Turvapaikanhakijat tunnustavat murhia välttääkseen karkoituksen

Uusin trendi turvapaikanhakijoilla Saksassa on tunnustaa murha, oli se totta tai ei, välttääkseen karkotuksen kotimaahansa, jossa heitä voisi odottaa kuolemantuomio.

Ulkomaat ti 30.05.2017 09:22
Artikkeli Breitbartissa 29.5.2017.

Hessenin alueella Saksassa turvapaikkahakemusten lukumäärät kasvavat päivä päivältä. Viime vuonna noin 25 000 siirtolaista haki turvapaikkaa alueella ja monet hakemukset hylättiin, koska siirtolaiset kehittivät monenlaisia juonia saadakseen hakemuksensa hyväksyttyä. Eräs juonista oli murhien tunnustaminen, kertoo OE24 Breitbartin artikkelissa.

Raporttien mukaan turvapaikan hakijat tunnustavat yhä useammin murhia, vaikka eivät olisi syyllistyneet rikokseen, välttääkseen karkotuksen. Monet turvapaikanhakijat Afrikasta tai Keski-Aasiasta eivät automaattisesti saa turvapaikkaa Saksasta, mutta heidän maissaan murhasta saattaa seurata kuolemanrangaistus.

Euroopan unionin ihmisoikeuslainsäädännön takia jäsenmaat eivät pysty karkottamaan siirtolaisia maihin, joissa heitä voisi kohdata kuolemanrangaistus, joka tarkoittaa sitä, että heille usein myönnetään tällä perusteella turvapaikka.

Yleinen syyttäjä Nadja Niesen sanoi: “Tällaisten tutkintojen lukumäärä on merkittävästi kasvanut. Marraskuusta lähtien on ollut yli 60 tutkintaa, jossa turvapaikkaa hakeva on ilmoittanut tehneensä vakavan rikoksen kotimaassaan ja meidän on ollut pakko tutkia niistä jokainen.”

Saksan lain mukaan viranomaisten on pakko tutkia kaikki ilmoitukset, mutta he eivät voi tehdä yhteistyötä turvapaikanhakijan lähtömaan kanssa mikäli ne kertovat siirtolaisen olinpaikan eteenpäin. Siksi usein ilman mitään todisteita tunnustuksen lisäksi, viranomaisten on pakko myöntää turvapaikka hakijalle.

Suuri osa turvapaikkaa hakevista tulee Saksaan pohjoisen Afrikan maista ja heidän hakemuksensa yleensä hylätään, koska näitä maita pidetään turvallisina. Vuonna 2016 8363 turvapaikkahakemusta tuolta alueelta hylättiin, mutta vain 368 oikeasti karkotettiin.

Mikäli viranomaiset uskovat murhien tunnustamiset pelkkien tunnustusten perusteella, jo kasvava trendi todennäköisesti kasvaa edelleen ja saattaa vääristää myös siirtolaisten rikostilastoja.

 

Breitbart.

Jukka Rahkonen ti 30.05. 09:22

Kommentit: 2

Juha. ti 30.05.2017 12:37 0

Kristittyjä, homoja, murhaajia, äkäinen appiukko, tulititkkuja lainaamassa, unohdettu hääpäivä (jalkavaimo)... etc, etc...... Herra nähköön jne... Voi Venäjä! Suomessakin vapautettiin irakilaiset kaksospojat 11 ihmisen raa'asta teloituksesta, joka suoritettiin Islamin kaikkien hienouksien mukaisesti. Demla, tuo elävältä mätänevä siilin raato siis vapautti nuo "puuha petet", koska niinkin voi tehdä. Persu Jari Lindström tuo aivokuollut entinen "oikeudettomuusministeri" soi heille turvapaikan irakilaisille miekkosille, koskapa heidä odotti Irakissa hirttosilmukka edm. teurastuksesta, jonka he SIELLÄ tekivät yhtä varmasti kuin kärmehesti luikerteleva selkäranka. Kun nämä poika polot olisivat kotomaassaan saaneet kystä kyllin niin Jari armahti suuressa rahapussissaan pojat elinikäisesti elatettaviksi täälllä Hölmölässä turhapuromaisista elintoimintojen ylläpidosta täydellä ylläpidolla. Lisäksi Suomen läpimätä valtio "saa" maksaa väh. 50 000 euron korvaukset "väärästä" syytteestä. Luonnollinen hakuammuntani on, että tuo väh. 50 000 euroa tarkoittaa kerrottuna kahdella, josta on jo poistettu valepukkien kertomat taqiyyat ym. elämän aina siitä lähtien kun lämminverinen iskä löi kassaralla päähän molempia huonon ampumatuloksen jälkeen. Pojat eivät osuneet edes metrin päästä kania päähän.

Ike Spearman Truitt ti 30.05.2017 12:55 1

En yllättyisi, vaikka joukossa olisi kosolti ihan oikeitakin murhamiehiä. Alkaahan se kotimaa kummasti poltella jalkojen alla jos kuolemantuomio uhkaa. Ja Euroopassa murhasta sitten palkitaan päättymättömällä oleskeluluvalla.

Ja vaikka joku virkaintoinen viranomainen yrittäisi nostaa syytteitä, niin eihän näitä tuomittua saada - ei edes silloin kun teko on videoitu ja todistajia löytyvillä. Rahaa kyllä palaa.

Pähkinänkuoressa: Oikeus ei toteudu, rikos palkitaan ja me köyhdymme. Jos en tietäisi todeksi, luulisin heränneeni jossain käänteistodellisuudessa, missä kaikki on aivan totaalisesti päin p******ä. Miten tässä näin kävi?Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

Klo 11:11.

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

Klo 11:10.

Reijo Tossavainen

Yle-veron tilalle mediavero lisäämään sananvapautta

su 20.05. 17:02

Heikki Porkka

Aku Louhimies Yleisradion maalitauluna

la 19.05. 17:26

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot