Kansanedustaja Olli Immonen oikaisee Ylen toimittajan virheellisen väitteen

Kansanedustaja Olli Immonen oikaisee Ylen toimittajan Annika Damströmin väitteen, että Immosen mielestä poliitikkojen tulisi voida vaikuttaa Ylen ohjelmasisältöihin.

Kotimaa pe 19.05.2017 23:34

Kansanedustaja Olli Immonen oikaisee Facebook-sivullaan Ylen toimittajan Annika Damströmin väitteen, että Immosen mielestä poliitikkojen tulisi voida vaikuttaa Ylen ohjelmasisältöihin.

“Ylen A-teema -ohjelmassa toimittaja Annika Damström väitti valheellisesti, että minun mielestäni poliitikkojen tulisi voida vaikuttaa Ylen ohjelmasisältöihin. Todellisuudessa en ole koskaan missään yhteydessä sanonut mitään tällaista. Mielestäni Ylen on toimittava jatkossakin riippumattomasti ja esimerkiksi hallintoneuvoston ja journalistisen toiminnan välillä on syytä säilyttää palomuuri, aivan kuten tähänkin asti,” Immonen kertoo.

Kansanedustaja kertoo esittäneensä sekä julkisesti että Ylen hallintoneuvoston kokousten suljettujen ovien takana useaan otteeseen huolensa siitä, ettei Yleisradion journalismi ole ollut puolueetonta ja neutraalia, niin kuin sen hänen mielestään tulisi olla, ja hän uskoo myös suomalaisten enemmistön toivovan, että Yle pyrkisi journalismissaan ennen kaikkea totuuteen, puolueettomuuteen ja tasapuolisuuteen.

“Kansan mandaatilla kansanedustajina toimivien henkilöiden ja Yleisradion toimintaa valvovan hallintoneuvoston jäsenten täytyy voida nostaa selkeitä epäkohtia esiin,” Immonen toteaa ja jatkaa, että Yle ja Ylen toimittajat eivät saa kohottaa itseään kritiikin yläpuolelle.

Immonen kertoo saamansa kansalaispalautteen perusteella, että yhteiskunnassamme vallitsee tällä hetkellä todellinen huoli siitä, etteivät puolueettoman journalismin perusperiaatteet toteudu Ylessä toivotulla tavalla. Esiin on noussut muun muassa huoli siitä, miten Yle kohtelee ja eriarvoistaa poliittisia toimijoita journalismissaan.

“Tämä käy ilmi esimerkiksi Ylen nostaessa paheksunnan kohteeksi lähes poikkeuksetta kansallismielisiä, ”äärioikeistolaisia”, ”oikeistopopulistisia” ja konservatiivisia poliitikkoja samalla kun se on kohdellut silkkihansikkain punavihreitä ja arvoliberaaleja poliitikkoja. Lisäksi huolta kansalaisten parissa on herättänyt se, että usein Ylen toimittajien henkilökohtaisten asenteiden ja mielipiteiden koetaan värittävän ja dominoivan Ylen journalismia. Tämä on näkynyt poliitikkojen eriarvoistamisen ohella mm. maahanmuuttoa käsittelevässä journalismissa,” Immonen kertoo.

“Ylen toiminta rahoitetaan veronmaksajien rahoista, joten sen ei ainakaan minun näkemykseni mukaan tulisi toimia samalla tavalla kuin esimerkiksi yksityinen Helsingin Sanomat ja välittää yksipuolista tietoa tiettyä poliittista ideologiaa palvellen,” kansanedustaja Immonen perustelee.

 

Kansalainen.fi:n luvalla uudelleenjulkaistu.

Jukka Rahkonen pe 19.05. 23:34

Kommentit: 1

Juha. la 20.05.2017 11:08 0

Ylen toimittelijoista Annika Damströmin eräs vastenmielisimmistä ja pateettisimmista suvakeista, mitä YLE:n minareetin seinien sisällä on. Tuo äärisuvakki jauhaa kulttuurimarxistista jargonia yläluokkaiseen tapaansa turvallisessa suojatyöpaikassa, jonka yksisilmäistä "ohjelmapolitiikkaa" rahoitetaan veronmaksajien rahoilla, jotka käytetään punavihreiden sakokaivojen tyhjentämiseen. Tuo punaviherässä kuplassa elävä elitisti ja vasemmistolainen äärifeministi vuodattaa yksipuolista monikuttuurisuus jarjogiaan kaataen pyhää vihaansa kansallismieliä vastaan valehdellen kuin Alexander Stubb likekö monella kielellä. YLE:n harjoittamaa "ohjelmatoiminnan" voi rinnastaa rotuerottelu politiikkaan eli apartheidiin, jossa valkoisilta terveesti isänmaallisilta ja hallitsemattomaan maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvia ei oteta busseihin tai lasketa kahviloihin tai partureihin, jotka ovat ainoastaan "pyhitetty" viherkommunistisille niskalaukaus-humanisteille ja tietenkin koko maailman sekarotuisille kulkijoille, jotka vain kykenevät Suomen rajan yli kompuroimaan. Tämä elitistinen ruotsinsuomalainen eli hurri pysyy itse visusti kaukana haittamaahanmuuton tuomista negatiivista ilmiöistä, josta on esimerkkejä Ruotsissa kaulaa myöten. Myös Suomessakin valkoisten pako on alkanut maahanmuuttaja ghetoista jo yksistään leikki-ikäisten lastensa turvallisuudesta vakavasti huolissaan olevien vanhempien laskelmien takia. Puhumattakaan, että näiden jo kohta 30-vuotta sitten tulleiden ei tarvitse itseeään työllä elättää, vaan heidän ylläpitonsa kuuluu meille veronmaksajille rahoittaa yli nelin kertaista sosiaaliapua itse saamaamme verrattuna. Siksipä kunniakansalaiset valvovat ja metelöivät varhaisen aamun tunneille asti, jonka vuoksi itsensä työllä elättämään joutuvat kolmivuorotyötä tekevät härmäläiset eivät saa nukuttua silmän täyttä. Jos menet asiasta asiallisesti huomauttamaan. Saat silmillesi tappouhkaukset ja rasistiksi haukkumiset.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Professorin Ajatuksia

Kotouttamisen haaveet

Klo 18:27.

Reijo Tossavainen

Punavihreän agendajournalismin kesäteatteri

ke 20.06. 21:15

Jukka Hankamäki

Kultaranta-keskustelut: paljon puhetta, vähän asiaa

ke 20.06. 17:44

Juha Ahvio

Amerikkalaiset konservatiiviset kirkkokunnat Soros-solutuksen kohteina

ke 20.06. 17:42

Timo Vihavainen

Enkeleitä on

ke 20.06. 17:40

videot