IL: Suomessa varaudutaan terrori-iskuun - viranomaiset harjoittelevat iskun varalta Helsingissä ja Rovaniemellä

Helsingissä ja Rovaniemellä harjoitellaan tänään aamupäivällä terrori-iskun varalta.

Kotimaa ke 10.05.2017 12:32

"Harjoitukseen osallistuu poliisin, Helsingin pelastuslaitoksen, Rajavartiolaitoksen, Puolustusvoimien ja terveydenhoidon henkilöstöä", kertoo Iltalehti.

"Harjoituksessa testataan toimintakykyä laajan ja vakavan terrori-iskun kaltaisen tilanteen hallinnassa ja harjoitellaan viranomaisten toimintaa, yhteistyötä ja tiedonvaihtoa".

Harjoituksessa testataan myös valtioneuvoston toimintaa poikkeustilanteessa.

Sisäministeriö kertoo, että harjoitus voi näkyä kaupunkilaisille hälytysajoneuvojen ja Puolustusvoimien ajoneuvojen normaalia suurempana määränä liikenteessä. Harjoituksesta ei odoteta koituvan merkittäviä häiriöitä.

Harjoitus ajoittuu aamupäivään ja sen on määrä päättyä puoleenpäivään mennessä. Harjoituksen tarkemmasta sisällöstä ei sisäministeriö kommentoi.

Jukka Rahkonen ke 10.05. 12:32

Kommentit: 1

Juha. ke 10.05.2017 19:51 0

No, onhan tuo edes sinne päin, ettei nyt aivan olla kapsäkkien kantolinjalla. Hyvä, että harjoittelevat jotain tuon kaltaista, eivätkä vain lisää resursseja suomalaisten "vihapuheen" syynäämiseen somessa. En nyt edes viitsi spekuloida keitä nämä mahdolliset terroristit tai uhkatekijät ovat, joille voimaa näytetään. Jos tämä liittyy Islamilaiseen maahanmuuttoon tai tuon oppisuunnan taipumukseen niittää tuonen viljaa. Tämäkin oli jo niin vaarallista puhetta nykyään, että kylmä hiki virtaa pitkin selkää. Suomen hallituksen vastuuministerien ja poliisin antamaan sanomaan puhumattakaan jostain SPR:stä tälläinen aseiden kalistelu antaa kovin ristiriitaisen viestin sitä taustaa vasten mitä meille hallintoalamaisille on annettu. Eli kuten v. 2015 alkuhuumassa Suomen viranomaiset loihe lausumaan, että suurin uhkakuva olemme me suomalaiset itse. Ts. Me peri-rasistiset virtaset ja järviset, jotka ovat jo wanhentunutta tietoa, eiköpä se kohta ole Abedullah tai jotain. Tuokin Supo:n sammakko oli sitä luokkaa, että se olisi heti vaatinut asiaan kuuluvan kuittauksen eli halolla päähän, joka tuollaisia suustaan päästää. Suomalaiset? Ja HAH!!!Kommentoidaksesi sinun
täytyy ensin kirjautua:


Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit liittyä joukkoomme ostamalla kommentointioikeuden:
Oikea Kommentointi 6kk, 19,90 €
Voit halutessasi kommentoida nimimerkillä.

Pääuutiset

blogit

Petteri Hiienkoski

Sisäministeri kansalaisten turvallisuutta ja avointa yhteiskuntaa vastaan

Klo 10:41.

Timo Vihavainen

Volga-matushkan varrelta

Klo 10:38.

Professorin Ajatuksia

Antoiko Yle tahallaan väärän vaikutelman?

Klo 10:35.

Heikki Porkka

Turvapaikanhakija sai kymmenen vuoden tuomion Virossa

pe 22.09. 23:26

Reijo Tossavainen

Hallituksen arvoton arvopohja

pe 22.09. 21:14

videot