Valeuutiset Trumpista ovat riski Yhdysvaltain turvallisuudelle

Todellinen ongelma - todellinen kriisi - ovat jatkuvat organisoidut salaisten tietojen vuodot julkisuuteen.

Ulkomaat to 18.05.2017 08:24

"Koko viimeisin kohu Trumpin hallinnon ympärillä on väkisin tarkoituksella tehtailtua ja se on iso riski kansalliselle turvallisuudelle", kertoo Jay Sekulow, American Center for Law and Justice (ACLJ) järjestön päälakimies. 

"Virkamieskoneiston varjohallitus jälleen kerran vuosi julkisuuteen huippusalaiseksi luokiteltua tietoa, mutta mikä vielä vaarallisempaa, loi kokonaisen kriisin levittämiensä huhujen ympärille. Huhut on jo kumottu moneen kertaan. Niitä kutsutaan valeuutisiksi", Jay Sekulow jatkaa.

Todellinen ongelma - todellinen kriisi - ovat jatkuvat organisoidut salaisten tietojen vuodot julkisuuteen.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump tapaisi Venäjän ulkoministerin ja he keskustelivat islamilaisesta terrorismista. Joku varjohallituksen myyrä valikoiden vuoti valheellista ja harhaanjohtavaa tietoa keskusteluista. Poliittisesti värittyneet tiedotusvälineet ympäri maailman tarttuivat tarjottuihin valeuutisiin tarkistavamatta ja levittivät niitä, koska ne sopivat niiden narratiiviin, kommentoi Jay Sekulow.

"Ensinnäkin, presidentillä on täydet valtuudet jakaa terrorismin vastaiseen taisteluun liittyvää tietoa toisten maiden edustajille. Toiseksi, tietoja vuotanut myyrä rikkoi liittovaltion lakeja. Kolmanneksi, media manipuloi totuutta liiankin innokkaasti", ACLJ:n päälakimies kirjoittaa.

"Aiomme puolustautua. Olemme nostaneet kymmenkunta haastetta, joiden tarkoitus on paljastaa virkakoneistossa lymyävä varjohallitus ja lopettaa nämä kansallista turvallisuutta uhkaavat tietovuodot", Jay Sekulow päättää viestinsä.

Jukka Rahkonen to 18.05. 08:24

Kommentit: 1

Juha. to 18.05.2017 20:07 1

"Toiseksi, tietoja vuotanut myyrä rikkoi liittovaltion lakeja." Niin, niin, mutta koska se on Barak Obaman joukkiota, se on sitä parempaa "lain rikkomista". Sitä paitsi Donald "Hirmuinen" on pahis, jota saa mätkiä tavan takaa ja kampittaa minkä ehtii. Ja kuten lentäväksi lauseeksi muodostunut (ikävä kyllä) lause antaa auliisti kertoa: "Ei anneta totuuden pilata hyvää tarinaa."

Luonnollisesti kuulin Trumph-sedän taas "löprpötelleen" ei nyt kuitenkaan tissi-baarissa, mutta Venäjän "ilkiölle" ummet ja lammet eturauhasvaivoistaan. En ottanut sitä kuulevaan korvaani, sillä kaiken mitä Suomen papukaijat eli mediat kuorossa kilvan laulalavat yhteen ääneen ja erikseen raflaavasti tiedän niiden "uutisten" olevan vaaleanpunaisia elefantteja, joita punavihreät kulttuurimarxistit näkevät koko ajan. En usko sanaakaan, mitä USA:n juutalaisomisteiset Killary kanavat ja sanomalehdet sepittävät. Kyse on lähinnä jännäri kertomuksista, joita alkoholisoituneet paperback writerit kirjoittelevat vetäen 7 askia tupakka ja 4 pulloa viskiä. Jos Donald Trumhilla on valtaa ja halua, voisi hän heitää vankilaan nuo iilimadot tai lähettää ne Ulko Hebrideille mapittamaan v. 1776 kaatuneiden luetteloa.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Miehistä, naisesta, mediasta ja direktiiveistä

Klo 11:41.

Reijo Tossavainen

Punavihreä kenttäoikeus Kärkkäistä vastaan jatkuu Hesarin johdolla

Klo 07:24.

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

ma 21.05. 11:11

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

ma 21.05. 11:10

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot