Poliisi varoittaa uudesta ilmiöstä poikkeuksellisin toimin: Jopa 11-vuotiaat tytöt pyörivät aikuisten miesten kanssa

Itä-Suomen poliisi on huolestunut siinä määrin alaikäisten tyttöjen ja aikuisten miesten välisestä kanssakäymisestä Joensuussa, että se lähetti vanhemmille Wilma-viestin.

Kotimaa ke 24.05.2017 20:11
Kuva mtv:n uutinen 24.5.2017

Poliisi lähetti lasten ja nuorten vanhemmille tietoa uudesta huolestuttavasta ilmiöstä koulujen ja kotien yhteydenpitoon tarkoitettujen Wilma-viestien välityksellä, kertoo mtv-sivusto.

"Kokeilimme ensimmäistä kertaa Wilma-viestien käyttöä, jotta saamme henkilökohtaisesti viestiä vanhemmille. Päätimme laittaa viestin nyt, jotta se tavoittaa nuoret ja vanhemmat ennen koulujen päättymistä", rikoskomisario Simo Hämäläinen Itä-Suomen poliisista kertoo mtv:n uutisessa.

Itä-Suomen poliisi tiedotti aiemmin toukokuussa, että Joensuun poliisilla on ollut kuluvan kevään aikana esitutkinnassa kaksi epäiltyä törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä sekä yksi epäilty raiskauksen yritys.

Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet Joensuussa joulukuussa 2016 yhden viikonlopun aikana. Tekopaikka on Joensuun kaupungissa sijaitseva yksityisasunto.

Kaikki rikoksesta epäillyt ovat ulkomaalaistaustaisia miehiä.

Seksuaalirikoksista tiedottaessaan poliisi kertoi havainneensa alle 16-vuotiaiden tyttöjen ja ulkomaalaistaustaisten nuorten miesten lisääntyneestä kanssakäymisestä yleisillä paikoilla, erityisesti ostoskeskuksissa.

"Poliisilla on havaintoja siitä, että nuorimmat aikuisten miesten seurassa olleet tytöt ovat olleet 5-6-luokkalaisia", Simo Hämäläinen poliisista kertoo mtv:n uutisessa.

Poliisi toivoo, että vanhemmat kävisivät nuorten kanssa läpi pelisääntöjä tämäntyyppiseen kanssakäymiseen liittyen. Lapsille ja nuorille tulee kertoa millaisista riskeistä on kysymys. 

 

 

Jukka Rahkonen ke 24.05. 20:11

Kommentit: 1

Juha. to 25.05.2017 11:43 0

Suomalaiset naiset ovat estrogeeni pöllyssään pienimmistä suurinpaan. Mutta tätähän "kulttuuri vaihtoa" ajettiin kuin "käärmettä pyssyn piippuun" SPR:n, punavihreiden kulttuurimarxistien ja kouluhallituksen toimesta joka pitää ohjenuoranaan juutalaisen Karmela Liebkindin "pedagogin" ja valkoisen rodun kansanmurhaa koskevan "keittokirjan" kokoon keittänyttä juutalaisen kansan edustajana, jonka kotivaltio Israel maailman suurinpana rasistisena yhteskuntana ja itse monikulttuurisuus -oppilinjan kouluissaan pannaan laittanut "tarpeettomana" ja vaarallisena juutalaiselle yhteiskunnalla, jonka kansalaiset ovat pikkunassikasta lähtökohtaisesti "Itkumuurilla päähan hakaten" heidän olevansa kaikkien kansakuntien yläpuolella ja pakanoiden kristittyjen olevan eläinten tasolla olevia ihmisiä, jotka ovat luodut "ihmisen muotoon", vain sikis että he näin ovat "kykeneviä" toimimaan Lähi-idän "nopeimman vetäjän" orjina ilman mitään ihmisarvoa ja hengenturvaa, puhumattakaan jostain palkanmaksusta. Tai kyllä "lopputili" omalla tavallaan nasahtaa kun "palvelussuhde" katsotaan "taloudellisista suhdanneista" riipuvista syistä irtisanottavaksi. Kannatan sananvapautta kaikkien etnisten ryhmien kohdalla samalla "sapluunalla". Eurooppalaiset ovat aivopestyt ja kalibroidut uskomaan, että Holokaust oli ainut "merkittävä" kansanmurha, mikä on koko maailman historian aikana tapahtunut. Kyse on ainoastaan "aiansaa myymisestä", eikä mistään syystä. Nokia kaatui ja moni muu, koska "tsuhna" "ampuu omaan jalkaansa", mitä suurimmalla omistaumisella ja antaumuksella suorastaan iloa tuntien, että tuostakin "Sammosta" päästiin eroon, Sillä on suuri häpeä tienata rahaa isänmaalleen niin ettei taivu kuin "muslimi -asentoon. Siinähän saa hävetä silmänsä päästään kun olemme niin "itsekkäitä" ihmisiä. Suomi on eräs ainoimpia kansoja maailmassa, jossa menestymistä ei katsota hyvällä. Viimeistään verottaja tekee "kostoiskun" pienyrittäjän lahfkaan, siksi että hän on onneista soikea ja julkeaa vielä kehuskellaKommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Yhdysvaltain ja Meksikon rajan ylittäneistä häkkilapsista, Trumpista ja valemediasta

Klo 20:01.

Matti Viren

Wir schaffen das!

ma 25.06. 01:52

Timo Vihavainen

Kansalaistottelemattomuus

su 24.06. 22:00

Professorin Ajatuksia

Li Anderssonin usko Homo sovieticukseen

su 24.06. 21:59

Reijo Tossavainen

Kansallinen päätöksenteko ottaa niskalenkin EU-uskoisista

su 24.06. 19:04

videot