Silminnäkijä: Aseistamattomat poliisit juoksivat puukottajia karkuun Lontoossa

"Näin kaksi tyyppiä isojen veitsien kanssa Roastin edessä. He puukottivat ihmisiä. Poliisit juoksivat pakoon paikalta"

Ulkomaat ma 05.06.2017 08:45

Veitsi-iskun silminnäkijät Borough Marketilla Lontoossa kertoivat, että kun hyökkääjät puukottivat ihmisiä, aseistamattomat paikallispoliisit pakenivat paikalta, jättäen ravintoloiden omistajat, työntekijät ja asiakkaat puolustautumaan itse kaikin keinoin.

Silminnäkijän Twitteriin kirjoittaman viestin julkaisi The Guardian ja julkaisua kommentoi Guardianin toimittaja Lisa O’Carroll: “Silminnäkijät kertovat nähneensä kahden miehen puukottavan ihmisiä Roast ravintolan edustalla Borough Marketilla. Viereisen kalaravintolan kokki kertoi: ‘Näin kaksi tyyppiä isojen veitsien kanssa Roastin edessä. He puukottivat ihmisiä. Poliisit juoksivat pakoon paikalta, he olivat paikallispoliiseja. He olivat tavallisia aseettomia poliiseja, he juoksivat pakoon.’”

“Tyyppi veitsen kanssa tappoi kaksi ihmisitä. Me huusimme 'seis, seis' ja ihmiset heittivät tuoleilla puukottajia. Sitten poliisi lopulta tuli ja ampui heidät välittömästi.”, kalaravintolan kokki jatkoi lausuntoaan.

Iskussa sai surmansa seitsemän ihmistä ja 48 kerrotaan haavoittuneen. Yli 20 haavoittuneista on edelleen kriittisessä tilassa. Poliisi ampui kaikki kolme terroristia tekopaikalle heti kun ehti tekopaikalle kahdeksan minuttia tapahtumien alun jälkeen. 

Poliisi on pidättänyt seitsemän naista ja kuusi miestä epäiltynä osallisuudesta jihad-iskuun. 

Jukka Rahkonen ma 05.06. 08:45

Kommentit: 1

Juha. ma 05.06.2017 14:45 1

Ehkäpä nämä kaikki "poliisit" musitivat, että heillä on ns. "tärkeä neuvottelu" tai suomalaisittain lähtivätkö lie hakemaan jalkapallovarusteitaan. Jalkapallon peluulla ja muulla pulla kahvittelullahan hoidetaan asiat jihadistien kanssa... tai eihän tuolla ollut mitään tekemistä Islamin kanssa, joten suhdetoiminta on kanssakäymistä rauhan uskonnon edustajien kanssa, joita pahat suomalaiset kansallismieliset vainoavat ja hakkaavat kasakaupalla kuin roskasäkkejä tienlaidassa keväisin. Paikallispoliisille pitää hommata konepistooli, mieluummin rynkky tai vähintään käsiase. Sanonpahan vain, että Likaista Harrya tarvittaisiin nyt enemmän kuin koskaan. Esileikkiä muistuttava rauhanhieronnan ja pyytelyn aika on ohi, joten poliisin toimintavat pitäisi päivittää todellisuutta vastaavaksi, sillä paras murhamies/nainen on kuollut murhamies/nainen. Mutta jos halutaan, että jatketaan "ei saa syllistää" -linjalla tai diskuteeraamalla ja luomalla dia(e)logia sitten pitää varata Karjakunnan autoja siivoamaan roiskeet ja pärskeet kaduilta sekä tietenkin mustia jätepusseja vääräuskoisille, jotka vihdoin ja viimein "sisäistivät" musliminaisen "pukukoodin". Allahu Akbar ja Herra siunaa ja varjele meitä. On aika hyvät kertoimet.Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Oldies but goldies 12, Otanmäen tappo, Orpo vaikeni, Huhtasaari, Eerola ja Meri reagoivat

to 21.09. 23:27

Vieraskynä

Turku ja Suomi. Lintukoto joka romahti.

to 21.09. 19:57

Petteri Hiienkoski

Suomea integroidaan Euroopan yhteiseen puolustukseen millä mandaatilla?

to 21.09. 10:51

Professorin Ajatuksia

Bussikuskit jälleen lakossa

to 21.09. 10:48

Reijo Tossavainen

Matkailuautolla Malagaan, 19. päivä: Toscanan Siena on hieno kaupunki

to 21.09. 07:31

videot