Blogi: Mikko Paunio, la 13.05.2017 08:25

YLE:n totuus-TV-uutisten punavihersokeus taas pahentunut

Eilisessä puoli yhdeksän TV-uutisissa tuli taas punavihreää poliittista ohjausta tuutintäydeltä. Aina mietin, että voiko YLE:n uutistoimitus vielä alittaa riman ja aina joutuu toteamaan, että kyllä se on mahdollista. Yhä murheellisemmaksi tämä menee.

Punavihreä mökellys alkaa 8 minuutin 44 sekunnin kohdalla. YLE:n uutiset haastatteli Duisburg-Essenin yliopiston professori Karl Rudolf Kortea viikonlopun tärkeän Nordrhein-Westphalenin osavaltioparlamenttivaalien kynnyksellä. Tämän sekavan haastattelun pääpointti oli, että maahanmuutto ei ole enää vaaliteema ja Saksan persut eli AdF-puolue ei ehkä pääse parlamenttiin.

Sekavuus johtui pääasiassa siitä, että Saksassa ei historiallisista syistä saa kertoa etnisyyteen liittyviä asioita kuin kiertoilmauksien kautta. Tämän vuoksi identiteetti sana vilahteli useasti etnisyyteen ja maahanmuuttoon liittyvänä kiertoilmaisuna haastattelussa.

YLE:n toimittaja ei kehdannut oikein kertoa, että punavihreiden ainoa toivo Euroopassa eli demareiden Martin Schulzin kannatus on ollut syöksykierteessä. Toimittaja käänsi asian niin, että Merkelin CDU on "kirimässä".

Hetkinen, mitä kertovat ennusteet? https://en.wikipedia.org/wiki/North_Rhine-Westphalia_state_election,_2017

Punavihreät ovat saamassa pataan kokonaista 12,8 %!

Vihreät ovat vaarassa pudota parlamentista ja nollasta ponnistava Saksan persupuolue on noussut 6,5 %:iin vihreiden rinnalle. Punavihreät ovat siis häviämässä vankkaa SPD:n teollista linnaketta Nordrhein-Westphalenia. CDU on nostamassa ääniosuuttaan 26,3 %:sta 33 %:iin. Samoin kävi muuten USA:ssa, kun Trump vei teolliset demokraattilinnakkeet Michiganin, Wiconsinin, Ohion ja Pennsylvanian. Ja samoin kävi Brexit äänestyksessä terästeollisuudesta elävässä Walesissä, missä työväenpuolueen kannattajat hylkäsivät Jeremy Corbynin vetoomuksen pysyä EU:ssa.

Saksassa on käymässä samoin kuin Hollannissa, missä Geert Wildersin muslimimaahanmuuttoon ja islamismiin liittyvä ankara retoriikka johti siihen, että kokoomuspääministeri Mark Rutte omaksui Wildersin retoriikan. Kun äänestäjät tiesivät, että ääni Wildersille oli ääni oppositiolle, he valitsivat Rutten. Sama tarina on nyt käymässä Saksassa. AdF päässee jopa liittoparlamenttiin, mutta muslimimaahanmuuton ongelmista huolestunut äänestäjäkunta valitsee varman päälle Angela Merkelin, koska Martin Schulziin ei ole luottamusta maahanmuuttoon liittyvissä kysymyksissä.

Muistettakoon, että aiemmassa analyysissäni http://beta.oikeamedia.com/o1-15414 osoitin, että ainoa maa Länsi-Euroopassa, jossa keskustavasemmisto ja siitä vasemmalle olevat puolueet ovat edelleen hegemonia-asemassa, on Portugali. Siellä ei ole ollut lainkaan maahanmuuttoa islamilaisista maista. Hollannissa demarit sulivat neljässä vuodessa mahtipuolueesta kääpiöpuolueeksi mm. sen vuoksi, että he päästivät islamistit puolueeseen ja parlamenttiryhmäänsä ja omaksuivat todellisuudesta irrallaan olevan lässyttelystrategian.

TV-uutisten ilta jatkui sitten vihreissä merkeissä ja YLE:n toimittaja tiesi varmuudella kertoa, että sähköauto tulee ja korosti siinä sivussa ilmastonmuutosuhkan todenperäisyyttä sillä, että siihen uskoi kemian nobelpalkinnon saaneen Artturi Ilmari Virtasen pojan poika. Nobelistin pojan poika löytyi toimittajan mukaan "sattumalta", koska hän oli tuhannes onnellinen sähköauton ostaja Suomessaa. YLE:n toimittaja soimasi Suomea takapajuisuudesta ja kertoi, että Pohjoismaissa on paljon sähköautoja. Toimittaja jätti kertomatta, että Norjassa valtava sähköautojen määrä johtuu siitä, että kukin sähköauto ostettaessa on saanut 20 000 - 40 000 euroa tukea.

Kirskikkana YLE:n totuusuutisten vihreän kakun päällä oli, kun vihreän tietokirjailijan Risto Isomäen valtava lärvi ilmestyy kuvaruutuun (14.05). Risto Isomäki kertoo kuinka "tuuli- ja aurinkosähkö ovat päässeet karkuun ja tämä on tapahtunut paljon nopeammin kuin kukaan arvasi". Jostain kumman syystä tuulienergia tarvitsee Suomessa valtavat tuet ollakseen taloudellisesti kilpailukykyinen.

Höperyyden huippuna Risto Isomäki kehottaa meitä syömään vähemmän lihaa, jotta "voimme tästä jotenkin selvitä kunnialla". Isomäen mukaan näin säästyy viljelysmaata liikenteen biopolttoaineille.

Muistettakoon, että kasvit kykenevät muuttamaan 2 % auringon fotoneista glukoosiksi ja tästä glukoosista suurin osa menee kasvin omiin elintarpeisiin sen elinkaaren aikana ja vain pieni osa päätyy märkään biomassaan, joka on vielä kuivattava merkittävällä määrällä energiaa. Näiden luonnontieteellisten reunaehtojen vuoksi liikenteen biopolttoaineet tuhoavat luontoa massamittaisesti ja aiheuttavat nälkää köyhissä maissa ympäri maapalloa ja lisäävät kasvihuonekaasupäästöjä semminkin kuin että ne vähentäisivät niitä.

Mitä pahaa me olemme tehneet, että olemme saaneet YLE:n uutiset.

Mikko Paunio la 13.05. 08:25

Kommentit: 3

Olli Pusa la 13.05.2017 11:08 0

Miksi Ylen uutisten sekoilu sallitaan? Sen täytyy palvella joidenkin päättäjien agendaa. Keiden ja miten?

Juha. la 13.05.2017 14:34 0

Se sallitaan, koska Suomessa ei ole minkäänlaista järjestystä, eikä mikään ole enää entisillä paikoillaan. Presidentti Mauno Koivisto kuoli, joka oli viimeinen sotilas, joka oli ollut sodassa Suomen rajojen sispuolella. Nyt ns. valtiopäättäjät ovat pakkaamassa poikiamme ja tyttöjämme sinkkiarkkuihin, joita tuodaan Yhdysvaltain Herkules koneella asiaan kuuluvin kunnianosoituksin Presidentin ja Puollustusministerin vuodattaessa krokotiilin kyyneleitään. Ne aitojen vuodattelu jää kunkin koti seurakunnan hautausmaille, mikäli tunnisttettava kappale sankarivainajasta on "saatavilla". Suomessa vietetään erialaisia "Suomalaisuuden päiviä", jotka kumisevat jo onttouttaan, sillä jokainen selvä järkinen ymmärtää, että Suomen askeleet ottaa EU:ta palvelevat juoksupojat ja -tytöt. Suomalaisuuttaan ei saa edes korostaa kovinkaan innokkaasti ettei tule sekoitetuksi "rasisteihin", "kansallismielisiin", "äärioikestoon" tai "valkoiseen roskaväkeen". Siinäpä mainesanoja valittavaksi. Olen sanonut , että Ruotsi on sairas ja samaa voi sanoa Suomesta. Sinnepäin sitä ollaan viemässä luotijunan vauhtia näkemättä mikä kaaos ja lopulta lakikorkeuteeseensa noustessa sisällissota. EU:n katakombeissa on räknätty, että Suomeen mahtuu 62 miljoonaa onnenonkijaa asumaan, koska täällä on "tilaa". YLE on valtio valtiossa vihervasemmiston totaalisessa hallinnassa aivan kuten yliopistot ja lukioilla sekä peruskouluille on varattu sama kohtalo. Suomen Luterilainen Kirkko on punavihreä. EU:n globalistit kannattavat samaa kehitystä ja luonnollisesti myös Suomen nukkehallitus. Kommunisteilla ja ylikansallisella pääomalla on yhteinen agenda. Monikulttuurisuus ja sota kansallismielisyyttä vastaan, jolla pyritään Euroopasta tekemään sekarotuinen halpatyövoima ghetto, jota kapitalistien on hyvä riistää ja hallita.

Saara ma 05.06.2017 15:58 0

Biopolttoaineista vain bioetanolin osalta kasvista saatavan biomassan glukoosipitoisuuksilla on merkitystä. Bioetanoli on nimensä mukaisesti etanolia, jolla on reilut 38 % huonompi lämpöarvo kuin bensiinillä. Täten etanolin lisääminen bensan sekaan kannattaa vain silloin, kun bensiiniä ei ole riittävästi saatavilla tai muista painavista syistä - meillä ne ovat ilmastopoliittisia syitä.

Biodiesel on lämpöarvoltaan huomattavasti etanolia parempaa ja siten järkevämpi vaihtoehto. Biodieseliä voi valmistaa kasviöljyistä ja jäterasvoista.

Kummassakaan tapauksessa tuoreiden, polttoaineeksi vartavasten viljeltyjen kasvien käyttö on kiistanalaista ja helposti kritisoitavissa. Sen sijaan muun teollisuuden jätteenä/sivutuotteena käytettäviä kasvinosia voi ilman eettistä tuskaa käyttää biopolttoaineiden valmistuksessakin.

Biopolttoaineita liikennekäytöstä pidetään tutkijoiden parissa vain väliaikaisena ratkaisuna (poliittisena ja lakipykäliin perustuvana). Liikenteen biopolttoaineet saastuttavat pakokaasullaan kuten normiautot. Kaupunkien ja taajamien ilman hiukkaspäästöistä puhtaana pitämisestä haaveiltaessa hellitään sähköauton ideaa.

Tällä hetkellä kunnolla kiihtyvät ja kovatehoiset sähköautot maksavat maltaita. Sähköautossa ei ole mitään vikaa, jos vaan kunkin valtion voimaloiden sähköntuotantokapasiteetti riittää niiden akkujen latailuun. Voimaloiden rakentamista rajoittavat vain energiapolitiikkamme ja sen tuottamat pykälät. Tällä hetkellä Suomi ostaa ikävän paljon sähköä naapurimailta.Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Mikko Paunio

Kirjoittaja on helsinkiläinen terveydenhuollon erikoislääkäri ja Helsingin yliopiston epidemiologian dosentti. Hän on kolmannen polven sosialidemokraatti ja liittynyt SDP:hen vuonna 1977. Hänen työnantajiaan on vuosien varrella olleet mm. Helsingin yliopisto, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki.

tuoreimmat

Pekka Haaviston asiakirjakepponen toi hänelle ehkäpä puolen miljoonan euron tienistit

ke 28.06. 07:05

YLE:n, HS:n, Ilmatieteenlaitoksen, Peter Lundin ja suomalaisen punavihereliitin Musta Maanantai

ke 21.06. 17:10

YLE:n Matti Rönkä Suomen luotetuin mies - Taitaapi olla enää pelkkä myytti?

su 18.06. 12:03

Jussi Halla-ahon valinta pakottaa eliitin perusteelliseen maahanmuuttokeskusteluun

su 18.06. 11:23

SPD:n Martin Schulz Angela Merkelille: "Älä seuraa Trumpia energiapolitiikassa"

ke 07.06. 20:01

Suomelle jäi Pariisin sopimuksesta Musta Pekka käteen

ke 07.06. 19:55

Pariisin sopimukseen jäävät pelastavat maapallon 2400:lla uudella kivihiilivoimalalla

ti 06.06. 13:27

CDU:n oikeistosiipi vaatii Saksan ilmasto- ja energiapolitiikan täysremonttia

su 04.06. 08:33

YLE:n totuusuutisten Maria Stenroosin moka versio 555.5.3.b

pe 02.06. 10:47

Manchesterin isku on vedenjakaja - Valtamedia totaali paniikissa

to 25.05. 10:42

blogit

Vieraskynä

Relativismi vs. eurooppalaiset arvot

ke 21.06.2017 10:42

Juha Ahvio

Vaarallinen vihreä valhe

pe 23.06.2017 09:10

Professorin Ajatuksia

Veronmaksaja pelasti pankinomistajia, entä sitten?

ke 28.06.2017 08:04

Jukka Hankamäki

Hävittäjähankinnat ja ilmaismainonnan immelmannit

su 18.06.2017 10:47

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Rinnakkaiskulttuurien tukeminen on lopetettava

to 29.06.2017 01:44

Piia Kattelus (kesk.)

Minun on ikävä Impivaaraa

su 18.06.2017 10:38

Henry Laasanen

Loikkareiden kilahdukset varmistavat poliittisen itsemurhan

ke 28.06.2017 07:44

Arto Luukkanen

Elämän tarkoitus - sähkölaskun maksaminen?

ti 27.06.2017 00:01

Musta Orkidea

Älkää erehtykö luulemaan, että koko maailma ajattelee länsimaalaisittain

to 20.04.2017 20:11

Mikko Paunio

Pekka Haaviston asiakirjakepponen toi hänelle ehkäpä puolen miljoonan euron tienistit

ke 28.06.2017 07:05

Heikki Porkka

Toimittaja Olli Ainola presidentti Niinistön asiamiehenä

pe 23.06.2017 11:20

Olli Pusa

EU ja liittovaltio

ma 12.06.2017 16:53

Alan Salehzadeh

Muslimimaiden ongelmat vähenevät jos naisten asema paranee

ma 26.06.2017 11:08

Janne Suuronen

Kiitokset Timo Soinille

to 15.06.2017 18:11

Reijo Tossavainen

Miksi poliisi ja muut viranomaiset eivät puutu lainvastaiseen toimintaan?

ke 28.06.2017 06:31

Jessica Vahtera

Et tu, Brute?

pe 16.06.2017 10:02

Timo Vihavainen

Tolvanat ja nykyaika

ke 28.06.2017 23:45

Matti Viren

Suomalainen versio Adam Smithin opetuksista

ma 26.06.2017 10:21