Jälleen nimetty uusi nuorisokeskus murhaajan mukaan palestiinalaislueelle

Hankkeen takana on YK, Palestiinalaishallinto ja Norjan hallitus. Keskus on nimetty Dalal Mughrabin-mukaan. Hän oli "Rantatien verilöylyssä" mukana ollut palestiinalalais-naisterrroristi.

Ulkomaat su 28.05.2017 10:26

Jälleen on nimetty nuorisokeskus palestiinalaisalueelle murhaajan nimeä kantamaan.

Hankkeen takana on YK, Palestiinalaishallinto ja Norjan hallitus. Keskus on nimetty Dalal Mughrabin-mukaan. Hän oli palestiinalalais-naisterrroristi, joka oli mukana vuoden 1978 ”Rantatien verilöylyssä Israelissa”.

Mughrabi osallistui osana yhdeksän terroristin ryhmää, jotka hyökkäsivät rantatiellä linja-autoon surmaten 38 israelilaissiviiliä. Teon raakuuttta kuvaa se, että surmattujen joukossa oli 13 lasta. Haavoittuneita tässä bussikaappauksessa oli 70.

Terroristi Mughrabi oli Fatahin jäsen ja tämä Sabran pakolaisleirillä Beirutissa Libanonissa syntynyt terroristi menehtyi myöhemmin ja on palestiinalaisille suuri naismarttyyri.

Keskuksen tehtävänä on parantaa naisten asemaa ja marttyyri Dalal Mughrabi on esikuvana rahoittajien mukaan koko keskukselle.

Kyltissä keskuksen ulkopuolella on kuvattuna Palestiinalaishallituksen, Yk:n naisten ja Norjan NRO:n (Norwegian Representative Office to PA) logot.

Teksti kertoo: ”Marttyyri Dalal Mughrabi Center, kulttuuri- ja sosiaalikeskus nuorille. Yhteistyössä Burgan kyläneuvosto ja naisasiain neuvosto.

Keskuksen tarkoitus: Keskus keskittyy erityisesti Marttyyri Dalal Mughrabin taistelun historiaan ja esittää se nuorille ryhmille”.

Eräässä esityksessä ihaillaan terroristi murhaajia palestiinalais hallinnon politiikassa antaen roolimalleja palestiinalais nuorille. Naisille kansalaisjärjestö WTAC (Women Tecnical Affairs Committee), on nimennyt nuorten keskuksen naisille paikaksi joka jättää terroristi-murhaajan tappavan hyökkäyksen Israelin historiaan.

Avatussa nuoriso keskuksessa ei vain ylistetä terroristimurhaajia, vaan keskus kouluttaa nuoria terrori-iskuihin. Keskus sijaitsee Burqa:n kylässä lähellä Nablusia.

Norjan kulttturi instituutio NRO (Norwegian Representative Office) on mukana yhteistyökumppanina palestiinalaissektorilla. Palestinian Media Watch raportoi Norjan hallituksen rahoittavan palestiinalaishallintoa ja samalla käytännössä ”rahoittavan terroristeja”. Tuki on noin 40 miljoonaa dollaria (2016).

Yk:n (UN Women) on listattu ”partneriksi” ja on tukijana WTAC:lle.

 

Lähteet: PMW(Palestinian Media Watch)/” The PA,UN, and Norway behind center named after terrorist murderer Dalal Mughrabi”/By Itamar Marcus and NanJacques Zilberdik, May26, 2017.

EDIT: 28.5.2017 Norjalaiset yrittävät vetäytyä Nablusin "nuorisokeskuksen" -hankkeesta, kun selvisi, että ihailun kohteena on 12 lapsen tappamisessa mukana ollut naisterroristi. (Jerusalem Post: "Norway slams PA glorifying terrorists with its money") 

Jukka Rahkonen su 28.05. 10:26

Kommentit: 2

Artturi Noitalahti su 28.05.2017 14:31 2

Kuvottavaa.

Juha. su 28.05.2017 16:35 1

Jotesankin sairasta ja hyvän maun vastaista. Israel ei jää toimettomaksi. Nosita kahdesta muodostuu yhtälö, jota ei voi ratkaista koskaan ennen kuin maa, taivas ja meri katoaa. Tuossakin tyttö laumassa olisi tulevaisuus johonkin järkevään ja pysyvään. Mutta se pilataan ensimmäistäkään ihmisyyden kasvun silmua kasvattamalla tahallisesti kieroon puu, josta kasvaisi suora, vehmas ja lehtevä.Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Oldies but goldies 12, Otanmäen tappo, Orpo vaikeni, Huhtasaari, Eerola ja Meri reagoivat

to 21.09. 23:27

Vieraskynä

Turku ja Suomi. Lintukoto joka romahti.

to 21.09. 19:57

Petteri Hiienkoski

Suomea integroidaan Euroopan yhteiseen puolustukseen millä mandaatilla?

to 21.09. 10:51

Professorin Ajatuksia

Bussikuskit jälleen lakossa

to 21.09. 10:48

Reijo Tossavainen

Matkailuautolla Malagaan, 19. päivä: Toscanan Siena on hieno kaupunki

to 21.09. 07:31

videot