Lontoon pormestarilta kysyttiin miten 400 jihadistia voi edelleen kulkea vapaana Lontoossa - järkyttävä vastaus

Sadiq Khan, on yhä vakuuttunut siitä, että Lontoo on "maailman turvallisin globaali kaupunki."

Ulkomaat to 08.06.2017 23:49
Lontoon muslimipormestari Sadiq Khan neuvottomana Good Morning Britain haastattelussa 6.6.2017

Lontoon muslimipormestari, Sadiq Khan, on yhä vakuuttunut siitä, että Lontoo on "maailman turvallisin globaali kaupunki.", kertoo haastattelusta raportoinut Dailywire.

Lontoossa juuri seitsemän viatonta siviiliä murhattiin kylmäverisesti islamilaisten terroristien toimesta, joiden tiedossa olleet taustat olivat täynnä hälyyttäviä ja näkyviä merkkejä, mukaanlukien jopa avoin esiintyminen brittiläisessä dokumentissa The Jihadis Next Door!

Kun Lontoon ensimmäinen muslimipormestari oli silminnähden vaikeuksissa kun hän ei pystynyt antamaan mitään kunnollista vastausta Good Morning Britain ohjelman juontajalle Piers Morganille kysymykseen miten hän aikoo turvata kaupunkinsa islamilaista terrorismia vastaan.

Morgan aivan erityisesti kysyi Khanilta mitä Lontoo aikoo tehdä niille raportoiduille neljälle sadalle jihadistille, jotka ensin lähtivät asein taistelemaan Isiksen riveihin ja sen jälkeen ovat palanneet takaisin Lontooseen asumaan.

"En millään pysty seuraamaan 400 ihmistä", Khan vastasi, perustellen voimattomuuttaan lukuisilla budjettileikkauksilla, jota hän piti hyvänä syynä sille, että nämä todennäköiset tappajat kulkevat vapaina ilman seurantaa. 

"Mikä ihme voisi olla sen tärkeämpää kuin Syyrian jihadistien riveistä palaavat, joiden tarkoituksenaan on tappaa Brittejä?" Morgan painosti haastattelussa. "Miksi se ei ole kaikken tärkein asia? Miksi näiden ihmisten ylipäätään annettiin tulla tänne takaisin ja sitten Lontoon pormestarilla ei näytä olevan harmainta aavistustakaan missä kukaan näistä on? Kaikella kunnioituksella, mutta missä he nyt ovat?"

"Se on eräs kysymyksistä johon, luonnollisesti, poliisi ...", Khan kierteli.

"Mutta sinähän tässä olet pormestari!", ärsyyntynyt Morgan keskeytti. 

Khan on jo aiemmin ohittanut olankohautuksella mahdollisuudet puuttua islamilaiseen terrorismiin. Syyskuussa muslimipormestari tuli kuuluisaksi sanoessaan, että terrorismi on vain “osa normaalia elämää isossa kaupungissa."

Aivan äskettäin Khan ohjeisti kaupunkinsa asukkaita julistamalla että "ei ole mitään syytä olla varuillaan", sen takia että kaupungissa oli valtavasti poliiseja liikenteessä lauantaiyön iskun jälkeen.

 

Jukka Rahkonen to 08.06. 23:49

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

videot