Ruotsi: muslimi puukotti matkustajia ja syytti "rasismista", koska hijabiin pukeutuneen naisen lippu tarkastettiin

Hussain aloitti valistamaan junavaunussa olevaa järkyttynyttä yleisöään tasa-arvosta, huutaen kaikille, että "jokainen on yhtä arvokas" ja vaatien heitä osoittamaan hänelle kunnioitusta

Ulkomaat su 18.06.2017 11:23
Breitbartin artikkeli 15.6.2017

Irakilainen muslimimies matkusti junalla Tukholmasta Hallsbergiin ja yllättäen hyökkäsi kylmäverisesti veitsen kanssa matkustajien kimppuun, koska musliminaista pyydettiin esittämään matkalippu. Mies syytti kaikkia rasismista, kertoo Breitbart.

Karim Alaa Hussain, 25, raivostui kun naiskonduktööri pyysi tuntematonta huntuun pukeutunutta naista esittämään matkalippunsa.

Musliminainen valitti, että häntä oli jo kerran aiemmin pyydetty näyttämään lippunsa. Silminnäkijät todistivat konduktöörin käyttäytyneen "erittäin kohteliaasti ja korrektisti".

Hussain oli kuitenkin asiasta eri mieltä Fria Tiderin kertoman mukaan sekä oikeuden asiakirjojen mukaan, jotka Breitbart London sai nähtäväkseen.

Hussain ponkaisi jaloilleen ja vaati saada tietää minkä takia naiskonduktööri oli pyytänyt saada nähdä naisen lipun. Konduktööri vastaus, että "hän on tekemässä vain työtään" ei kelvannut Hussainille, joka raivostui vastauksesta.

Muut matkustajat yrittivät rauhoitella Hussainia, mutta se vain lisäsi hänen raivoaan. Hän syytti heitä rasismista, varsinkin yhtä matkustajaa ja alkoi lyömään tätä kasvoihin.

Hussainin valitsema uhri puolustautui ja sai painittua Hussainin laittiaan, mutta irakilainen pääsi vapautumaan otteesta ja veti esiin pitkän keittiöveitsen ja puukotti sillä miestä neljä kertaa kylkeen ja selkään aiheuttaen miehelle hengenvaaralliset sisäiset verenvuodot.

Silminnäkijät kuvailivat kuinka raivostunut muslimi Hussain pomppi sen jälkeen ympäri junavaunua "kuin olisi voittanut kansallisen mestaruuden", huitoen ja esitellen veristä veistään kauhuissaan olevien matkustajien edessä ja vaatien erästä isää ja tämän tyttöä tunnustamaan ovatko "hekin rasisteja".

Hussain aloitti sen jälkeen valistamaan junavaunussa olevaa järkyttynyttä yleisöään tasa-arvosta, huutaen kaikille, että "jokainen on yhtä arvokas" ja vaatien heitä osoittamaan hänelle kunnioitusta, samaan aikaan kun hänen uhrinsa makasi vertavuotaen vaunun lattialla.

Kun juna pysähtyi seuraavalla asemalla, Hussain pakeni aseman puistoon, josta poliisi otti hänet kiinni.

Hän kertoi poliiseille toimineensa vain itsepuolustukseksi ja olevansa "ylpeä" siitä mitä oli tehnyt. Oikeus tuomitsi hänet kuitenkin kahdeksan ja puolen vuoden vankeuteen.

Hussainilla on erittäin pitkä rikosrekisteri ja hänen olisi pitänyt olla istumassa kolmen ja puolen vuoden tuomiotaan iskun aikaan, mutta hänen tuomiotaan oli lyhennetty ja hän oli vapautettu aikaisemmin.

Häntä ei olla karkoittamassa Ruotsista tuomionsa jälkeen, koska hänet on palkittu EU kansalaisuudella vuonna 2008 huolimatta lukuisista aiemmista rikoksistaan jo tuolloin.

Jukka Rahkonen su 18.06. 11:23

Pääuutiset

blogit

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

videot