Paluu natsiaikaan?

"Samalla kun eliittimme näkee natsismia sielläkin missä sitä ei ole, se ei ole huomaavinaankaan natsismin rodunjalostusoppia ja heikkojen tuhoamista vahvempien ehdoilla"

Kotimaa la 17.06.2017 00:34
Professori Tapio Puolimatka

Puoluekokouksessa äänestyksen yhteydessä tapahtunut käsien nosto herättää syytöksen natsitervehdyksestä. Natsiaikaan nähdään viittaus myös siinä, että poliittisen kampanjan yhteydessä jaetaan 88 ämpäriä. Lukumäärällä nähdään olevan symbolinen merkitys. Samaan aikaan tuskin ketään näyttäisi häiritsevän se, että Suomessa käytetään sikiöseulontoja rotuhygieeniseen tarkoitukseen, kirjoittaa professori Tapio Puolimatka Seurakuntalaisessa.

Vammaisten lapsen abortoimista perustellaan esimerkiksi halulla säästää lasta kärsimykseltä: elämä vammaisena on oletettavasti niin kärsimyksentäyteistä, että vammaisen lapsen on parempi kuolla. ”Tapan sinut, koska rakastan sinua.”

Professori Theresia Degenerin mukaan tällainen perustelu on peräisin kansallissosialistien rodunjalostusopillisesta ajattelusta, jonka mukaan vammaisuus on este sekä perheen että vammaisen yksilön onnelle, Puolimatka jatkaa.

Puolimatkan mukaan tätä samaa argumenttia käytetään silloinkin, kun abortoidaan lapsia, joiden elämä on todennäköisesti erityisen onnellista. Down-lapset pystytään usein tunnistamaan sikiödiagnostiikalla. Aborttia ei kuitenkaan tässä tapauksessa voida perustella lapsen odotettavissa olevalla kärsimyksellä, koska Down-lapset ovat poikkeuksellisen onnellisia lapsia.

”Jos voimme tappaa, voimme tehdä mitä tahansa – ja historioitsijat tulevat kirjoittamaan, että 1900-luvun viimeiselle vuosikymmenelle tultaessa lukuisa joukko miehiä ja naisia maapallon kaikkein hemmotelluimmassa yhteiskunnassa oli alkanut pitää normaalina ja haluttavana sitä, että sairaat, heikot ja avuttomat ihmiset tapettaisiin. Kun he olivat köyhä maa, he eivät niin ajatelleet; nyt voimansa ja menestyksensä päivinä he ovat muuttaneet mielensä. Kohdun hämärässä nukkuvat vauvat heräsivät siihen, että veitsenterävät kanyylit imivät ja repivät heidän pehmeät nuoret jäsenensä. Valkeapukuiset hoitajat paimensivat harmaantuneita ja hajamielisiä isoäitejä kuolemaan. Monet lääkärit alkoivat pitää itsemurhaa lääkkeenä.”, Puolimatka siteeraa hallintotieteen ja filosofian professori J.Budziszewskia.

Kun kuoleman kulttuuri syöpyy yhä olennaisemmaksi osaksi yhteiskuntaa, kukaan ei lopulta ole sen tarjoaman ”hoidon” ulottumattomissa.

"Samalla kun eliittimme näkee natsismia sielläkin missä sitä ei ole, se ei ole huomaavinaankaan, että natsismin rodunjalostusoppi ja heikkojen tuhoaminen vahvempien ehdoilla on syöpynyt yhä olennaisemmaksi osaksi yhteiskuntamme käytänteitä", Puolimatka päättää kirjoituksensa.

 

 

Jukka Rahkonen la 17.06. 00:34

Kommentit: 2

Juha. la 17.06.2017 18:10 0

"Professori Theresia Degenerin mukaan tällainen perustelu on peräisin kansallissosialistien rodunjalostusopillisesta ajattelusta, jonka mukaan vammaisuus on este sekä perheen että vammaisen yksilön onnelle, Puolimatka jatkaa." Nykyajan globalistinen kvarttaalitalous ja kaiken yksityistäminen kansallisvaltion sisällä johtaen kolmanteen vaiheeseen eli kenkkäämällä se ylikansallisille korporaatioille useinmiten juutalaisomisteiselle taloudelliselle tai " rahalaitoskeskittymälle, joka toimii veroparatiisista käsin, joten se ei edes maksa minkäänlaisia veroja, mutta sitä vastoin Suomen kaltainen maa antta kaikki tuet, avustukset, huojennukset ja päälle päätteeksi vastuuvapauden itselleen (valtio) ja ulkomaiselle kapitalistille.

Kansallissosialismi perusti rotuoppinsa ja yleensäkin oman rotunsakin puhtauden ja terveyden suosimalla ja pyrkimällä jopa jalostamaan parittamalla puolueen nimissä saksalaisia miehiä ja naisia keskenään, jotka omasivat hyvät "ominaisuudet" aivan kuten esim. koirien kohdalla. Se, että Adolf Hitler "Mein Kampf" -kirjassaan paalutti arjalaisen rodun ylivertaisuutta muita kohtaan, mutta myös luokitellen Länsi-Eurooppalaiset kansat myös useimmat niistä "kelvollisiksi", koska niissä oli tarpeeksi arjalaisia piirteitä ja yhteistä perimää, joka koski myös Suomea kuten muitakin Pohjosmaita. Adolf Hitler vihasi yli kaiken Itä-Eurooppalaisia, koska ne olivat ali-ihmisiä ja täten kelvottomia muuhun kuin orjiksi ja tapettaviksi. Erityisesti tämä näkemys pääsi huippuunsa Neuvostoliitossa, joita pidettin aasialaisina mongoleina ja slaavilaisena roskaväkenä (olen kuullut tuon hiljattain jossain yhteydessä?).

Juha. la 17.06.2017 18:20 0

Esim. nykyajn kapitalistisesta järjettömyydestä ja vinoutuneesta "humanismista" on tuossa asiassa paljon meitä edellä olevassa Hollannissa, jossa voi esim. 15-vuotias vakavaa masennusta sairastava henkilö itse omalla valtuutuksellaan tilata itselleen "eutanasian" lue: yhteiskunta-avusteisen itsemurhan, koska vakavan debression tuossa vaiheessa oleva mielentila ja olo on äärimmäisen paha ja kuoleman toiveiden ollessa "korkealla" keinona paeta tuota helvetillistä mielentilaa ja näköalattomuuden tunnetta. Edes vanhemmilta ei tarvitse pyytää lupaa, eikäpä yhteiskunta ilmeisesti yritäkään juuri satsata tosissaan sairaan nuoren parantamiseksi terapialla ja lääkityksellä, jota vielä ajan muodin mukaisesti pidetään vaihtoehtona hoidossa huonompana kuin kuolemaa. Pauhataan lääkkeiden sivuvaikutuksista, mutta asia kiikastaa ainoastaan siitä, että Sipilän talkoohengen mukaisesti Mielenterveystyöstä niin laitospaikkojen ja avohoidon suhteen leikataan raskaalla kädellä, joten resursseja ei edes ole niin pitkälliseen hoitoon ja urakkaan jota tuo vaatii. Yhteiskunta on tullut siihen pisteeseen, että jokaisen täytyy ymmärtää nyt se tosiasia elämässä paras apu on oma apu ja täytyy seistä omilla jaloillaan, silla yhteiskunta on pessyt kätensä panostaakseen "maahanmuuttajiin", joita he eivät edes ole vaan elätettäviä lemmikkieläimiä, jotka sulostuttavat niiden elämää, jotka eivät ota heistä mitään vastuuta. Ei rahallista, eikä pataan.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Professorin Ajatuksia

Valaisevia mellakoita

Klo 11:15.

Timo Vihavainen

Kaksi miljoonaa tuli täyteen

la 21.07. 19:43

Arto Luukkanen

Ay-porhot ja SDP - ruunan kummit?

pe 20.07. 20:22

Petteri Hiienkoski

Onko YLE korjannut Trump-uutisointiaan vastuullisemmaksi?

to 19.07. 05:17

Heikki Porkka

Nelson Mandelasta maan rakoon

ke 18.07. 11:54

videot