Puola: muslimien maahanpääsyn estäminen on ainoa toimiva keino terrorismia vastaan

Ainoa keino suojata Puolaa islamilaisilta terrori-iskuilta on estää muslimien massamaahantulo, brittiläissyntyinen puolalainen MEP sanoi maanantaina.

Ulkomaat ti 06.06.2017 10:52
Ryszard Czarnecki

“Jos halutaan vähentää islamistisen iskun osumisen todennäköisyyttä Puolaan, ainoa toimivaksi todettu keino on olla päästämättä muslimisiirtolaisia maahan,” Ryszard Czarnecki kertoi radiossa lauantaina tapahtuneen Lontoon terrori-iskun jälkeen.

Laki- ja oikeus -puolueen MEP huomautti, että islamilaisten siirtolaisten jälkeläiset ovat olleet vastuussa isosta osasta Euroopan maaperällä tapahtuneista islamistisista iskuista. Hän totesi myös, että “Puola oppii lännen tekemistä virheistä, ja kieltäytyy siksi avaamasta oviaan islamilaisille siirtolaisille.”

Kun häneltä kysyttiin, onko Puolan poliittisella johdolla antaa hyviä neuvoja Britannialle kuinka välttää terrorismia, Czarnecki vastasi, että “on olemassa erittäin hyvä konsepti – ei islamilaisia maahantulijoita”.

“Britanniaan liittyen olemme jo monta kertaa todenneet heille, että heidän täytyy karkottaa – ei suvaita – radikaaleja siirtolaisia. Jos radikaali muslimisaarnaaja kehottaa uskonveljiään taistelemaan vääräuskoisia vastaan, luulenpa että on hyviä syitä karkottaa sellainen imaami. Onneksi Puola ei tee samoja virheitä siirtolaispolitiikassa kuin muut maat ovat tehneet, joten meillä ei ole näitä päänsärkyjä, kertoi Czarnecki.

Puolan pääministeri Beata Szydło sanoi aiemmin keväällä, että “siirtolaispolitiikkaa ja terrorismia on mahdoton olla yhdistämättä toisiinsa”.

Puolan sisäministeri Mariusz Błaszczak kommentoi Euroopan unionin maalle asettamaa kesäkuun takarajaa uudelleensijoitettavien pakolaisten vastaanottamisessa, että “pakolaisten vastaanottaminen olisi maalle aivan varmasti paljon pahempaa kuin Brysselistä käsin uhkaavat rangaistukset”.

Breitbart
käännös: kansalainen.fi

 

Jukka Rahkonen ti 06.06. 10:52

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

videot