Puola: muslimien maahanpääsyn estäminen on ainoa toimiva keino terrorismia vastaan

Ainoa keino suojata Puolaa islamilaisilta terrori-iskuilta on estää muslimien massamaahantulo, brittiläissyntyinen puolalainen MEP sanoi maanantaina.

Ulkomaat ti 06.06.2017 10:52
Ryszard Czarnecki

“Jos halutaan vähentää islamistisen iskun osumisen todennäköisyyttä Puolaan, ainoa toimivaksi todettu keino on olla päästämättä muslimisiirtolaisia maahan,” Ryszard Czarnecki kertoi radiossa lauantaina tapahtuneen Lontoon terrori-iskun jälkeen.

Laki- ja oikeus -puolueen MEP huomautti, että islamilaisten siirtolaisten jälkeläiset ovat olleet vastuussa isosta osasta Euroopan maaperällä tapahtuneista islamistisista iskuista. Hän totesi myös, että “Puola oppii lännen tekemistä virheistä, ja kieltäytyy siksi avaamasta oviaan islamilaisille siirtolaisille.”

Kun häneltä kysyttiin, onko Puolan poliittisella johdolla antaa hyviä neuvoja Britannialle kuinka välttää terrorismia, Czarnecki vastasi, että “on olemassa erittäin hyvä konsepti – ei islamilaisia maahantulijoita”.

“Britanniaan liittyen olemme jo monta kertaa todenneet heille, että heidän täytyy karkottaa – ei suvaita – radikaaleja siirtolaisia. Jos radikaali muslimisaarnaaja kehottaa uskonveljiään taistelemaan vääräuskoisia vastaan, luulenpa että on hyviä syitä karkottaa sellainen imaami. Onneksi Puola ei tee samoja virheitä siirtolaispolitiikassa kuin muut maat ovat tehneet, joten meillä ei ole näitä päänsärkyjä, kertoi Czarnecki.

Puolan pääministeri Beata Szydło sanoi aiemmin keväällä, että “siirtolaispolitiikkaa ja terrorismia on mahdoton olla yhdistämättä toisiinsa”.

Puolan sisäministeri Mariusz Błaszczak kommentoi Euroopan unionin maalle asettamaa kesäkuun takarajaa uudelleensijoitettavien pakolaisten vastaanottamisessa, että “pakolaisten vastaanottaminen olisi maalle aivan varmasti paljon pahempaa kuin Brysselistä käsin uhkaavat rangaistukset”.

Breitbart
käännös: kansalainen.fi

 

Jukka Rahkonen ti 06.06. 10:52

Kommentit: 3

Juha. ti 06.06.2017 17:15 0

Puolalaisen MEP:in lausunto on synomyymi lauseelle "Hauki on kala." Ihmisten mieltä ei pitäisi pahoittaa, mutta...... ....mitä sanovatkaan omat "MEP:imme". Mutta sen on aikan varmaa, ettei "puolan johdossa ole vikaa". Sitä vastoin me saamme viljellä yllä olevan kaltaista "mustaa huumoria" suvakki-diktatuuri valtiossamme.

MSK ti 06.06.2017 22:05 1

Täysin samaa mieltä. Eikä siinä minusta ole kysymys siitä, että joku toinen on parempi tai huonompi kuin joku toinen eikä myöskään moraalisistä kysymyksistä. Islam on sellainen ja kristinusko on tällainen. Kumpikaan niistä ei tule muuttumaan vaikka sellaista harhaa täällä sekä kristinuskon että islamin osalta elämme. Uskonto voittaa aina lopulta. Meillä voi ehkä vielä olla mahdollista vaikuttaa sihen, että kumpaa uskontoa noista lapsemme tai lapsenlapsemme harjoittavat.

Kun minä menen kirkkoon, niin minä rukoilen siellä, että en loukkaisi lähimmäistäni. Kun muslimi menee moskeijaan hän rukoilee siellä, että saisi vallattua tämän maan ja että saisi tehtyä olemattomaksi vääräuskoiset. Se ei tule muuttumaan kummankaan osalta. Jokainen, joka tahtoo tänne islamin valitsee myös terroriteot ja sitä kautta on vastuussa joidenkin ihmisten enneaikaiseta poismenosta. Arvostuskysymys kai sekin on lopulta. Haluaako tänne "halpatyövoimaa" ja "kiihkeitä" ja kiinnostavia ihmisiä. Sen hintana vain on jatkuva ja kiihtyvä pyhä sota sekä sodan mukana ihmishenkien menetyksiä.

Uskontonsa perusteella asemansa tiedostavat ja jo alun perinkin herroiksi tänne tulevat nuoret miehet eivät taida kyllä olla erityisen halpaa työvoimaainakin pienenee joka tapauksessa.

MSK ti 06.06.2017 22:22 0

Korjaus edelliseen: Uskontonsa perusteella asemansa tiedostavat ja jo alun perinkin herroiksi tänne tulevat nuoret miehet eivät taida kyllä olla erityisen halpaa työvoimaa, mutta tavallisen kantakansalaisen palkkapussi siinä myös pienenee samalla ja kauppa ulkomaille käy taas paremmin.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

Klo 11:11.

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

Klo 11:10.

Reijo Tossavainen

Yle-veron tilalle mediavero lisäämään sananvapautta

su 20.05. 17:02

Heikki Porkka

Aku Louhimies Yleisradion maalitauluna

la 19.05. 17:26

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot