Eurooppa antautuu radikaalille islamille: "Eurooppa on tekemässä itsemurhaa"

Pariisin yliopiston professori: "Eurooppalaiset johtajat ja poliitikot vain katselevat, kun Euroopan kaupunkien kokonaisia alueita muutetaan ulkomaisiksi vyöhykkeiksi."

Ulkomaat su 25.06.2017 13:10

Kaikki Euroopan poliittiset johtajat tietävät, että radikaali islam on pyyhkäissyt koko mantereen yli, mutta he eivät ole valmiita tarttumaan toimeen ja sulkemaan moskeijoita, ottamaan voimakkaasti takaisin hävittyjä alueita, pidättämään epäiltyjä ja karkottamaan ulkomaisia jihadisteja, näin toteaa Gatestone Instituutin artikkelissa Pariisin yliopiston professori Guy Millière, joka on kirjoittanut 27 kirjaa Ranskassa ja Euroopassa.

Sadat muslimialueet Euroopassa ovat islamilaisessa hallinnassa tuhansine potentiaalisine jihadisteineen - kätköksissä maahanmuuttajien joukossa ja valmiina murhaamaan.

Johtajat ovat täysin tietoisia radikaalin islamin julistamasta sodasta läntisessä maailmassa ja se on todellinen sota. He näkevät olevansa tilanteen vankeja eivätkä voi enää kontrolloida ja kääntää tapahtumien kulkua, joka edellyttäisi rajuja toimia, Millière painottaa.

Britannian poliittinen kommentaattori Douglas Murray kirjoittaa uudessa kirjassaan The Strange Death of Europe:

"Eurooppa on tekemässä itsemurhaa. Tai ainakin sen johtajat ovat päättäneet tehdä itsemurhan."

Murray ihmettelee, miksi eurooppalaiset eivät ole yksimielisiä tapahtumien kulusta.

5. kesäkuuta 2017 Lontoossa pidetään minuutin hiljaisuus Potters Field Parkissa ja osoitetaan kunnioitusta kolme päivää aiemmin tapahtuneelle London Bridgen jihadistihyökkäyksen uhreille. Paikalle tuodaan kukkia, kynttilöitä ja kylttejä, joissa lukee tyypillisen tavalliset sanat: "yhtenäisyys, rauha ja rakkaus". Kasvot ovat surullisia, mutta jälkeäkään vihasta terrorismiin ei ole näkyvissä.

Lontoon muslimipormestari Sadiq Khan pitää puheen korostaen, että tappajilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Muutaman tunnin kuluttua hyökkäyksestä myös Britannian pääministeri Theresa May kieltäytyy syyllistämästä islamia, mutta rohkenee puhua "islamistisesta ääriliikkeiden toiminnasta". Häntä syytetään heti maan jakamisesta.

Vaalipäivänä 8. kesäkuuta hänen konservatiivinen puolueensa menettää enemmistön alahuoneessa. "Demokraattisosialisti" Jeremy Corbyn johtaa työväenpuolueen kolmenkymmenen paikan lisäykseen ja puolustaa terroristeja vaatimalla Britanniaa lopettamaan osallistumisensa Islamilaisen valtion vastaiseen kampanjaan.

Huolimatta kolmesta hyökkäyksestä kolmessa kuukaudessa Britannia ei näytä siltikään valitsevan valppaaampaa ja päättäväisempää suuntaa. Kesäkuu ei ole vielä edes ohi, mutta media tuskin puhuu enää terrorismista. Tuhoisa tulipalo tuhoaa tornikerrostalorakennuksen North Kensingtonissa tappaen sen asukkaita ja uhrien sureminen näyttää täysin poistaneen kaikki muistot terrori-iskuissa surmansa saaneista.

Sitten aamuyöllä 19. kesäkuuta mies ajaa pakettiautolla muslimien päälle Finsbury Parkin moskeijan liepeillä Lontoossa. Britannian tärkeimmäksi uhkaksi esitetään heti useissa sanomalehdissä "islamofobiaa", huomauttaa Pariisin yliopiston professori Guy Millière.

Hänen mukaansa Iso-Britannia on maa, jossa jo vuosikymmenten ajan islamistit ovat voineet "mukavasti järjestää jihadia ja murhia". Vaikka Britannian hallitus on kieltänyt useimmat jihadistiliikkeet, sitä enemmän on ilmaantunut lisää "hillitympiä" järjestöjä, jotka levittävät kuitenkin aivan samaa viestiä.

Islamilainen Eurooppafoorumi esimerkiksi kuvaa itseään "rauhalliseksi", mutta on kaikkea muuta. Eräs toinen oli Anwar al-Awlaki joka vuosien ajan suunnitteli al-Qaidan toimintaa, kunnes hänet tapettiin Jemenissä vuonna 2011. Islamilainen ihmisoikeuskomissio käyttää "ihmisoikeuksien puolustamisessa" kieltä, jolla se levittää väkivaltaisia lausuntoja juutalaisia ja länttä vastaan.

Kaikkein mahtipontisimmat radikaalisaarnaajat ovat kaikkea muuta kuin kadonneet. Tunnetuin heistä, Anjem Choudary tuomittiin viideksi vuodeksi ja kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen hänen avoimesta tuestaan Islamilaiselle valtiolle, mutta sadat imaamit ympäri maata jatkavat samanlaista toimintaa. No-go-alueet, jonne "vääräuskoisilla" ei ole mitään asiaa, jatkavat kasvuaan suurissa kaupungeissa ja shariatuomioistuimet jatkavat edelleen omien islamilaisten lakiensa soveltamista rinnakkaisena "oikeudenmukaisuuden muotona".

Khuram Shazad Butt, yksi kolmesta London Bridgen terroristista nostaa Islamilaisen valtion lipun kameroiden edessä ja esiintyy Britannian jihadidokumentin päähenkilönä ja silti poliisi pitää häntä "vain alhaisena tärkeysjärjestyksessä ja vähemmän tärkeänä". Manchesterin tappaja Salman Abedi matkusti Libyaan ja Syyriaan koulutukseen, ennen kuin hän päätti toimia. Hän pystyi helposti ylittämään rajat kenenkään pysäyttämättä, professori korostaa.

Millièren mielestä vasemmistolaiset brittipoliitikot ovat jo kauan sitten päättäneet heittäytyä terroristien avunantajiksi ja rikoskumppaneiksi. Konservatiivit eivät ole tehneet sen enempää sen jälkeen, kun brittiläinen konservatiivipoliitikko Enoch Powell vuonna 1968 herätti metelin kuuluisalla "Rivers of Blood" -puheellaan.

"Britannian konservatiivit välttelivät vain aihetta ja tulivat lähes yhtä omahyväisiksi kuin poliittiset vastustajansa", Millière tykittää.

Enoch Powell arvosteli puheessaan voimakkaasti jo silloista maahanmuuttopolitiikkaa ja ennusti, että jatkamalla samaan malliin "tulemme katselemaan kansakuntaa, joka innokkaasti kokoaa omaa hautajaisroviotaan".

Vuonna 2002 Margaret Thatcher esitti islamismin "uutena bolshevismina" ja totesi, että "suurin osa muslimeista tuntee mielipahaa" terrorismista. Hän kuvaili "jihadistivaaraa" sanomatta sanaakaan radikaalimuslimien leviättämästä islamismista omassa maassaan.

Vuonna 2015 David Cameron sanoi:

"Me tarvitsemme paljon islaminuskoisia miehiä ja naisia brittiyritysten kärkipaikoille, enemmän muslimisotilaita korkeimpiin komentoasemiin, enemmän muslimeja parlamenttiin ja johtavan asemiin."

Olleessaan Britannian UKIP -puolueen kärjessä Nigel Farage sanoi maassa olevan muslimien "viides kolonna".

Huolimatta Brexit -kansanäänestyksestä ja sen islamisaation heikentämisyrityksestä, Britannialle on täysin leimallista eurooppalainen tappiotila, joka syövyttää sen olemassaoloa ja on läsnä kaikkialla Euroopassa.

Kulttuurirelativismi on saanut jalansijaa. Lännen vastaisen historian vähittäinen uudistaminen on saavuttanut median, kulttuurin, politiikan ja koulutuksen.

Muslimimaahanmuuttajia on saapunut yhä enemmän eikä heitä ole rohkaistu integroitumaan tai kunnioittamaan maita, joihin he ovat tulleet. Koulussa heidän lapsensa ovat kertoneet, että Euroopan suurvallat ovat häirinneet muslimimaailmaa ja että muslimikulttuuri on vähintään yhtä kunnollinen ja arvostettava kuin länsimainen, ehkä jopa enemmän.

Näin muslimipiirit syntyivät. Radikaali islam levisi. Jengit ja imaamit alkoivat hallita kaikkia lähiöitä.

Kun väkivaltaisuudet puhkesivat ja mellakoita tapahtui, eurooppalaiset poliitikot päättivätkin lepyttää heitä. Jatkuvasti joka puolella toistettiin, että maahanmuuton ja islamin kritisoiminen on "rasistista", professori Millière selvittää.

Eurooppalaiset johtajat ovat selvillä siitä, että pysäyttämätön väestön korvaaminen on käynnissä Euroopassa ja että hyökkäykset tulevat lisääntymään. Millièren näkemys on, että he puhuvat ikään kuin vain rajoittaisivat vahinkoja, mutta eivät estä niitä.

"Euroopan väestöissä näemme, mitä tuleman pitää. Johtajat vain katselevat, kun Euroopan maaperällä kaupunkien kokonaisia alueita muutetaan ulkomaisiksi vyöhykkeiksi."

Millière toteaa artikkelinsa lopuksi, että he (johtajat)näkevät iskut, haavoittuneet ja ruumiit.

"Siitä huolimatta näyttää siltä, että he ovat yksinkertaisesti menettäneet tahtonsa taistella ja näyttävät valinneensa vaihtoehdoksi antautumisen."

Tytti Salenius su 25.06. 13:10

Kommentit: 4

Saara su 25.06.2017 13:51 1

Professori Millière puhuu täyttä asiaa. Kunpa häntä ja muita vastaavaa sanomaa kertovia alettaisiin vihdoin kuunnella. Euroopan poliitikot menetttelevät sinisilmäisen hölmösti maahanmuuttopolitiikan ja terrorismin suhteen.

Pertti su 25.06.2017 14:19 2

Eilen Ruotsin poliisi julkaisi raportin rikollisuuden kehityksestä maan eri alueilla. Raportissa poliisi pyysi yleisön apua.

Enää ei puhuttu no go- alueista vaan kerrottiin alueista 'utsatta områdena'. Niiden määrä on edelleen lisääntynyt. Päähän ampumiset, käsikranaatit ja pienten lasten osallistaminen rikoksiin mainittiin.

En huomannut, että suomalaisessa mediassa olisi mainittu uudesta raportista mitään. Tänään ruotsalaiset poliitikot näyttävät tulkitsevan, että islamismilla ei ole osuutta asiaan. Sen sijaan poliisijohtajaa vaaditaan erotettavaksi.

Juha. su 25.06.2017 16:04 1

Olen luullut olevani ainoa pessimistinen, joka keuhkoaa Islamin tuomasta vaarasta tai pahemminkin Euroopan muuttumisesta musliemien hallitsemaksi kalifaatiksi, jossa alkuperäräiset asukkaat tullaan yksinkertaisesti teurastamaan kaikkien Koraanissa olevien "pyhien" paloittelu ohjeiden mukaisesti. Sillä jos kunnon muslimi ei niin tekisi, hän itse päätyisi kasan päällimmäiseksi. Oletteko törmänneet tai kuulleetkaan muslimista, joka puhuisi (huutaisi) humanismista ja toisen ihmisen kunnioittamisesta??? Tuskinpa. Toki taqyiiaa suoltaen, mutta kristittynä valkoisen rodun edustajana katson asioita lähtökohtaisesti, että jos jotain sanotaan, sen täytyy olla tosipuhetta. Suurin osa Suomenkin kansasta nukkuu ruususen unta ja kuvittelee eläväsä elämää kuten joskus 1990-luvulla tai vieläpä vuosikymmentä aikaisemmin. Linnut laulelevat, grillillä tirisee makkara tai sianliha, teransseilla istutaan tuopin ääressä jutustellen niitä näitä, aurinkokin paistaa ja kaikkea muuta mukavaa. Lännen ja meidän 70-vuotta kestänyt rauhan aika kylmine sotineen on tulemassa päiviensä päähän ja meitä odottaa sota, jonka toisena osapuolena eivät ole toiset eurooppalaiset. Vaan eläinten asteella olevat 1400-vuotta wanhojen rituaalimurhien harjoittajien serkku avioliittojen kierouttamat uskonkiihkoiset mielipuolet, jotka eivät tunnusta alkeellisimpiakaan inhimillisyyden tai ihmisyyden perussääntöjä, koska he ovat alkukantaista vihaa täynnä olevia olentoja joden "uskonto" perustuu vihalle ja kuolemalle sekä vääräukoisten avoimelle mitä raaimmin tavoin surmaamiselle, jossa viedään kaikki kunnia ja kunnioitus toista ihmistä kohtaan hänen kuolemansakin hetkellä. Eurooppa johtavat raukat, jotka eivät kykene tekemään välttämättömiä päätöksiä, jotka johtaisivat sotaan, mutta samalla aloitteen ottaminen omiin käsiinsä johtaa vähempiin kärsimyksiin valkoisen miehen ja naisen kohdalla. "Hyökkäys on paras puollustus." Länsi nukkuu ja kyyristelee kuten ennen WWII, jolloin se nöyristeli Adolf Hitleriä kuvitellen

Juha. su 25.06.2017 16:05 0

hänen nälkänsä sammuvan sillä, että hänen kitaansa heitetään maa toisensa jälkeen ajatellen vain oman maansa etua juosten pakoon vastuuta, jota ei voi väistää sillä se paperi on allekijoitettava verellä silloin kun Kohtalon Herra on sen asettanut ehdoksi ja määräksi, joka on päättyvä kuten sen oli aika alkaakin.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Reijo Tossavainen

Median kenttäoikeus unohtaa kohtuuden. Tärkeintä ovat punavihreät klikkiotsikot.

Klo 11:43.

Arto Luukkanen

ÄsDeePee - sun rahaas himoitsee??

Klo 10:06.

Timo Vihavainen

Jussi Juonion nauru

Klo 10:03.

Professorin Ajatuksia

Koiran vastuu raiskauksista

Klo 10:02.

Henna Kajava

Islam - yhdestoista vitsaus -kirjan julkistamistilaisuus

ma 19.03. 00:47

videot