Geert Wilders: "Poliitikon islamin puhumisesta syytteen nostaminen on juridista jihadia"

Eliitit eivät halua kuulla asioita, joihin ovat syyllisiä ja joista ovat vastuussa. Niitä, jotka tekevät velvollisuutensa kutsutaan ääriaineksiksi, vedetään oikeuteen ja vaiennetaan.

Ulkomaat la 03.06.2017 23:08

Sunnuntaina kristityt juhlivat helluntaita. Alankomaiden protestanttinen kirkko on käyttänyt tilaisuutta hyväkseen ehdottamalla pyhäpäivän kumoamista ja muuttamista toiseksi helluntaipäiväksi. Hollantilaiset ovat virallisesti viettäneet tätä päivää vuodesta 1815, mutta kirkko haluaa korvata sen virallisena "Eid-al-Fitr" -päivänä, joka merkittäisiin islamilaisen Ramadanin pyhän kuukauden loppuun.

Kristillinen ryhmä sanoo ehdotuksen yrittävän "tehdä oikeutta monimuotoisuudelle uskonnossa". Se on poliittisesti korrektisti hölynpölyä, kirjoittaa Alankomaiden Vapauspuolueen johtaja (PVV) Geert Wilders Gatestone Instituutin artikkelissaan.

"Selailemalla päivän lehtiä voin ymmärtää, miksi monet hollantilaiset ovat juhlavissa tunnelmissa, kun Ramadan on ohi! Alankomaiden johtavan sanomalehden, De Telegraafin otsikot ovat nykyään täynnä tapauksia, joissa kuvaillaan Ramadanin mellakoita", Wilders aloittaa.

Jos kristittyjen oletettaisiin vuosittain alkavan mellakoida lähdettyään kirkosta helluntaina ja he tuhoaisivat omaisuutta, polttaisivat autoja, hyökkäisivät poliisien päälle ja heittelisivät kiviä naapurien ikkunoista sisään, eikö poliisin olisi pakko merkitä kristillinen paastonaika kalenteriin päivinä, jolloin on tehostettu ja kiristynyt jännittyneisyys. Emmekö alkaisi miettiä, onko jotain vikaa kristinuskossa, kysyy Geert Wilders.

Tai jos juutalaiset jengit terrorisoisivat kaupunginosia Yom Kippurin päivänä, emmekö alkaisi ihmetellä, mitä heille on opetettu synagoogissa. Vai mekö vain hyväksyisimme sen ja juhlisimme sitä silti, koska se olisi merkkinä yhteiskuntamme kulttuurisesta "monimuotoisuudesta", täsmentää Wilders.

"Jos haluamme että vapaa ja suvaitsevainen yhteiskuntamme säilyy, meidän on ymmärrettävä lännellä olevan kouriintuntuva oma identiteetti. Identiteettimme ei ole islamilainen, vaan perustuu juutalaisuuteen, kristinuskoon ja humanismiin. Vapautemme on tämän identiteetin ansiota."

Wildersin mukaan poistamalla islamin keinot tuhota identiteettimme, emme loukkaa vapautta, vaan säilytämme identiteettimme ja takaamme vapautemme.

Hän korostaa, että nykyinen kauhea tilanne johtuu pahan suvaitsemisesta. Olemme liian suvaitsevaisia ​​suvaitsemattomuudelle ja nimenomaan liian suvaitsevaisia ​​islamille.

"Luulemme että sallimalla vapaus vihollisille, todistamme maailmalle seisovamme vapauden puolesta. Todellisuudessa kieltäytymällä vetää rajoja suvaitsevaisuudellemme, luovutamme pois vapautemme."

Wildersin mielestä elämme aikakautta, jossa ihmiset ovat mieltyneitä erilaisten oikeuksien aatteille, mutta vain niin kauan kuin heidän ei itse tarvitse maksaa siitä hintaa. Eliitit, niin poliittinen kuin mediaeliittimmekin, kaikki kannattavat totuuden puhumista niin kauan kun "totuus" on klisee. Mutta kun velvollisuus ja kunnia käskee heitä seisomaan historian puolella ja huutamaan "stop!" he pakenevat. Ja niitä, jotka tekevät velvollisuutensa kutsutaan ääriaineksiksi, vedetään oikeuteen ja vaiennetaan, Wilders toteaa.

Wilders sai kuulla juuri, että Hollannin yleinen syyttäjä Haagissa tutkii hänen kahden vuoden takaista Itävallan Wienin puhettaan.

Hän tekee tämän syyttäjäkollegansa pyynnöstä, joka syyttää Wildersiä yllytyksestä (Verhetzung).

"Ottaisivat mieluummin kiinni rosvoja ja terroristeja, kuin nostaisivat syytteitä poliitikon islamin puhumisesta", ojentaa Wilders.

Hän kertoo artikkelissaan sen olevan jo kolmas kerta muutaman vuoden sisällä, kun hän olisi syytettynä asioiden sanomisesta, joita eliitit eivät halua kuulla.

"Se on juridista ja laillista jihadia. Vaikka eliitit ovat syyllisiä olemassaoleviin kriiseihin tällä hetkellä, he myyvät meille avointa rajapolitiikkaansa, ennennäkemätöntä islamrakkauttaan ja kulttuurirelativismiaan ja laittavat meidän vapautemme ja turvallisuutemme kokonaan vaakalaudalle. He ovat luopuneet perinnöstään ja esittelevät muhamettilaista totalitarismia kansojemme keskellä. On aika tehdä velvollisuutemme ja puolustaa omaa ja lastemme vapautta", kannustaa Wilders lopuksi.

Tytti Salenius la 03.06. 23:08

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot