Ilmiö leviää: Ulkomaalaiset nuoret miehet hyväksikäyttävät alle 16-vuotiaita tyttöjä

Poliisi toivoo, että vanhemmat keskustelisivat lastensa kanssa riskistä joutua seksirikosten kohteiksi.

Kotimaa ke 10.05.2017 20:18

Poliisi on esittänyt toivomuksen, että vanhemmat keskustelisivat lastensa kanssa riskistä joutua seksirikosten kohteiksi.

"Itä-Suomen poliisi kertoo selvittäneensä tapauksia, joissa alle 16-vuotiaat tytöt ovat joutuneet hyväksikäytetyksi yksityisasunnossa Joensuussa", kertoo Helsingin uutiset.

"Tapauksille on yhteistä se, että tytöt ovat olleet viettämässä iltaa kaveriporukalla kaupungin keskustassa. He ovat tutustuneet ulkomaalaisiin miehiin ja päätyneet myöhemmin heidän kanssaan yksityisasuntoon", uutinen jatkaa.

Kolme nuorta tyttöä on joutunut mainitussa asunnossa seksuaalirikoksen kohteeksi, kertoo poliisi. Rikosten epäillään tapahtuneen saman viikonlopun aikana viime vuoden joulukuussa. Kahta tapauksista tutkitaan törkeänä lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä ja yhtä tapausta epäiltynä raiskauksen yrityksenä.

"Kaikki rikoksesta epäillyt ovat ulkomaalaistaustaisia miehiä. Heistä yksi, 21-vuotias mies, raiskauksen yrityksestä epäilty, on edelleen vangittuna", kertoo poliisi Helsingin uutisten mukaan. 

Asunnon haltija on matkustuskiellossa oleva 22-vuotias mies ja kolmas epäilty on 25-vuotias mies, joka on poistunut maasta.  Maasta poistunutta yritetään saada kansainvälisen etsintäkuulutuksen ja eurooppalaisen pidätysmääräyksen avulla Suomeen esitutkintaan.

Esitutkinnassa on selvinnyt, että tyttöjen seurue on tutustunut rikoksesta epäiltyihin ulkomaalaisiin Joensuun kauppakeskuksissa.

Poliisi on havainnut ulkomaalaisten nuorten miesten ja suomalaisten alle 16-vuotiaiden tyttöjen kanssakäymisesten lisääntynen yleisillä paikoilla.

Jukka Rahkonen ke 10.05. 20:18

Kommentit: 1

Juha. ke 10.05.2017 20:37 0

"Poliisi toivoo, että vanhemmat keskustelisivat lastensa kanssa riskistä joutua seksirikosten kohteiksi."

Keväällä v. 2015 tuollainen oli mitä vastuuttominta RASISMIA! Ja tuomittavaa kaikilla mahdollisilla tavoilla, vielä syytettynä natsismina, muukalaisvihamielisyytenä, ennakkoluulojen kylvämisenä. Ja vielä lopuksi RASIMINA!

Tässä on se lopputulema, josta me "rasistit" eli terveellä järjellä varustetut aikuiset ihmiset olimme äänessä, saadaksemme vain herjat ja haukut sekä kunnianloukkauksen kaikki tunnusmerkistöt täyttävät leimakirve merkit otsaamme NATSEINA!

Suvakit nimenomaisesti kehoittivat yläaste ikäisiä tyttöjä ja vielä pienempiäkin nimeomaisesti hakeutumaan "pakolaisten" seuraan itsenäisesti ja vielä näitä riskiä sota- ja naimakuntoisia miehiä tuotiin kouluihin ja jopa päiväkoteihin kysymättä siihen edes lupaa vanhemmilta. Jopa erään kunnan kirkokkokin, joka läpi-ihastuksekssaan muslimeihin toi heidän omaan lasten päiväkerhoonsa näitä "lastenhoitajia", joiden "kulttuuri" on jokaiselle täysipäiselle aikuisuuden omaavalle ihmiselle hiuksia nostattavat tuttu. Ruotsissa on juuri eräässä kunnassa 19-vuotias irakilainen ns. lastenhoitaja raiskannut päiväkodissa lapsen. Arvattavasti ruotsalaiselta poliisilta vei 11 päivää pidättää tuo pedofiili, vaikka hänen olinpaikkansa pienessä kunnassa oli hyvin helppo löytää, eikäpä tuo karkuunkaan lähtenyt. Ellei kukaan usko sen voi todentaa ns. "valhemediasta". Jos odotatte kuulevanne sen YLE:n pääuutislähetyksessä niin siinä tulee ilta ja vielä toinenkin.

Lopuksi voinkin kysyä. Mikä on nyt tässä tapauksessa suvakkien vastuu. Niin ilahtuneiden naisten, kaupunkien/kuntien viranomaisten, SPR:n, Suomen Kirkon, Martti Ahtisaaren ja kauniiksi louksi Juha Sipilän, jonka kotikunnassa Kempeleellä raiskattiin yläaste ikäinen koulutyttö arvatenkin aikuisten johtamana "oppimaan" ja "kokemaan" vieraita kulttuuria.

Suhdetoiminta on suhdetoimintaa, mutta emme ole Eskimoita. Olkaamme siis suomalaisia.Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Kuolleet sielut ja viime hetken muljaus Venäjän vaalit

ma 19.03. 17:27

Timo Vihavainen

Tasanjaon päivänä

ma 19.03. 17:24

Professorin Ajatuksia

Venäjän demokratia

ma 19.03. 17:23

Reijo Tossavainen

Juudas Iskariotin ja hänen opetuslastensa hillotolppa ja mierontie

ma 19.03. 15:32

Henna Kajava

Islam - yhdestoista vitsaus -kirjan julkistamistilaisuus

ma 19.03. 00:47

videot