Viktor Orbanin hallinto ei aio muuttaa Unkarin pakolaispolitiikkaa EU:n painostuksesta huolimatta

Unkarin hallitus ei aio missään olosuhteissa muuttaa siirtolaispolitiikkaansa, koska se pitää Unkarin kansan ja Euroopan turvallisuutta tärkeimpänä.

Ulkomaat pe 02.06.2017 08:28
Tuzson Bence, Unkarin valtion viestinnän valtiosihteeri

“Euroopan unioni on ottanut käyttöön rikkomusmenettelyn Unkaria vastaan ja lähettänyt jo toisen kirjelmän, missä he asettavat jatkokysymyksiä liittyen lailliseen raja-aitajärjestelmään ja siirtymäalueisiin,” Unkarin valtion viestinnän valtiosihteeri Bence Tuzson sanoi.

Valtiosihteerin mukaan kysymyksiin tulee vastata 17. kesäkuuta mennessä.

“Viimeisimmässä kokouksessaan hallitus päätti olla muuttamatta siirtolaispolitiikkaansa, ja se on valmis tarvittaessa kohtaamaan komission rikkomusmenettelyt tai oikeuskäsittelyn,” hän jatkoi.

Unkarin hallitus saa tukea kansallisesta neuvoa antavasta kyselystä, johon on ottanut osaa jo 1 660 000 unkarilaista.

“Emme aio poistaa raja-aitoja, pidämme siirtymäalueet, tiukennetut maahantuloa koskevat lait, ja itse asiassa jatkamme Schengen-sääntöjen noudattamista ja suojaamme Euroopan unionin ulkorajoja,” Tuzson selvensi.

Tuzson sanoi, että terrorismin uhkasta Euroopassa on tullut pysyvä olotila, ja Manchesterin isku osoittaa, että jopa lapsista on tullut terrorismin kohde.

“Tätä ei voi hyväksyä,” hän sanoi.

Tuzsonin mukaan Euroopan unionin tulee tehdä kaikki mahdollinen taatakseen lasten turvallisuus, ja sen vuoksi ajatella uudelleen toimenpiteitään.

Hänen mukaansa Bryssel aliarvioikin terroristien aiheuttaman uhkan.

“Kesän lähestyessä siirtolaisten aiheuttama paine Unkarin rajoja kohtaan kasvaa, ja sen lisäksi myös George Sorosin rahoittamat järjestöt asettavat painetta Unkaria kohtaan,” Tuzson huomautti.

 

Kansalainen.fi

Jukka Rahkonen pe 02.06. 08:28

Kommentit: 1

Juha. pe 02.06.2017 12:12 0

Hyvä periaate. Korttitalo nimeltä EU pullisteleva gekko, joka yrittää näyttää vaaralliselta, mutta tosiasiassa se on yhtä tyhjän kanssa. Geoge Soros tuo juutalainen "kansallismielinen", joka on valmis ajamaan "isänmaansa" haittamaahanmuuton syvimpään Helvetin kuiluun loputtomassa vihassaan valkoista rotua kohtaan samalla pyrkimyksenään pyyhkäistä Euroopan kansakunnat monikulttuurisuuden ruton väkivallan ja epäjärjestyksen anarkiaan, joka tulee olemaan kaikki kansanmurhan tunnusmerkistöt täyttävä terroriteko Talmudin kaikkien sääntöjen ja taitojen mukaisesti. Tyhmät Länsi-Eurooppalaiset EU uskovaiset ja globalistit ovat valmiit vapaaehtoisesti kumoamaan tuon myrkkypikarin kurkustaan alas tuossa kuoleman bileissä, joissa kaikki juovat itsensä "pöydän alle" nousematta enää koskaan sieltä ylös. Tuo makean karvas nektari tuokin muassaan kaikkien aikojen krapulan nimeltä pimeyden iäisyyden. EU voi irvistellä koko EU parlamentin ja komissaarien rivistöjen kultahampaisilla suilla, mutta haukku ei haavoita, eikä rahallinen sakko, joka rinnastettaessa muslimi-terroristien vapaaseen invaasioon verratuna on kuin pikkuhiluja. Mikä tärkeintä kaikkea ei voi mitata rahassa, sillä ihmiselämä on kaikkein arvokkain asia kuten naisten ja tyttöjen vieläpä jopa poikienkin koskemattomuus sekä sisäinen sielullinen ja yhteiskunnallinen turvallisuuden tunne. Esim. toisessa niskuri valtiossa Puolassa ei ole tapahtunut tasan ei yhtään muslimien tekemää terrori-iskua samaan aikaan kun Länsi-Euroopan kadut ovat kylpeneet veressä.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

Klo 11:11.

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

Klo 11:10.

Reijo Tossavainen

Yle-veron tilalle mediavero lisäämään sananvapautta

su 20.05. 17:02

Heikki Porkka

Aku Louhimies Yleisradion maalitauluna

la 19.05. 17:26

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot