Sheriffin ohje terroristien hyökätessä: "Ampukaa takaisin"

"Meillä ei ole varaa istua kädet ristissä ja odottaa seuraavaa terrori-iskua"

Ulkomaat su 25.06.2017 21:46

Pitkän uran tehnyt floridalainen sheriffi Wayne Ivey on noussut suureen suosioon ladattuaan Facebookiin videon, jossa kannustaa ampumaan terroristeja takaisin. Video on otsikoitu ”Meillä ei ole varaa istua kädet ristissä ja odottaa seuraavaa terrori-iskua”.

Iveyn mukaan suurin osa palautteesta on ollut myönteistä. Video on jo levinnyt useille televisiokanaville ja Iveytä on myös haastateltu televisiossa. Sheriffi Ivey kertoo olevansa ”luultavasti yksi poliittisesti epäkorrekteimmista sheriffeistä koko maassa”.

1980-luvulta lähtien lainvalvontaviranomaisena toiminut sheriffi Ivey kertoo videolla, että terroristit käyttävät kaikenlaisia aseita vahingoittaakseen muita: ampuma-aseita, puukkoja, kuorma-autoja, vasaroita ja jopa räjähteitä. Iveyn mukaan terroristien ainoana tavoitteena on tappaa muita ihmisiä.

Ivey kertoo, että jokaisen tulisi itsensä ja perheensä vuoksi varautua hyökkäyksen varalta. Sheriffin mukaan kyse ei ole enää siitä, tapahtuuko isku, vaan kyse on siitä, missä ja milloin seuraava isku tapahtuu. Ivey toteaa, että terroristit tietävät, että ihmiset on koulutettu piiloutumaan ja pakenemaan, ja he laskevat suunnitelmansa sen varaan, ettei kukaan tee vastarintaa.

– Se, ettei tee mitään, tai toivoo, ettei mitään tapahtuisi, ei tule pelastamaan henkeäsi, sanoo Ivey.

Ivey muistuttaa, että hyökkäyksen tapahtuessa jokainen tulee olemaan yksin ensimmäisten minuuttien aikana ennen kuin poliisi saapuu paikalle. Siksi hän suositteleekin jokaista kantamaan asetta piilotettuna mukanaan, jos siihen on laillinen lupa.

– Ei ole epäilystäkään, että se vaatii rohkeutta hyökätä ihmistä kohtaan, joka aikoo tappaa sinut tai perheesi, mutta valitettavasti se voi olla ainoa keino pelastaa oma henkesi tai niiden ihmisten henki, joita sinä eniten rakastat, sheriffi Ivey sanoo.

Myös toinen floridalainen sheriffi, Grady Judd, on noussut julkisuuteen kannanotollaan varautua aseellisesti terroristeja vastaan.

– Aseistettu hyökkääjä ei laske sen varaan, että sinä taistelet vastaan. Hän suunnittelee hankkivansa aseen, hoitaa ammuskelun ja sinä olet vain helppo maali. No, helppojen maalien pitää ampua takaisin, toteaa sheriffi Judd.

 

Kansalainen.fi

 

Jukka Rahkonen su 25.06. 21:46

Kommentit: 2

Juha. ma 26.06.2017 12:32 0

Tuo on miehen puhetta, eikä homppelin, joka haluaa muslimiterroristien lisäämistä maahansa, vaikka loppupeleissä hänen itsensäkin tulee käymään perin ohraisesti. Mutta kansanvälisenä miehenä hän ei tunne "lentopelkoa", vaan suhtautuu asiaan luottavaisena "varmasta alastulosta", aivan kuten entinen urheiluselostaja kuvaili mäkihyppääjän suoritusta kultaisella 1980-luvulla. On pähkäpäistä, että jokaisen ampumatapauksen jälkeen hallitukset ja suvakit sun muut "liberaalit", jotka haluavat esikeittää valkoisen väestön pehmeäksi tuleville pommi-iskuille ja "summittaisille" ampumistapauksille, jotka kuitenkin lähtökohtaisesti osuvat pelkästään ja yksinomaan "vääräuskoisiin" läpi koko yhteiskuntaluokkien. Päinvastoin Eurooppaan pitäisi saada asehulluttomien vaatimuksesta huiolimatta oikeus kantaa asetta mukanaan, sillä yhteiskunnat ovat muuttuneet siitä, kun mannertamme asuttivat ainoastaan säälliset kristityt valkoihoiset ihmiset. On päivän selvää, että tuolloinkin meikäläisiin mahtuu aina päästään vialla olevia syntymä-hulluja ja myöhemmin tuon tilan saavuttaneita henkilöitä, joille ei pitäisi antaa edes ajokorttia koskaan. Näissä on molempia niin miehiä kuin naisiakin, koska edm. ovat "hypänneet miesten perässä kaivoon", joten näitä "kunnian kanoja" (huom. kunnian kukko) jotka ottavat miehen vastaan rapaojassa rahkasammal -patjalla vietettyjen aikojen jälkrrn kotikynnyksellä katseella, joka kertoo elämän syvimmän olemuksen. Koska Euroopan poliisit ovat munattomia kaneja, jotka juoksevat karkuun henkensä edestä muslimeita tajuamatta sitä tosiseikkaa, että kuta enemmmän nuo tänne kuulumattomat esihistorialliset luolamiehet pitävät meteliä, sitä raukkamaisempia he ovat kohdatessaan vastustusta ja samaa intonaatiota jota he itse haastavat. Valkoinen mies on kuitenkin mies eikä muslimi nainen, joka toimittaa nyrkkeilysäkin virkaa tuossa perin kotikutoisessa elämässä. Floridalaisen Sheriffin Wayne Iveyn kaltaisia miehiä ja naisiakin tarvitaan tässä suunnattomassa alennusti

Juha. ma 26.06.2017 12:33 0

alennustilassa, johon Yhdysvallat vaipui Barak Obaman hallinnon aikana ja nykytilaisessa Euroopassa, jossa meitä johtavat moniraajahalvautuneet ja koomassa maakaavat arkiaiset, jotka painavat kaasua sitä vastoin kuin pitäsi painaa jarru -talla pohjaan. Ja tehdä tekoja, joita ovat tehneet lukuisat suumiehet ja naisetkin ymmärtäessään mihin kaikki johtaa ja asettuneet tukemaan kansaansa sen sijaan kuin keskittyy haalimaan henkilökohtaista rikkautta ja mätänemään korruption sekä kunniattomuuden alhossa.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Reijo Tossavainen

Median kenttäoikeus unohtaa kohtuuden. Tärkeintä ovat punavihreät klikkiotsikot.

Klo 11:43.

Arto Luukkanen

ÄsDeePee - sun rahaas himoitsee??

Klo 10:06.

Timo Vihavainen

Jussi Juonion nauru

Klo 10:03.

Professorin Ajatuksia

Koiran vastuu raiskauksista

Klo 10:02.

Henna Kajava

Islam - yhdestoista vitsaus -kirjan julkistamistilaisuus

ma 19.03. 00:47

videot