Saksalainen Identitäre Bewegung -liike esti kansalaisjärjestön pelastusaluksen lähdön satamasta Välimerelle

Saksalainen Identitäre Bewegung -liike kertoo estäneensä kansalaisjärjestön pelastusaluksen lähdön Välimerelle.

Ulkomaat su 14.05.2017 20:34

Identitäre Bewegung kertoo Facebook-sivullaan, että liikkeen aktivistit onnistuivat perjantai-iltana estämään SOS Mediterrane-järjestön Aquarius-aluksen lähdön Välimerelle Italian Cataniasta.

Aquarius-alus ajaa nonstoppina Italian ja Afrikan väliä hakien mereltä siirtolaisia Libyan aluevesien tuntumasta. Viikko sitten Aquarius toi 731 siirtolaista yhden päivän aikana Italiaan Libyan edustalta.

Tiedotteessaan Identitäre Bewegung kertoo haluavansa tehdä toimenpiteellään näkyväksi niin sanottujen humanitääristen organisaatioiden rikollisen toiminnan Välimerellä.

Identitäre Bewegung:

Identitäärinen liike (Identitäre Bewegung) on pan-eurooppalainen sosiopoliittinen liike, joka sai alkunsa Ranskassa vuonna 2002 kansallismielisenä nuorisoliikkeenä. Se on ottanut paikkansa Euroopan patrioottisella näyttämöllä maahanmuuttokriittisenä, kansallismielisenä järjestönä, ja on leviämässä yli koko Euroopan.

Liike syyttää Välimerellä toimivia kansalaisjärjestöjä ihmissalakuljetusjärjestelmän tukemisesta, sekä sanoo kansalaisjärjestöjen olevan syyllisiä siirtolaisten hukkumisiin.

“Media ja poliitikot ovat vain sivustaseuraajia. Me Identitäärit päätimme, että on aika toimia. Meidän tehtävämme on ottaa osaa näiden rikollisten ja vaarallisten toimien lopettamiseen,” liike toteaa tiedotteessaan.

Identitäre Bewegung -liike vaatii “rikollisten toimien lopettamista Välimerellä” sekä rajavalvonnan vahvistamista Euroopassa. Lisäksi he vaativat “siirtolaisten auttamista heidän lähtömaissaan sen sijaan että heidät salakuljetetaan Eurooppaan”.

 

Uudelleenjulkaistu Kansalainen.fi luvalla.

Jukka Rahkonen su 14.05. 20:34

Kommentit: 1

Juha. su 14.05.2017 21:41 0

Hienoa! Kyse on ihmiskaupasta, josta koko likainen syndikaatti hyötyy. Aina EU:n eliittiä myöten, joka rahastaa tuolla "humanitäärisellä toimilla", siinä missä rappuralli -maamme johtavat politiikot sukulaisineen, puhumattakaan SPR:stä ja sen Mafiosojen rahanteosta, jonka kustantavat veronmaksajat jokaisesta vuodatetusta hikipisarasta aivan kuten orjakaleerilaivassa.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Miehistä, naisesta, mediasta ja direktiiveistä

Klo 11:41.

Reijo Tossavainen

Punavihreä kenttäoikeus Kärkkäistä vastaan jatkuu Hesarin johdolla

Klo 07:24.

Timo Vihavainen

Jälkidemokraattinen maailma

ma 21.05. 11:11

Professorin Ajatuksia

Miten marjanpoiminnasta saisi kiinnostavaa?

ma 21.05. 11:10

Vieraskynä

Länsimainen media vastuussa Hamasin nostamisesta Gazan mellakoiden voittajaksi

la 19.05. 12:53

videot