Saksalainen Identitäre Bewegung -liike esti kansalaisjärjestön pelastusaluksen lähdön satamasta Välimerelle

Saksalainen Identitäre Bewegung -liike kertoo estäneensä kansalaisjärjestön pelastusaluksen lähdön Välimerelle.

Ulkomaat su 14.05.2017 20:34

Identitäre Bewegung kertoo Facebook-sivullaan, että liikkeen aktivistit onnistuivat perjantai-iltana estämään SOS Mediterrane-järjestön Aquarius-aluksen lähdön Välimerelle Italian Cataniasta.

Aquarius-alus ajaa nonstoppina Italian ja Afrikan väliä hakien mereltä siirtolaisia Libyan aluevesien tuntumasta. Viikko sitten Aquarius toi 731 siirtolaista yhden päivän aikana Italiaan Libyan edustalta.

Tiedotteessaan Identitäre Bewegung kertoo haluavansa tehdä toimenpiteellään näkyväksi niin sanottujen humanitääristen organisaatioiden rikollisen toiminnan Välimerellä.

Identitäre Bewegung:

Identitäärinen liike (Identitäre Bewegung) on pan-eurooppalainen sosiopoliittinen liike, joka sai alkunsa Ranskassa vuonna 2002 kansallismielisenä nuorisoliikkeenä. Se on ottanut paikkansa Euroopan patrioottisella näyttämöllä maahanmuuttokriittisenä, kansallismielisenä järjestönä, ja on leviämässä yli koko Euroopan.

Liike syyttää Välimerellä toimivia kansalaisjärjestöjä ihmissalakuljetusjärjestelmän tukemisesta, sekä sanoo kansalaisjärjestöjen olevan syyllisiä siirtolaisten hukkumisiin.

“Media ja poliitikot ovat vain sivustaseuraajia. Me Identitäärit päätimme, että on aika toimia. Meidän tehtävämme on ottaa osaa näiden rikollisten ja vaarallisten toimien lopettamiseen,” liike toteaa tiedotteessaan.

Identitäre Bewegung -liike vaatii “rikollisten toimien lopettamista Välimerellä” sekä rajavalvonnan vahvistamista Euroopassa. Lisäksi he vaativat “siirtolaisten auttamista heidän lähtömaissaan sen sijaan että heidät salakuljetetaan Eurooppaan”.

 

Uudelleenjulkaistu Kansalainen.fi luvalla.

Jukka Rahkonen su 14.05. 20:34

Kommentit: 1

Juha. su 14.05.2017 21:41 0

Hienoa! Kyse on ihmiskaupasta, josta koko likainen syndikaatti hyötyy. Aina EU:n eliittiä myöten, joka rahastaa tuolla "humanitäärisellä toimilla", siinä missä rappuralli -maamme johtavat politiikot sukulaisineen, puhumattakaan SPR:stä ja sen Mafiosojen rahanteosta, jonka kustantavat veronmaksajat jokaisesta vuodatetusta hikipisarasta aivan kuten orjakaleerilaivassa.Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Petteri Hiienkoski

Sisäministeri kansalaisten turvallisuutta ja avointa yhteiskuntaa vastaan

Klo 10:41.

Timo Vihavainen

Volga-matushkan varrelta

Klo 10:38.

Professorin Ajatuksia

Antoiko Yle tahallaan väärän vaikutelman?

Klo 10:35.

Heikki Porkka

Turvapaikanhakija sai kymmenen vuoden tuomion Virossa

pe 22.09. 23:26

Reijo Tossavainen

Hallituksen arvoton arvopohja

pe 22.09. 21:14

videot