Enemmistö ruotsalaisista uskoo median valehtelevan siirtolaisuuden ilmiöistä

Ruotsin punavihreää hallitusta tukevilla suurin luottamus mediaan

Ulkomaat ke 31.05.2017 07:53

Ruotsalaisen kansallisen mediatutkimusinstituutin mukaan enemmistö ruotsalaisista uskoo median olevan epärehellinen yhteiskuntaan liittyvissä massamaahanmuuton ongelmissa.

Tämä selviää uudesta instituutin "Epäluottamus mediaan" -kirjasta, joka esiteltiin seminaarissa maanantaina. Vaikka luottamus mediaan on suhteellisen korkea, luottamus on selkeä poliittinen harha. Ruotsalaiset ovat skeptisiä maahanmuuttoon liittyvää raportointia kohtaan, kertoo Breitbart.

54 prosenttia vastaajista oli samaa mieltä väittämästä: ”Ruotsin media ei kerro totuutta maahanmuuttoon liittyvistä yhteiskunnallisista ongelmista.” Vain 27 prosenttia uskoi väittämän olevan kokonaan tai osittain virheellinen.

Luottamus oli myös alhainen median rikollisuutta käsittelemien aiheiden suhteen, mutta terveydenhuollon kysymyksistä raportoiminen keräsi eniten luottamusta.

”Lähes kaikki” Ruotsidemokraatteja (SD äänestävät vastaajat uskovat, että media ei kerro koko totuutta maahanmuutosta.

Sen sijaan Ruotsin hallitsevaa punavihreää hallitusta tukevilla ihmisillä on suurin luottamus maan tiedotusvälineisiin. Luottamus on pienempi liberaalikonservatiivisen puolueen kannattajien keskuudessa.

Mediatutkimusinstituutin johtaja Lars Truedson kirjoittaa Dagens Nyheterissä, että ”vakavaa keskustelua tarvitaan toimittajien asenteesta ja tiedotusvälineiden maahanmuuton raportoinnista”.

Veteraani toimittaja kehottaa kirjoittajia ja toimittajia antamaan rehellisemmän kuvan siitä, miten massamaahanmuutto on vaikuttanut Ruotsiin.

Truedsonin huoli on myös se, että toimittajat kiinnittävät ylettömän paljon huomiota kaiken maailman eettisiin suosituksiin eivätkä korosta käsiteltävän aiheen tai henkilön etnistä alkuperää, kansalaisuutta, ammattia, poliittisia yhteyksiä, uskontoa tai sukupuolista suuntautumista, jos se on merkityksetöntä tai epäoleellista jutulle.

Ruotsin valtamediaa moititaan ja syytetään jatkuvasta sensuurista. Rikostutkinnassa olevia maahanmuuttajien valokuvia voidaan pikselöidä rutiininomaisesti, jossa jopa ihonväriä muutetaan tarkoituksena piilottaa maahanmuuttajien rikollisuuden laajuus.

Tytti Salenius ke 31.05. 07:53

Kommentit: 1

Juha. to 01.06.2017 16:45 0

...TAAS... rikotaan "ihmisoikeuksia", syyllistytään "rasismiin", antiseminismiin, "natsismiin", isänmaallisuuteen, kansallismielisyyteen... listan ollessa loputon kuin Aabrahamin suvun. Listasta ei voi jättää pois "unkarilaista" monimiljardööriä George Sorosta, joka "Open Society" järjestönsä kautta rahoittaa muslimi-invaasiota Eurooppaan EU:n globalistien ja korruptoituneiden Euroopan johtajien kommunistista lyhytnäköistä politiikkaa, joka tulee johtamaan kansanmurhaan Euroopassa, joka käsittää EU:hun kuuluvien kansakuntien valkoisen rodun edustajat, kun Euroopan lipun tähdet vaihtuvat puolikuuksi. Ruotsissa kulttuurimarxistisen propakandan levittäminen on 40-vuotta kestäneenä tehnyt tehtävänsä niin perusteellisesti, että voidaan puhua "Tukholma syndroomasta" karkeimpienkin terroritekojen jälkeen, kun hampaattomat ja pehmyt vatsaiset ruotsalaiset syyttävät itseään siitä, että he ovat ottaneet huonosti vastaan muslimiterroristit ja antaneet heille liian vähän, vaikka realistisesti katsottuna on enää juuri mahdotonta antaa enemmän mitä "pakolaisille" tuossa sairaassa yhteiskunnassa, joka syrjii omaa kanta-asukkaista koostuvaa kansaansa heidän omassa syntymämaassaan kohdellen heitä kuin kaleeriorjia soutajina ruoskittavina tuottamaan hyvinvointia haittamaahanmuuttajille. Siis aivan kuten täällä Suomessakin punavihreät suvakit tarja halosineen ovat sellaiseksi vääntäneet ja ainoana totuutena Suomen kansalle tarjoamassa, kuten aivan kuten Ruotsissakin oman kansan vähäosaiset ja elämän heittelemät huono-onniset seisovat leipäjonoissa sillä aikaa kun muslimit mässäävät seisovassa pöydässä kristallikruunut katossa heiluen. Eikä sekään vielä riitä heille. He ryöstävät ja raiskaavat suomalaisia valkoisia, koska kunniakansalaiset tietävät olevansa valtiovallan korkeimmassa suojeluksessa, jota katutasolla vahtii suvakki-punikki -poliisi pamputtaen suomalaista jo valmiiksi muslimin hakkaamaa ihmistä. "Oi kallis Suomenmaa".Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

Klo 11:11.

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

Klo 11:10.

Reijo Tossavainen

Yle-veron tilalle mediavero lisäämään sananvapautta

su 20.05. 17:02

Heikki Porkka

Aku Louhimies Yleisradion maalitauluna

la 19.05. 17:26

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot