Geert Wilders: "Poliitikon islamin puhumisesta syytteen nostaminen on juridista jihadia"

Eliitit eivät halua kuulla asioita, joihin ovat syyllisiä ja joista ovat vastuussa. Niitä, jotka tekevät velvollisuutensa kutsutaan ääriaineksiksi, vedetään oikeuteen ja vaiennetaan.

Ulkomaat la 03.06.2017 23:08

Sunnuntaina kristityt juhlivat helluntaita. Alankomaiden protestanttinen kirkko on käyttänyt tilaisuutta hyväkseen ehdottamalla pyhäpäivän kumoamista ja muuttamista toiseksi helluntaipäiväksi. Hollantilaiset ovat virallisesti viettäneet tätä päivää vuodesta 1815, mutta kirkko haluaa korvata sen virallisena "Eid-al-Fitr" -päivänä, joka merkittäisiin islamilaisen Ramadanin pyhän kuukauden loppuun.

Kristillinen ryhmä sanoo ehdotuksen yrittävän "tehdä oikeutta monimuotoisuudelle uskonnossa". Se on poliittisesti korrektisti hölynpölyä, kirjoittaa Alankomaiden Vapauspuolueen johtaja (PVV) Geert Wilders Gatestone Instituutin artikkelissaan.

"Selailemalla päivän lehtiä voin ymmärtää, miksi monet hollantilaiset ovat juhlavissa tunnelmissa, kun Ramadan on ohi! Alankomaiden johtavan sanomalehden, De Telegraafin otsikot ovat nykyään täynnä tapauksia, joissa kuvaillaan Ramadanin mellakoita", Wilders aloittaa.

Jos kristittyjen oletettaisiin vuosittain alkavan mellakoida lähdettyään kirkosta helluntaina ja he tuhoaisivat omaisuutta, polttaisivat autoja, hyökkäisivät poliisien päälle ja heittelisivät kiviä naapurien ikkunoista sisään, eikö poliisin olisi pakko merkitä kristillinen paastonaika kalenteriin päivinä, jolloin on tehostettu ja kiristynyt jännittyneisyys. Emmekö alkaisi miettiä, onko jotain vikaa kristinuskossa, kysyy Geert Wilders.

Tai jos juutalaiset jengit terrorisoisivat kaupunginosia Yom Kippurin päivänä, emmekö alkaisi ihmetellä, mitä heille on opetettu synagoogissa. Vai mekö vain hyväksyisimme sen ja juhlisimme sitä silti, koska se olisi merkkinä yhteiskuntamme kulttuurisesta "monimuotoisuudesta", täsmentää Wilders.

"Jos haluamme että vapaa ja suvaitsevainen yhteiskuntamme säilyy, meidän on ymmärrettävä lännellä olevan kouriintuntuva oma identiteetti. Identiteettimme ei ole islamilainen, vaan perustuu juutalaisuuteen, kristinuskoon ja humanismiin. Vapautemme on tämän identiteetin ansiota."

Wildersin mukaan poistamalla islamin keinot tuhota identiteettimme, emme loukkaa vapautta, vaan säilytämme identiteettimme ja takaamme vapautemme.

Hän korostaa, että nykyinen kauhea tilanne johtuu pahan suvaitsemisesta. Olemme liian suvaitsevaisia ​​suvaitsemattomuudelle ja nimenomaan liian suvaitsevaisia ​​islamille.

"Luulemme että sallimalla vapaus vihollisille, todistamme maailmalle seisovamme vapauden puolesta. Todellisuudessa kieltäytymällä vetää rajoja suvaitsevaisuudellemme, luovutamme pois vapautemme."

Wildersin mielestä elämme aikakautta, jossa ihmiset ovat mieltyneitä erilaisten oikeuksien aatteille, mutta vain niin kauan kuin heidän ei itse tarvitse maksaa siitä hintaa. Eliitit, niin poliittinen kuin mediaeliittimmekin, kaikki kannattavat totuuden puhumista niin kauan kun "totuus" on klisee. Mutta kun velvollisuus ja kunnia käskee heitä seisomaan historian puolella ja huutamaan "stop!" he pakenevat. Ja niitä, jotka tekevät velvollisuutensa kutsutaan ääriaineksiksi, vedetään oikeuteen ja vaiennetaan, Wilders toteaa.

Wilders sai kuulla juuri, että Hollannin yleinen syyttäjä Haagissa tutkii hänen kahden vuoden takaista Itävallan Wienin puhettaan.

Hän tekee tämän syyttäjäkollegansa pyynnöstä, joka syyttää Wildersiä yllytyksestä (Verhetzung).

"Ottaisivat mieluummin kiinni rosvoja ja terroristeja, kuin nostaisivat syytteitä poliitikon islamin puhumisesta", ojentaa Wilders.

Hän kertoo artikkelissaan sen olevan jo kolmas kerta muutaman vuoden sisällä, kun hän olisi syytettynä asioiden sanomisesta, joita eliitit eivät halua kuulla.

"Se on juridista ja laillista jihadia. Vaikka eliitit ovat syyllisiä olemassaoleviin kriiseihin tällä hetkellä, he myyvät meille avointa rajapolitiikkaansa, ennennäkemätöntä islamrakkauttaan ja kulttuurirelativismiaan ja laittavat meidän vapautemme ja turvallisuutemme kokonaan vaakalaudalle. He ovat luopuneet perinnöstään ja esittelevät muhamettilaista totalitarismia kansojemme keskellä. On aika tehdä velvollisuutemme ja puolustaa omaa ja lastemme vapautta", kannustaa Wilders lopuksi.

Tytti Salenius la 03.06. 23:08

Kommentit: 2

Saara su 04.06.2017 12:09 0

Wilders puhuu asiaa. On todella huolestuttavaa eurooppalaisen kulttuurin ja vapauden kannalta, että lukuisat poliitikot ja osa kristityn kirkon edustajista kuvittelee islamistiterroristien lopettavan terroritekonsa, kun vain puhuisimme tarpeeksi ihailevaan sävyyn islamista ja hieman häivyttäisimme omia perinteitämme - esim. luopumalla joistakin kristillisistä juhlapyhistä ja juhlisimme sen sijaan islamilaista juhlapäivää sen tilalta.

Eikä tuontapainen hölmöily esiinny vain Alankomaissa vaan kaikkialla EU:ssa. Sitkeästi vaan kuvitellaan (tai ainakin yritetään muille väittää) terroristien olevan syrjäytyneitä, masentuneita jne. ja kaiken terroritoiminnan loppuvan syrjäytymistä ehkäisemällä ja "käymällä uskontojen välistä vuoropuhelua".

Nämä ovat Suomessakin oman pääministerimme esittämiä keinoja siitäkin huolimatta, että jopa Helsingin Sanomat paljasti jo aikoja sitten Isikseen värvättyjen henkilöiden vuotaneista tiedoista käyneen ilmi värvättyjen olevan keskimäärin koulutetumpia ja varakkaampia.

Ymmärrys ideologian voimasta puuttuu. Sitä ei pysäytetä antamalla enemmän koulutusta, työtä ja rahaa - eikä sitä pysäytetä vähäisillä mielistelyillä tai osittaisella oman identiteetin kieltämisellä.

Missähän mahtaisi mennä raja kantaväestön islamilaisiin tapoihin sopeuttamisessa? Olisiko rajaa lopulta ollenkaan vai johtaisiko mielistely vain koko porukan alistumaan islamin vallan alle?

Juha. su 04.06.2017 14:22 0

Nämä Euroopan kansallimieliset ovat viisaita päistään ja puhuvat asiaa joka kerran kun he avaavat suunsa, joka lähtökohtaisesti aina päätyy rosikseen, koskapa tuo "valkoinen kuolema" taas kerran osoitti olevan EU globalistien yläpuolella "populistisesti" kantaen huolta Euroopan ja oman maansa syntyperäisistä valkoisen rodun edustajista, joilla on peruskallioon hakattu poisottamaton oikeus ja kiinnitys syntymämaahansa, joka on ja pysyy kuin eräs "asia" seinässä!Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

Klo 11:11.

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

Klo 11:10.

Reijo Tossavainen

Yle-veron tilalle mediavero lisäämään sananvapautta

su 20.05. 17:02

Heikki Porkka

Aku Louhimies Yleisradion maalitauluna

la 19.05. 17:26

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot