Slovakia esti Islamia saamasta virallisen uskonnon asemaa jo viime vuonna

Maan pääministeri Robert Fico on toistuvasti sanonut, ettei Slovakiassa ole Islamille sijaa.

Ulkomaat pe 09.06.2017 22:52

Express raportoi joulukuussa, että Slovakia on asettanut lain, joka estää Islamia saamasta virallisen uskonnon asemaa maassa. Asiasta uutisoi tänään Nykysuomi.

Slovakian parlamentti asetti lain, joka nosti virallisen uskonnon asemaan tarvittavan jäsenmäärään 20 000:sta 50 000:en. Laki meni läpi 2/3 äänienemmistöllä.

Tämä käytännössä estää Islamia saavuttamasta virallisen uskonnon asemaa, joka mahdollistaisi valtion avustusten saamisen ja koulujen perustamisen, kirjoittaa Nykysuomi.
 

Slovakiassa on alle 5000 muslimia eikä yhtään virallista moskeijaa.

Slovakian kansallismielisen puolueen puheenjohtaja sanoi: ”Me teemme kaiken mahdollisen ettei tänne rakenneta yhtään moskeijaa tulevaisuudessa.”

Maan pääministeri Robert Fico on toistuvasti sanonut, ettei Slovakiassa ole Islamille sijaa.

Asiasta raportoi Express: EU MIGRANT FALLOUT: Slovakia passes law to BAN Islam from being registered as a religion

Jukka Rahkonen pe 09.06. 22:52

Kommentit: 2

Juha. la 10.06.2017 09:36 0

Mukavaa, että edes jossain ollaan viisaita. Kuinka tälläinen kansakunta kuin Suomi voi olla vielä edes olemassa, sillä tyhmyys on käsinkosketeltavaa. Suomi on ikuinen periferia ja vain 5 miljoonainen kansa kuului se millaiseen "liittoon" hyvänsä. Se, että suomalaiset poliitikot heiluttavat häntäänsä ja noutavat joka kalikan minkä EU:n globalistit heittävät. Tämän kansakunnan arvostus ja perustaa poljetaan vain yhä alemmaksi ja alemmaksi. Sillä jokainen tietää kaveriporukassa ainakin yhden tuon kaltaisen tyypin, jonka arvostus ja asema joukossa on nollassa, eikä se tule siitä miksikään muuttumaan edes tuhannessa vuodessa. Päinvastoin häntä pidetään mukana vain siksi, että hän on jatkuva naurun aihe ja hänellä teetetään mitä kummallisimpia tehtäviä tämän saappaan nuolijan edes tajutessa, että kuinka häntä vedätetään ja pilkataan.

Saara su 25.06.2017 14:02 0

Slovakia on tosiaan tehnyt viisaan ratkaisun. Ilmeisesti islam voi olla vain näennäisesti maltillista, ja siellä missä se kuuluu uskonnonvapauslain piiriin, on mahdotonta valvoa radikalisoitumisilmiötä saati kitkeä sitä pois.

Olen Juhan kanssa samaa mieltä siinä, että Suomen kansa on liian pieni tekemään isojen Euroopan maiden virheitä tässä asiassa. Joku itsesuojeluvaisto pitäisi tälle kansalle herätellä...Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Jukka Hankamäki

Gallup-kannatusten salaisuus

ke 17.01. 18:42

Timo Vihavainen

Usko ja usko

ke 17.01. 17:04

Professorin Ajatuksia

Orwellilainen uuskieli vaihteeksi vastatuulessa

ke 17.01. 17:01

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01. 08:44

Reijo Tossavainen

Huhtasaari halutaan vaieta "kuoliaaksi". Koska persu.

ti 16.01. 11:00

videot