Defend Europe -liike kokoaa voimansa pysäyttääkseen Välimerellä toimivat kansalaisjärjestöt ja salakuljettajat

Kansallismieliset, eurooppalaisuutta puolustavat liikkeet kokoavat voimansa ja aikovat varustaa aluksen Välimerelle estämään kansalaisjärjestöjä ja ihmissalakuljettajia.

Ulkomaat ke 31.05.2017 08:11

Kansallismieliset, eurooppalaisuutta puolustavat liikkeet kokoavat voimansa ja aikovat varustaa aluksen Välimerelle estämään kansalaisjärjestöjä ja ihmissalakuljettajia, jotka saavat aikaan katkeamattoman siirtolaisvirran Afrikasta Eurooppaan.

Saksan, Italian ja Itävallan kansallismieliset, eurooppalaisuutta puolustavat liikkeet ovat julkaisseet kampanjan rahoittaakseen oman aluksen varustamisen Välimerelle.

Aluksen on tarkoitus pyrkiä estämään siirtolaisia Afrikan valtioiden aluevesiltä Eurooppaan kuljettavien kansalaisjärjestöjen ja ihmissalakuljettajien toiminta Välimerellä.

Järjestöt kertovat hankkeestaan nettisivullaan seuraavasti:

"Jokainen viikko, jokainen päivä, jokainen tunti – laivoja ahdettuina täyteen laittomia siirtolaisia risteilee Euroopan aluevesillä. Tämä massiivinen muuttoliike muuttaa maanosamme kasvot. Menetämme turvallisuutemme sekä elämäntapamme. On myös vaara, että eurooppalaisista tulee vähemmistö omissa eurooppalaisissa kotimaissaan. Tulevaisuutemme on hyökkäyksen alaisena. Kokoonnuimme kaikkialta Euroopasta Sisiliaan ja ryhdyimme toimiin. Tehtävämme oli selkeä ja yksinkertainen. Uhmasimme SOS MEDITERRANE -järjestön alusta ja näytimme heille, että heidän toimiaan ei enää siedetä. Mutta tämä oli vasta alkua. Valmistelemme suurta operaatiota Välimerellä. Operaatiossa on kyse on Euroopan pelastamisesta laittomalta siirtolaisuudelta. Haluamme koota miehistön, varustaa aluksen ja ajaa Välimerelle jahtaamaan ihmissalakuljettajien aluksia. Haluamme tuoda näkyville, kuinka niin kutsutut “humanitääriset” kansalaisjärjestöt tekevät yhteistyötä ihmissalakuljettajien kanssa ja jotka hyötyvät ihmisten kurjuudesta. Haluamme suojata rajojamme laittomalta siirtolaisuudelta ja kohdata Euroopan viholliset merellä."

Järjestöt aikovat rahoittaa toimintansa kansalaiskeräyksellä, sillä ”hanke ei saa rahoitusta hallituksilta ja suurlahjoittajilta, toisin kuin siirtolaisuuden lobbaajat”, kerrotaan hankkeen nettisivuilla.

Identittiliikkeiden aktivistit onnistuivat aiemmin toukokuussa estämään SOS Mediterrane-järjestön Aquarius-aluksen lähdön Välimerelle Italian Cataniasta.

Aquarius-alus ajaa nonstoppina Italian ja Afrikan väliä hakien mereltä siirtolaisia Libyan aluevesien tuntumasta. Toukokuun alussa Aquarius toi 731 siirtolaista yhden päivän aikana Italiaan Libyan edustalta.

 

Defend Europe
Identitäre Bewegung Deutschland
Identitäre Bewegung Österreich
Generazione Identitaria

Kansalainen.fi

 

Jukka Rahkonen ke 31.05. 08:11

Kommentit: 2

Juha. ke 31.05.2017 08:27 3

Hyvä! Ihmissalakuljetuskauppa on saatava loppumaan, sillä tuolla toiminnalla ei ole mitään tekemistä "humanitäärisen toiminnan" kanssa. Sen voi lukea samaan kastiin kuin SPR:nkin toiminnan samalla saralla tekopyhällä rahan tahkoamisen yksinomaisella tarkoituksella pyöritettävällä VOK:ki bisneksellä, jonka kassakoneiden kilinän voi kuulla jokaiseen savuun Suomessa. En ole aivan täysi raakalainen, mutta ääretön hyväsydämisyys ja Länsimaiden niskaan kasattu syyllisyyden tunne ovat nykyisen väestöräjähdyksen ja invaasion lopputulema ja tulos. Kyse on Euroopan omasta olemassa olosta ja pysymisestä elinkelpoisina järjestäyneinä yhteiskuntina, jossa vallitsisi laki ja järjestys sen sijaan kuin vallalla olisi anarkia ja epäjärjestys, joka seuraa väistämättömästi hallitsemattomasta maahanmuutosta, jonka saavat aikaan luonnossa ne suunnattomat heinäsirkkaparvet, jotka syövät tieltään kaiken vihreän syötäväksi kelpaavan. Ei pelastuveneeseen voi ottaa kaikkia yli sen kantavuuden, vaikka tunteet sitä käskisivät. Kylmällä järjellä täytyy ajatella ja ymmärtää lopputulos, joka merkitsee kaikkien joutumista veden varaan ja lopulta hukkumista. Afrikan maita on pyrittävä auttamaan kotimaihinsa, mutta näiden maiden johtajat korruptoituneituneina ja ahneina eivät käytä luonnovaroistaan ja avustusrahoistaan, joita nuo maat saavat, kansansa hyväksi vaan omaksi ja sukulaistensa rikastuttamiseksi. Toinen heidän mielestään tärkeä asia ovat uudenaikaisimmat aseet ja muut "lelut".

mika ke 31.05.2017 10:35 1

Hyvä Juha, ajattelin juuri täsmälleen samoin mutta ehdit loihemaan ensin. itse aion osallistua kuluihin, vihdoinkin saadaan jotakin konkreettista aikaiseksi euroopan ja suomen eduksi!Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

Klo 11:11.

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

Klo 11:10.

Reijo Tossavainen

Yle-veron tilalle mediavero lisäämään sananvapautta

su 20.05. 17:02

Heikki Porkka

Aku Louhimies Yleisradion maalitauluna

la 19.05. 17:26

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot