Murhamies Hebronin pormestariksi

Tayseer tuli tunnetuksi 1980-luvulla olemalla mukana kuuden israelilaisen yeshiva-opiskelijan murhassa.

Ulkomaat pe 19.05.2017 23:27

Palestiinalaishallinto ilmoitti viikonloppuna, että Hebronin uudeksi pormestariksi on valittu Tayseer Abu Sneineh.

Tayseer tuli tunnetuksi 1980-luvulla olemalla mukana kuuden israelilaisen yeshiva-opiskelijan murhassa. Murhatut opiskelijat, mukaanlukien kaksi amerikan kansalaista ja kaksi kanadalaista ammuttiin opiskelijoiden kokoontuessa Patriarkkojen haudalle Hebronissa.

Abu Sneineh osana terroristiryhmää avasi tulen opiskelijajoukkoon jonka seurauksena kuusi kuoli ja kuusitoista haavoittui.Pidätettyjä terroristeja oli neljä. Vankilasta Abu Sneineh hän vapautui osana vankien- vaihtoa vuonna1983.

Abu Sneineh tuli valituksi pormestariksi Fatah-puolueen listoilta. 

Jukka Rahkonen pe 19.05. 23:27

Kommentit: 1

Juha. la 20.05.2017 11:21 0

No tuohan on nykyään lännessäkin ns. "edistysmielisten" ja muiden "humanistien" parhain suositus CV:ssä. Tosin Israelinkin pääministereistä ovat olleet entisiä terroristeja mm. Mnachem Megin, joka oli räjäyttämässä jotain hotellia, jossa kuoli monia länsimaalaisia. Muistaakseni englantilaisia. Jo silloin kun Iso-Britannia hallitsi Palestiinaa WWI aikaan, jolloin juutalaiset kävivät terroristisotaa englantilaisia vastaan tappaen heitä pommi- ja muissa attentaateissa sen liiemmelti sääliä tuntien Goyimeja kohtaan. Yhdysvaltain liberaalien ja juutalaisten saastuttamissa yliopistoissa monet "professorit" ja muut arvostetut luennoitsijoilla on takana kommunistinen terroristi tausta, jossa he ovat osallistuneet pommi-iskujen järjestämiseen ja tappaneet niissä ihmisiä. Turun yliopistokin kutsui tälläisen korkean luokan kuttuurimarxistisen "humanistin" ja ihmisystävän, joka ammentaa vihansa konservatiivisia arvoja vastaan lukemalla Raamattua kuin piru käännnelen väännellen kaiken ympäri ämpäri.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Miehistä, naisesta, mediasta ja direktiiveistä

Klo 11:41.

Reijo Tossavainen

Punavihreä kenttäoikeus Kärkkäistä vastaan jatkuu Hesarin johdolla

Klo 07:24.

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

ma 21.05. 11:11

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

ma 21.05. 11:10

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot