Ruotsin poliisiylijohtaja: "Auttakaa meitä, auttakaa meitä!"

Ruotsissa on 23 erittäin vaikeaa lähiötä ja vaikeita lähiöitä 61.

Ulkomaat su 25.06.2017 23:59

Ruotsin poliisijohtaja näyttää menettäneen kokonaan kontrollin. Poliisiylijohtaja Dan Eliasson sanoi keskiviikkona pitämässä lehdistötilaisuudessa, jossa käsiteltiin uusinta poliisin tiedusteluosaston raporttia erittäin vaikeista lähiöistä, seuraavaa:

– Auttakaa meitä, auttakaa meitä!

Kun tavallinen kansa tapaa pyytää apua poliisilta, nyt poliisijohto pyytää apua kansalta.

Raportissa siis listattiin, että Ruotsissa on 23 ”erittäin vaikeaa” lähiötä ja ”vaikeita” lähiöitä 61. Tilanne näissä 23:ssa lähiössä on ”hyvin vakava”. Näissä lähiöissä alkaa tavallinen elämä olemaan jo vaikeaa, sillä alueita hallitsee törkeä rikollisuus ja tavallisen yhteiskunnan rinnalle on syntynyt oma rinnakkaisyhteiskunta, joka uhkaa monilla tavoin ruotsalaista demokraattista yhteiskuntaa. Osissa näitä vaikeita lähiöitä rikolliset pitävät jopa politiikkoja otteessaan.

Monet muutkin viranomaiset, kuten sosiaaliviranomaiset, kertovat rikollisten harrastavan painostusta ja tavallisilta yrittäjiltä kerätään suojelurahaa. Toisinaan yrittäjiä pakotetaan myymään yritystoiminta pilkkahintaan. Ihmisiä uhkaillaan ja autoja sytytetään palamaan.

Poliisia, palolaitosta ja ambulanssihenkilökuntaa kohtaan harrastetaan systemaattista kivitystä ja työn häirintää. Ulosottomies ja vakuutuskassan henkilökunta haluaa poliisisuojauksen toimiessaan näillä alueilla. Kaiken huipuksi Järvan alueelta aiotaan lakkauttaa viimeinenkin poliisiasema Kistasta. Näin ollen erittäin ongelmalliset Tukholman maahanmuuttajalähiöt Rinkeby, Tensta ja Husby ovat ilman poliisiasemaa.

Raportti jatkaa:

– Yhteiskunta ei ole varustettu käsittelemään tällaista suurta rikollisuuden lisääntymistä. Poliisilla ja muilla yhteiskunnan toimijoilla ei ole valmiutta käsitellä tätä problematiikkaa.

Kaiken lisäksi on tullut ilmi, että poliisi on kaunistellut tilastoja selvittelemällä pikkurikoksia. Ruotsin poliisin toimesta ei kertakaikkiaan ole näköpiirissä mitään ratkaisua asioihin. On esitetty kaikenlaisia keinoja, kuten asuntoja, koulu- ja työmahdollisuuksien lisäämistä ja muita tekijöitä, mutta niin kauan kuin rikolliset järjestöt pitävät valtaa ongelma-alueilla, ei näitä alueita ole mahdollista normalisoida.

Ja poliisipäällikkö Dan Eliasson pyytää kansalta apua.

 

Kansalainen.fi

Jukka Rahkonen su 25.06. 23:59

Kommentit: 2

Juha. ma 26.06.2017 12:48 0

Tämä heppu on Rahmisvainaan antaman sivistyksen pohjalla eräs suurimmista suvakeista ja siksi luonnollisesti Dan Eliasson (S) Ruotsin kaltaisessa maassa asemaansa on valittukin. Hän on ollut jarruna toimenpiteille muslimirikollisia vastaan ja suvakkimaisesti lässyttänyt sekä peitellyt, siloitellut lisättynä "puhumalla kauniisti, mutta täyttä paskaa"- (J.K. Paasikivi). Kenttäpoliisit ja Ruotsin syvät kansanrivit ovat vaatineet todellisia toimenpiteitä raiskauksille, ryöstöille, ryöstömurhille, pahoinpitelyille yms. mutta mikään ei ole muutttunut, vaan päinvastoin on innovaationa suurta huvittuneisuutta herättäen tarjottu "pullaa ja kahvia" uusruotsalais rikollisille. Ruotsi on siirtänyt vaikeiden päätösten teon ja sulkenut silmänsä Feministi- ja kokoomushallitusten aikana antaen ongelmien kasvaa Mount Everestin korkeuteen tekemättä mitään muuta kuin 10 -miljoonia maksaneiden erilaisten "hankkeiden" pystyttämiseksi, jotka ovat olleet pelkkää rahan haaskausta ja tyhjän kanssa. Nuo rahat olisi voitu aivan yhtä hyvin polttaa. Ruotsi on kaulaansa myöten nesteessä, mutta on olemassa ainoa tuskaisa verinen ja Jugoslavian sisällissotaan verrattava sota maan tyhjentämiseksi talo talolta "monikulttuurisuudesta" ja palautettava kaiken ollessa raunioina homogeeninen svenssonien viulu -sottiisi maa juhannussalkoineen kaikkineen. Tuo ei tule toteutuman ruotsalaisten yksin aloittamana koskaan ellei sitten koko Euroopan mittakaavainen "sisällissodan" luuta pyyhi sielläkin.

Juhani Sirkiä Hollolasta ti 27.06.2017 00:16 1

Kyllä se, että ruotsalaisen poliisiylijohtajan suulla todetaan: "Ruotsissa on 23 erittäin vaikeaa lähiötä ja vaikeita lähiöitä 61", osoittaa sen, että maahanmuuttoasiat ovat menneet Ruotsissa päin mäntyä! Valitettavasti Suomi on vauhdilla etenemässä samaan tilanteeseen kuin Ruotsi! Tilanne on Suomessa vielä melko hyvä, mutta odotetaanpa 10...15...20 vuotta! Liemessä, ja suurimmalta osalta itse keitetyssä liemessä ollaan! Voimme vielä kuitenkin kääntää tuhoisan kehityksen!Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Reijo Tossavainen

Median kenttäoikeus unohtaa kohtuuden. Tärkeintä ovat punavihreät klikkiotsikot.

Klo 11:43.

Arto Luukkanen

ÄsDeePee - sun rahaas himoitsee??

Klo 10:06.

Timo Vihavainen

Jussi Juonion nauru

Klo 10:03.

Professorin Ajatuksia

Koiran vastuu raiskauksista

Klo 10:02.

Henna Kajava

Islam - yhdestoista vitsaus -kirjan julkistamistilaisuus

ma 19.03. 00:47

videot