaan porukkaan väkivaltaisten ääriainesten kanssa.

Sen seurauksena moni ei voi edes kuvitella ajattelevansa minkään maahanmuuttokriittisen tahon kannattamista esimerkiksi vaaleissa. Lopputuloksena maahanmuuttopolitiikkamme pysyy löyhänä ja klusterista leipänsä saavat voivat paksusti veronmaksajien kuitatessa laskun toisensa jälkeen. Tämä näkyy jo nyt: viimeisten gallupien mukaan noin 90% suomalaisista äänestysikäisistä kannatti avointa maahanmuuttopolitiikkaa ajavia puolueita, vaikka erikseen kysyttäessä kansamme enemmistö vastustaa sellaista.

Edellä linkittämässäni uutisessa kerrottiin myös, ettei poliisilla ole mitään huomautettavaa laittomien maassaolijoiden mielenosoituksesta. Se ei ole turvallisuusriski samaan tapaan kuin Suomi ensin -järjestön vastamielenosoitus. Näin siitä huolimatta, että humanitaarinen maahanmuutto kokonaisuutena lisää terrorismiriskiä, tuottaa seksuaalirikollisuutta ja lisää ihmiskauppaa.

Edelle kirjoitettu jos mikä osoittaa sen, ettei tärkeää ole vain se, miten asiat ovat, vaan myös se miltä ne näyttävät. Tämä näyttää olevan joillekin aivan liian vaikeaa ymmärtää.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Soinilaiset saavat alle puolet halla-aholaisten kannatuksesta
Puhdistus ja väkivallan uhka
Media vaikenee päivän mielenosoituksesta monikulttuurisuutta vastaan

Professorin Ajatuksia ma 26.06. 23:38

Kommentit: 6

Juha. ti 27.06.2017 00:13 2

Vallitseeko Suomessa edes demokratia, sellainen demokratia, että sillä on varaa moittia Vladimir Putinia ja Venäjää jota hän itsevaltaisesti hallitsee. Se, että Suomessa suvakki-media kautta koko mediakentän aivopesee kommunistisella jargonilla päivästä toiseen kuin Pohjois-Korealaiset vastineensä propakanda -töräytiksillä päivästä toiseen 24/7. Puhumattakaan, että mukamas itsenäisen Suomen vt. hallitus (Merkel) pelaa omia "pelejään", johon vielä Presidentti Sauli Niinistö (jopo) osallistuu "pohdinnoillaan", jotka ovat yksiselitteisen mahoja. Se, että tiettyä kansanosaa ajetaan nurkkaan tietentahtoisesti kohdellen heitä mahdollisimman epäreilusti ja -korrektisti jopa ulkopuolisten Rautatientorilla ohikulkijoiden tavis kansalaisten taholta siihen, kuinka Helsingin Poliisin suhtautuminen on ollut ynseän vastentahtoinen ja kieltäytynyt tutkimaan tai edes kirjaamaan dokumentoituja ja sivullisten näkemiä yksiselitteisiä väkivaltaisia hyökkäyksiä Maidanilaisten kimppuun, jotka ilemeisesti Suomen Perustuslain vastaisesti ovat olleet olemassa oman maansa pääkaupungissa, jota tuo kaupunki ei edes sitä enää ansaitse olla. Suomalaiset lähtivät, laittomat maahanmuuttajat jäävät. Jos jonkun mielestä tämä on oikeus ja kohtuus pitäköön mielipiteensä, mutta luonnonlakien omainen maailmanhistoriallinen psykologia ei jätä tätä tähän. Se, että jotkut ihmiset katkeroitetaan kohtuuttomalla poliittisella kohtelulla, jota vielä poliittinen poliisi soveltaa poliittisin päätöksin, voidaan komeasti kalskahtava Suomen Lakikirja polttaa saunanpesässä sivusivulta. Se, että maassamme ovat ja vielä sen omistavat tänne kuulumattomat tahot ilmoitusasiana ja huutoäänestyksellä sen sinetöiden sekä heille "lain" suomin oikeuksin perimään käteistä rahaa sossusta kunhan kätensä ojentaa, jokaisesta suomalaisesta kunnasta ja kaupungista jos vain jalat toimisivat niin vikkeleästi. Se, että 90% kannattaa avointa maahanmuuttoa puolueisiin sitoutuen, elävät menneisyydessä wanhojen 40-vuotta sitten vallineden

Juha. ti 27.06.2017 00:14 1

puolueiden sloganeineen, jossa "Suomi ensin" ja "Hyvinvointia Suomelle", "Työtä suomalaisille", "Koti, uskonto ja isänmaa". "Alta sorron yön"... Marginaaliryhmään kuuluminen ei tarkoita sitä, että on väärässä, koska lukumäärä ei absoluuttisesti korreloi sen kanssa mikä on totta ja mikä sepitettä toimittelijoiden ja EU:n mädättyneiden aivojen tuotetta. Ne, jotka elävät kuin viimeistä päivää. Tehkövät sen kunnolla, sillä he eivät tiedä mitä tuleman pitää. Mutta se, joka tietää, vaikka siitä huolimatta kuolevansakin on tehnyt itsensä kanssa jo rauhan ja valmis lähtemään maailmasta, joka ei enää ole elämisen arvoinen paikka.

Omat Aivot ti 27.06.2017 01:59 3

Mieleeni tuli kirjoituksen pohjalta kysymys: Onko puolestaan maahantulijoiden väkivalta – murhat, pahoinpitelyt, varkaudet, raiskaukset – satanut maahanmuuttokriitikoiden laariin? Tuntuu nimittäin siltä, että mikään määrä kaduille ilmestyneitä betoniporsaita, nosturiautoja ja mellakkapoliiseja EI ole herättänyt mediaa tai poliitikkoja miettimään ongelmien syitä ja OIKEITA ratkaisuvaihtoehtoja niihin. Kantaväestön syyttely kaikesta mahdollisesta tuontirikollisuudesta ei ole oikea ratkaisuvaihtoehto ja sen falskiuden tietävät myös syyttäjät sisimmässään. Myöskään kantaväestöön kohdistuvat poliittiset näytösoikeudenkäynnit, polpo-valvonta ja nyt nähty kurmuutus, tai maahan palaavien isis-terroristien suojelu eivät ole oikeita ratkaisuvaihtoehtoja.

Sofia Roth ti 27.06.2017 20:01 2

Juha olet aivan oikeassa. Minua ihmetyttää myös artikkelin kirjoittajan varma mielipide siitä, että nämä suomiensin porukat olisivat pahoinpidelleet ihmisiä? En ole ollut paikalla, niin kuin ei varmaan kirjoittajakaan, mutta olen kuullut, että juhannuksena juopuneet "suvaitsevaiset" olisivat hykänneet näiden "rasistien" kimppuun, ja nyt syy onkin heidän. Poliisi on voimallisesti purkanut leirin, sekä häätänyt nämä suomalaiset, osan putkan kautta. Mutta miten on mahdollista, että se toinen leiri, jossa majailee luvattomasti Suomessa olevia henkilöitä, ja poliisi tietää tämän oikein hyvin, miksi heitä ei siis karkoiteta maasta, koska eivät ole saaneet lupaa olla täällä? Sekö riittää syyksi, kun nuo ulkomaalaiset sanovat, etteivät he lähde, vaan jäävät. Millainen virkavalta meillä oikein on? Me veronmaksajat kuitenkin poliisinkin kustannamme ja poliisin pitäisi nähdäkseni ensisijaisesti suojella Suomen kansalaisia, mikä on muuttanut tämän?

Ike Spearman Truitt ti 27.06.2017 21:50 0

Proffa on valitettavan oikeassa. Jos ja kun vastaavaa demoa puuhataan nyt uudelleen, aktiivien pitäisi tällä kertaa omata vähintäänkin buddhan tyyneys, sillä provosointi tulee vain lisääntymään, kun sen on nyt todistettu toimivan. Vaikka toisaalta ihailenkin Suomi Ensin -aktiivien sinnikkyyttä, kyseessä ovat liian tärkeät asiat karahtaakseen yksittäisten henkilöiden lyhyeen pinnaan.

Kaikki ei ole sitä miltä se näyttää, mutta juuri tällä hetkellä näyttää aika turkasen huonolta. Väitimme, että paperittomat, taustoiltaan epämääräiset, hylsyn saaneet turvapaikanhakijat ovat se suurin uhka. Vastapuoli intti kriitikkoaktiivien olevan vaarallisempia, turvisten ollessa vain harmittomia, suojaa etsiviä poloisia. Kiitos Suomi Ensin -ryhmän harha-askelten, asia näyttäytyy suurelle maltilliselle yleisölle nyt juuri sellaisena kuin vastapuoli sen halusikin näyttävän.

MSK ti 27.06.2017 21:58 0

MInulla taas ei ole mitään syytä epäillä, että itsepuolustusta kummempaa väkivaltaa olisi maidanilaisten puolesta tapahtunut. En ole kuullut mitään Juhannuksen tapahtumista. Aiemmin näitä viherpuna-anarkistien ja muualta tulleiden ja muuten vaan juovuksissa olevien rähjäämisiä ja hyökkäyksiä on ollut useinkin. Niitä vastaan on käsittääkseni puolustauduttu lain sallimin keinoin.

Sen sijaan poliisi ja Hesarihan jäivät kertaalleen kiinni disinformaatiosta, jossa he yrittivät lavastaa maidanilaiset syylliseksi. Aivan päätön juttu. Muualta tullut mies uhkasi ja hyökkäsi suomalaisen naisen kimppuun, naisen aviomies puolusti vaimoaan ja seuraavan päivän uutisissa luki, että maidalaiset ovat pahoinpidelleet maahantulijan.

Luulenpa, että samanlaisista jutuista on kyse nyttenkin. Tuskin tulee tuomioita. Poliisi kyllä käytti heti tuota tilaisuutta hyväkseen. Että kun joku on viety putkaan, vaikka siis ei ole mitään tietoa siita, että kuka on syyllinen.

Tämä osoittaa sen ettei oikeusvaltiossa ole mitään mahdollisuutta pärjätä islamia vastaan. Muutama islamia tukeva virkamies tai poliisijohtaja tai poliitikko saa haltuunsa koko organisaation. Tuossa ei olisi voinut käydä mitenkään muuten. Vastustavien tahojen provokaatiot olivat jatkuvia ja poliisilaitos ja Hesari olivat kokoa ajan kärkkymässä tilaisuutta tehdä maidania kohtaan negatiivinen informaatioisku. Suurimmalla osalla kansalaisista ei ole hajuakaan siitä mitä oikeasti on tapahtunut. Eikä kyllä näytä olevan "professorillakaan".Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Professorin Ajatuksia

Professori on ammattitutkija, ja tullut valituksi professuuriin 2000-luvun alkupuolella. Kirjoitan blogia nimimerkillä voidakseni kommentoida vapaasti asioita, joista kaikki eivät välttämättä ole oikeaoppisia tai vallitsevan politiikan mukaisia.

tuoreimmat

Toivotan sinulle jaksamista, Jani Toivola!

ti 18.09. 23:12

Keskustelu syyrialaispakolaisten palauttamisesta voidaan aloittaa

ma 17.09. 23:21

Kalle Silfverberg ja Khaled Mossain sortuivat älylliseen epärehellisyyteen

su 16.09. 21:18

Eteläpohjalainen ratkaisu maahanmuuttajille

la 15.09. 22:30

Amerin tapaus on osa maailmanlaajuista talouskehitystä

pe 14.09. 23:12

Mykkänen järjestää joillekin irakilaisille passeja, mutta miksei kaikille?

to 13.09. 22:57

Suomalaisen sananvapauden kriisi syvenee

ke 12.09. 22:15

Jacques Attal ja Euroopan menestys

ti 11.09. 22:04

Ruotsidemokraatit voittoon - Pariisin yö kertoi miksi

ma 10.09. 22:52

Touko Aallolta pääsi lirahdus paskapuhetta

su 09.09. 23:00

blogit

Vieraskynä

Suojeleeko oikeus ns. kansanryhmää sananvapauden kustannuksella?

su 16.09.2018 21:32

Juha Ahvio

Kansalliskonservatiiviset Ruotsidemokraatit nousevat Ruotsissa

la 01.09.2018 10:25

Professorin Ajatuksia

Toivotan sinulle jaksamista, Jani Toivola!

ti 18.09.2018 23:12

Jukka Hankamäki

"Vihervasemmistoa ei ole" - Kunpa se olisi totta

ma 17.09.2018 23:24

Petteri Hiienkoski

Kuka pelkää natseja?

su 09.09.2018 06:07

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Mykkänen haluaa puoli miljoonaa pakolaista vuosittain Eurooppaan

pe 07.09.2018 21:15

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Mitä termi "vihervasemmisto" tarkoittaa?

pe 24.08.2018 09:42

Arto Luukkanen

Saksan hallituskriisi ja hyvisten jenkka

ti 18.09.2018 23:14

Mika Niikko

Itsekkyyden naamiaiset

ma 02.07.2018 00:54

Musta Orkidea

Viimeisen muurin takana on totuus

ke 14.02.2018 10:55

Mikko Paunio

Totuusmedia suojelee Paavi Fransiskusta

su 09.09.2018 09:06

Heikki Porkka

"Pieni tyttäreni murhattiin järjettömän maahanmuuttopolitiikan seurauksena"

ma 17.09.2018 10:29

Olli Pusa

Vihreät tieteenvastainen puolue?

ti 11.09.2018 18:22

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Yle asennekasvatuksen asialla

to 23.08.2018 14:57

Reijo Tossavainen

Loikkareiden tarina lähestyy kuilun reunaa

la 15.09.2018 08:15

Jessica Vahtera

Työpaikkoja ei synny tilastotempuilla

pe 27.04.2018 12:59

Pauli Vahtera

Kokonaisuuden hahmottaminen

ti 17.10.2017 12:43

Timo Vihavainen

Kulttuurin kukkatarhat

ma 17.09.2018 23:22

Matti Viren

Taas se Impivaara

ma 06.08.2018 22:40