Rotherhamissa lapsena raiskattu: "Viranomaiset eivät tehneet mitään", kielsivät vain kertomasta etnisyyttä

"välittömästi kerrottuani raiskaajien nimet, kohteluni muuttui niin, että tunsin olevani rasisti ja että minä olin se syyllinen."

Ulkomaat ti 16.05.2017 21:58
Artikkeli Breitbartissa

Muslimiraiskaajajengin joukkoraiskauksesta ja ahdisteluista lapsena hengissä säilynyt Rotherhamilainen kertoo olleensa 13 vuotias silloin kun hän joutui jengin raiskaamaksi. Hän kertoo, etteivät viranomaiset tehneet asialle mitään, mutta kielsivät häntä kuitenkin kertomasta kenellekään hyökkääjien etnisyyttä.

Raiskauksesta hengissä selvinnyt Emma, kertoi Katie Hopkinsille LBC radion lähetyksessä sunnuntaina: “Minä kerroin raiskauksesta 14 vuotta sitten. Menin viranomaisten luo, vanhempani veivät minut sinne. Istuin siellä ja annoin videohaastatteluja poliisille. Halusin auttaa heitä tapauksen selvittämisessä."

"Mutta välittömästi kerrottuani raiskaajien nimet, kohteluni muuttui niin, että tunsin olevani rasisti ja että minä olin se syyllinen."

“Minua aivan erikseen kiellettiin kertomasta kenellekään hyökkääjien etnisyyttä", Emma kertoi ja lisäsi, että poliisi ja sosiaalityöntekijät käskivät häntä “lukuisia kertoja” olemaan mainitsematta rotua.

“Tiesin, että en ollut rasisti, mutta tunsin että syyllistämistä käytettiin vaientamaan minut.”

Kun Katie kysyi miltä tämä kohtelu tuolloin tuntui, Emma vastasi: “raiskaajani onnistuivat ensin syyllistämään minua ja poliisi ja sosiaalityöntekijät alkoivat sitten ruokkia sitä ajatusta. Muistan ajatelleeni, että ‘ehkä raiskaajat olivat oikeassa, ehkä se ei ollutkaan heidän syytään vaan minun'.”

Muslimijengi oli ahdistellut Emmaa 12 vuotiaasta lähtien ja Emma kertoi LBC:n kuuntelijoille olleensa neitsyt 13 vuotiaana, jolloin eräs jengistä ensimmäisen kerran raiskasi hänet. Raiskauksia tapahtui säännöllisesti ja erään kerran hänet lukittiin rakennukseen ja joukko miehiä raiskasi hänet.

Emmaa ahdistellut ja raiskannut jengi alkoi kiristää häntä ja uhkasi joukkoraiskata tämän äidin jos hän kertoisi tapahtuneesta vanhemmilleen.

Ahdistelut ja raiskaukset jatkuivat myös senkin jälkeen kun Emma oli kertonut siitä poliisille. Poliisi oli todennut, että kyseessä on "sana sanaa vastaan". Poliisi myös kadotti ne vaatteet, jotka olivat olleet Emman yllä, kun raiskaus oli tapahtunut. Emmalle ei jäänyt muita todisteita tapahtuneesta.

Viranomaisten petettyä hänet täysin, Emman raiskaukset yhä jatkuivat. Hän kertoi poliisille uudelleen raiskauksista ollessaan 14 vuotias, mutta poliisi sanoi, ettei ole tarpeeksi todisteita.

Lopulta Emman vanhempien täytyi lähettää hänet toiseen maahan.

“Kukaan ei keksinyt mitään muuta keinoa saada raiskauksia loppumaan”, Emma kertoi.

Katie Hopkins kertoi Emmalle, että monet muutkin vanhemmat olivat toimineet samoin, lähettäen tyttärensä toiseen maahan näiden jouduttua ahdistelevien muslimijengien uhriksi. Toiseen kaupunkiin lähettäminen ei auttanut, koska raiskausjengeillä on "kaupunkienvälisiä verkostoja".

Rotherhamin lasten raiskausskandaali on Brittien historian suurin lastensuojeluskandaali, jossa 1980-luvun lopulta lähtien poliisi ja sosiaaliviranomaiset eivät kyenneet suojelemaan tyttöjä saalistavilta ja ahdistelevilta muslimijengeiltä, koska pelkäsivät tulevansa syytetyiksi rasismista. Viranomaiset peittelivät toistensa laiminlyöntejä.

Myös muiden kaupunkien vastaavat tyttöjä saalistavat muslimijengit ovat paljastuneet Sheffieldissä and Rochdalessa Rotherhamin tuomioiden jälkeen 2010.

Viime viikolla Breitbart London kertoi, että BBC:n draama Kolme tyttöä, joka kertoo kolmen Rochdalen tytön tarinan, joita pakistanilaisten ja afganistanilaisten jengi ahdistelee, ei mainitse sanallakaan islamia missään esittelymateriaaleissaan.

Jukka Rahkonen ti 16.05. 21:58

Kommentit: 1

Juha. ke 17.05.2017 10:00 1

Kammottava kertomus, mutta kuten tunnettua totuus on tarua ihmeellisempää. Tälläistä on täällä Suomessakin ja tietenkin esikuvassamme Ruotsissa. Iljettävää, irvokasta, matalamielistä, saastaista. läpimätää, saatanallista, helvetillistä, kuvottavaa, sairasta, hulluutta, vähämielisyyttä, korruptoitunutta, punavihreää politiikkaa, kulttuurimarxismia, kommunismia, totalitäristista, juutalaisuutta, pahuutta, iljettävää, irstasta, ihmisarvon raiskaamista, suvakkiutta, haloslaista, YLE:läistä, barbariaa, alennustilamaista, alistumista ja kaikkea tuon kaltaisia asioita. James Hirvisaari piti eduskunnassa hyvän puheen, jossa hän kävi suoraan tämän suvakkiuden kimppuin käyttäen esimerkkinä Isossa-Britanniassa tapahtunutta monivuotista ja satoja lapsia raiskanneiden pakistanilaismiesten raiskausringin toimintaan, johon poliisi ei puuttunut millään tavoin, koska se pelkäsi!!! ottaa härkää sarvista rasismisyytöksiä!!! Ennen hyvinä aikoina, jolloin konnat olivat valkoisia, raiskauksiin puututtiin rikosoikeudellisesti ja naisen oikeusturva sekä koskemattomuuden loukkaus oli viranomaisten taholta katsottuna rangastava teko. Se, että tuolloin raiskauksesta annetut tuomiot olivat liian vuosi vuodelta löperömmät hovioikeuden Demla-tuomareiden "kohtuullistaessa" syyllisen saamaa rangaistusta, vaikka olisi ollut kyse törkeästä raiskauksesta. Perustelut alkoivat olla jo niin idioottimaisia, että se kertoi vain jatkuvasti etenevästä mädännäisyydestä, joka paapoo syyllistä sen sijaan, että katsoisi asiaan uhrin kannalta. Kempeleellä tapahtuneen koulutytön raiskauksen (yksittäistapaus) jälkeen opettajat kielsivät keskustelemasta oppilaita tapahtuneesta kieltäen terapeuttiselta kannalta jo tärkeän seikan keskustella asiasta, sillä kyseessähän olivat lapset. Tätä sanotaan kulttuurimarxismiksi, jossa valkoisella naisella ja miehelle on varattu ainoastaan syyllisen ja pamputettavan osa. Sosiaalitoimi ja poliisi on umpimätä suvakkien linnoitus, joka päinvastoin peittelee rikoksia ja pois -selitKommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Miehistä, naisesta, mediasta ja direktiiveistä

Klo 11:41.

Reijo Tossavainen

Punavihreä kenttäoikeus Kärkkäistä vastaan jatkuu Hesarin johdolla

Klo 07:24.

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

ma 21.05. 11:11

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

ma 21.05. 11:10

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot