Blogi: Heikki Porkka, ke 07.06.2017 22:33

Islamilaisen terrorismin ydin

Islamilaisen kalifaatin (Isis) julkaisussa kiistetään lähes täydellisesti suomalaisten ”islam-asiantuntijoiden”, poliitikkojen ja valtamedian enemmistön väitteet islamilaisen terrorismin syistä, joiksi on mainittu a) eriarvoistuminen, b) syrjäytyminen, c) vähäinen keskustelu ja d) ilmastonmuutos.

Sen sijaan Isis kertoo terrorismin ydinsyyksi saman, josta tuhannet imaamit saarnaavat moskeijoissa ja jonka perusteella islam on ollut vuosisatojen ajan sodassa vääräuskoisia vastaan.

Seuraavassa on tiivistettynä kalifaatin Daqib-julkaisun sivulta 30 alkavan artikkelin ”Why we hate you & why we fight you” –sisältöä:

”Ennen kaikkea vihaamme teitä [vääräuskoisia, ateisteja, ylipäätään länsimaailmaa],

1. koska te olette vääräuskoisia

2. koska sallitte sen minkä Allah kieltää (esim. homoseksuaalisuus), kiellätte minkä Allah sallii, ja erotatte uskonnon valtiosta

3. koska länsimaissa on ateisteja

4. koska länsimaat pilkkaavat islamia, profeettoja ja sharialakia

5. koska länsimaat pommittavat ja niiden nukkehallitsijat sortavat muslimeja

6. koska länsimaiden joukot miehittävät muslimimaita”

Eriarvoisuutta, köyhyyttä, keskustelun puutetta, ilmastonmuutosta tai syrjäytymistä ei mainita lainkaan. Tai jos tarkkoja ollaan, eriarvoisuus ilmenee listalla siten, että fundamentaaliset muslimit kohottavat itsensä vääräuskoisten yläpuolelle.

Kohdat 5 ja 6 sopivat länsimaiseen ajatusmalliin, mutta mitä artikkeli sanoo niiden merkityksestä?

"On tärkeää ymmärtää, että vaikka väitetään ulkopolitiikkanne olevan se, mikä ylläpitää vihaamme, se on vain toissijainen syy, jonka vuoksi sijoitimme sen listan loppuun.

Tosiasiassa, vaikka lopettaisitte pommittamisemme, vangitsemisemme, kiduttamisemme, halventamisemme ja maidemme kaappaamisen, vihaisimme teitä silti, koska tärkein syymme vihata teitä ei lakkaa olemasta ennen kuin palaatte islamiin.

Vaikka maksaisitte jizyaa (vero, jonka ei-muslimit maksavat muslimeille) ja eläisitte nöyryytettyinä islamin vallan alla, vihaisimme teitä silti. Epäilemättä lopettaisimme sotimisen teitä vastaan, kuten lakkaisimme sotimasta ketä tahansa kanssamme liiton tehnyttä vääräuskoista kohtaan, mutta emme lakkaisi vihaamasta teitä."

 

Lännessä terrorismin ehkäisyyn esitetyt ja toteutetut toimet perustuvat linjauksiin, joilla on hyvin vähän tekemistä sen kanssa, mitä terrorismia harjoittavat muslimit itse kertovat toimintansa perussyyksi.

Terroristien, kuten satojen tuhansien muiden muslimien mielestä meitä tapetaan siksi, koska olemme vääräuskoisia. Islamin fundamentaalinen tulkinta eli islamin pyhien kirjojen ohjeiden sananmukainen noudattaminen ja Muhammedin esimerkillisen elämän matkiminen ovat terrorismin ydinsyyt.

Erityisen ikäväksi asian tekee se, että miljardi (1 000 000 000) maailman muslimia kuuluu joukkoon fundamentaaliset muslimit. Fundamentaalisia ovat ne, jotka haluavat sharian olevan asuinmaansa laki ja jotka pitävät jihadismia hyväksyttävänä asiana. Heitä on Suomessakin tuhansia.

Tosiasia on myös se, että kymmenet miljoonat muslimit suhtautuvat myönteisesti terrori-iskuihin, esimerkiksi itsemurhapommituksiin, koska katsovat vääräuskoisiin kohdistuvan terrorin olevan oikeutettua koraanin opin ja Muhammedin esikuvallisuuden mukaisesti.

 

Läntisten sivistyssilmälasien läpi asioita tarkastelevat poliittiset johtajat eivät kykene näkemään islamin todellisuutta vaan elävät harhassa, jonka mukaan kaikki maailman ihmiset rakastavat demokratiaa ja länsimaista elämänmuotoa.

Todellisuudessa islam ei hyväksy demokratiaa eikä ihmisoikeuksia. Pelkästään tämän totuuden pitäisi kertoa lännen johtajille, että terrorismin syiden etsiminen pääasiassa syrjäytymisestä ja eriarvoisuuden tunteesta ovat harhapolulla kulkemista.

Samaan päätelmään on tullut myös UPI:n [ensimmäinen rehellinen] islamilaista terrorismia tutkiva Olli Ruohomäki, jonka mukaan ainoastaan syrjäytyneiden ja mielenterveysongelmaisten esittäminen islamilaisen terrorismin toteuttajiksi on ”täyttä potaskaa”. Ruohomäen mukaan terroristien joukossa on toimijoita, joilla on hyvä koulutus ja jotka ovat hyvistä sosiaaliluokista.

Ruohomäen käsitykseen yhtyy myös kirjailija ja filosofi, kulttuurihistorian ja sosiologian dosentti Jari Ehrnrooth, joka kirjoittaa Ylen kolumnissaan:

”Kuten on nähty, he voivat olla myös hyvin kotoutuneita kympin oppilaita tai lahjakkaita arkkitehtiopiskelijoita. On aivan turha pohtia heidän sosiaalisia taustojaan.

Kysymys ei ole kurjan elämän aiheuttamasta radikalisoitumisesta vaan uskonsotaa käyvän organisaation harjoittamasta marttyyrien rekrytoinnista, joka toimii tehokkaasti myös internetin ja sosiaalisen median välityksellä.

Yliajajat ja puukottajat ovat vain teurastajia ja itsensä räjäyttäjät pomminkantoalustoja. Komentoketjun alkupäässä juonet punoo joku bin Ladenin kaltainen valtias. Koko ilmiöllä ei ole mitään tekemistä yhteiskunnallisen eriarvoisuuden kanssa.”

 

Alan Salehzadeh, joka on toiminut uskonnonopettajana Iranissa, vahvistaa lausunnoillaan entisestään käsitystä siitä, mikä on islamilaisen terrorismin ydin. Salehzadeh toteaa Iltalehden Sensuroimaton Päivärinta –haastattelussa:

”…ne, jotka noudattavat sataprosenttisesti uskonnon sääntöjä…radikalisoituvat…”

”…[muslimit] saavat aivopesuopetusta imaamien ja uskonnonopettajien kautta...”

”…ihannoidaan marttyrismia…marttyyri pääsee parhaaseen paikkaan, paratiisiin ja saa mitä haluaa…”

 

Islamin demokratia- ja länsivastaisuudesta todistaa esimerkiksi se, että muslimimaat eivät ole allekirjoittaneet YK:n ihmisoikeuksien julistusta vaan oman Kairon julistuksensa, jonka kaikki kohdat ovat alisteisia sharialle.

Sharia on erittäin väkivaltainen islamilainen laki, joka monen julman fyysisen rangaistuksen lisäksi sortaa naisia ja homoseksuaaleja brutaalisti.

Suomeen saapuneiden muslimien enemmistö tulee Irakista, Afganistanista ja Somaliasta, jotka ovat sharian suhteen maailman kolme kärkimaata. Kyseisten maiden asukkaista 90 - 99 prosenttia toivoo shariaa asuinmaansa laiksi.

 

Julkisuudessa väitetään usein, että terroristit eivät toteuta oikeaa islamia, mutta totuus on toisenlainen, kun asiaa tarkastelee islamin kivijalkojen kautta. Isis ja muut islamilaiset terroristiorganisaatiot toteuttavat juuri sitä islamia, johon Muhammedin esikuva ja koraanin kymmenet säkeet opastavat.

Jos suuri osa koraanin ohjeista ja Muhammedin elämän esikuvallisuus häivytetään pois, putoaa islamilta pohja, kuten lännessä varsin utopistisesti [salaa] toivotaan.

 

Iltalehden artikkelissa Olli Ruohomäki toteaa, että ”asioista pitää puhua niiden oikeilla, objektiivisilla nimillä, eikä peitellä, ei kaunistella, mutta ei tienkään maalailla määräänsä enempää kauhukuvia.”

Ruohomäen kanssa samaa mieltä on jihadismista irtautuneiden muslimien brittiläinen Quilliam foundation -järjestö.

Länsimaissa osoitetaan toistuvasti syyttävällä sormella ”oikeistopopulisteja”, joiden rehellisen puheen uskotellaan eskaloivan terrorismia ja toimivan terroristien eduksi.

Kun tiedostaa terroristien todellisen ydinmotiivin, johon myös ex-jihadistien sekä Ruohomäen, Salehzadehin ja Ehrnroothin lausunnot viittaavat, ymmärtää, että ”oikeistopopulistit” ovat olleet alusta pitäen oikeassa sen suhteen, mistä terrorismi perimmiltään kumpuaa ja että asioista on puhuttava kuten ne ovat, ei siten kuin kuvittelee tai toivoo niiden olevan.

 

Tosiasioiden myöntämisen jälkeen poliittisen johdon on helppo ryhtyä toimeen. Kiireellisten toimenpiteiden asialistan laatimisen voi aloittaa esimerkiksi näillä eväillä:

1) rajavaltonta kuntoon, 2) lainsäädäntö vähintään tasolle, josta kirjoitin edellisessä blogissa, 3) kaikkien hylkäävän turvapaikkapäätöksen saaneiden pikainen maasta poisto, 4) kaikkien väkivaltarikoksiin syyllistyneiden turvaa hakeneiden poisto maasta, 5) kansalaisuuden peruminen terroristien joukoissa olleilta kaksoiskansalaisilta.

 

Poliitikon tärkein ominaisuus on ennakointikyky. Poliitikon tärkein tehtävä on pitää mahdollisimman hyvä huoli kansalaisten turvallisuudesta. On tekojen aika.

Heikki Porkka ke 07.06. 22:33

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44